st2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 λοιπον το εστησα διαβασα αλλα τιποτα ..... δεν τραβαει με τιποτα δειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 δειτε και εδω αλλα και παλι με τις φοτο δεν τα καταφερα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 http://img374.imageshack.us/my.php?image=screenshotyu3.png http://img392.imageshack.us/my.php?image=screenshot1yl5.png -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 11 : 55 : 30----- ουτε βιντεο vlc player μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι συμβαινει αυτο η διανομη αυτη προοριζεται για τετοια μηχανηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δεν ειναι και η πιο ελαφρια διανομη που μπορεις να βρεις. βλεπεις μπορει να εχει fluxbox αλλα ας που με για file manager εχει τον thunar ο οποιος ειναι μεν ωραιος αλλα βαρυς. επισης εχει ενα καρο ρυθμισεις, codecs, προγραμματα που το κανουν λειτουργικο και ευκολο αλλα ταυτοχρονα και βαρυ. παιξε λιγο μαζι του αν θελεις αλλα αν θελεις κατι πραγματικα ελαφρυ πρεπει να πας σε puppy ή κατι τετοιο. αλλα πιο βαρυ απο ubuntu κομματακι δυσκολο μου ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 απο το μηχανημα θελω 1 να σερφαρω 2 να βλεπω βιντεακια και να ακουω ραδιο(δηλαδη flash ) 3 να βλεπω απο vlc κατεβασμενα βιντεακια 4 τη διανομη να μπορω να την κανω ινσταλλ και να εχω dual boot και να μην εχω προβληματα με τον grub ειχα δοκιμασει το happy και τα εκανα ... οι σκληροι μπαχαλο αυτα και τιποτα αλλο αν εβρισκα και μια διανομη λιγο ομορφη θα ηταν οτι καλυτερο ηλπιζα οτι η μιντ ηταν αυτη αλλα δεν ... θα δοκιμασω τωρα αλλες διανομες enlιghtment ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Όντως σέρνεται. Το load του φτάνει σε 5 και 6+.... Το μόνο σίγουρο είναι πως μάλλον φταίει το flash για την όλη κατάσταση και ίσως οι οδηγοί για την κάρτα γραφικών σε συνεργασία με τον X server. Αν επεγκαταστήσεις το flash plugin ή βάλεις ένα flash-blocker ίσως βελτιωθεί η κατάσταση. Πάντως οι σύγχρονοι browsers θέλουν αρκετούς πόρους. Και enlightment να βάλεις, αν τρέχεις firefox με flash πάλι τα ίδια θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.