kesogdem Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τελικά υλοποίησα τήν πρόταση τού φίλου Dante80 : SHARKOON REBEL9 ECONOMIC (+ 2x Nexus που μπορείς να πάρεις από πλαίσιο) SEASONIC SILVER POWER SP-SS400 400W AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX ASROCK A780FULLHD (σε hybrid crossfire με την παρακάτω ASUS EAH4350 SILENT/DI/512MD2 512MB PCI-E RETAIL KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB PC6400 800MHZ VALUE RAM X2 WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK Σέ λίγες μέρες πιστεύω νά το εχω (η παραγγελία εγινε ηδη). Εχω ομως τίς εξής απορίες : 1) Τί λειτουργικό συνιστάτε; Νά βάλω vista 64bit; Μέχρι τώρα δουλεύω μέ Χp (λέω νά παιξω και κανένα παιχνιδάκι!!!!) 2) Επειδή η motherboard εχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών καί εγώ βάζω τήν ASUS πρέπει νά απενεργοποιήσω τήν κάρτα τής motherboard; 3) Αν βάλω vista 64bit μήπως αντιμετωπίσω πρόβλημα μέ κάποια προγράμματα; 4) Αν βάλω vista 64bit αγγλικά μπορώ ευκολα αργότερα νά τά μετατρέψω σέ ελληνικά; Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 1) WinXP 32 (εφόσον τα χεις ήδη) ή Vista Home Premium 64 (σε φώτισα ) 2) Ναι. 3) Γενικά όχι. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο, θα ναι η εξαίρεση. 4) Ξέρω πως υπάρχει το MUI που κάνει αυτή τη δουλειά. Αλλά μπαίνει σε συγκεκριμένες εκδόσεις και δε διατείθεται για Home Users από τη microsoft. [edit: Αναθεωρώ μερικώς γιατί απ ό,τι βλέπω μπορώ να κάνω κάποια απ αυτά download απ το site της microsoft. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα ελληνικά. Ψάχτο λίγο αν θες ή περιμένε κάποιον γνώστη :>]
liopyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 1) Τί λειτουργικό συνιστάτε; Νά βάλω vista 64bit; Μέχρι τώρα δουλεύω μέ Χp (λέω νά παιξω και κανένα παιχνιδάκι!!!!) Με την 4350 μην περιμένεις και πολλά παιχνιδάκια πάντως...
SwAToNeR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Βάλε Vista Ultimate και μετά απο το Windows Update κάνε add την Greek Display Language. Απο πίνακα ελέγχου γυρνάς το display σε ελληνικά. Δοκιμασμένο στο λέω και γίνεται. Αν βάλεις 4gb μονόδρομος τα 64bit. Τα 64bit θέλουν και 64bit drivers μετά δεν θα έχεις προβλήματα.
SwAToNeR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Όπου και τους 32drivers απο το ιντερνετ. Πχ Ati, Asus κλπ. Σε κάποια κομμάτια χρειάζονται σε άλλα όχι. Απλά έλεγξε απο σελίδα κατασκευαστή πρώτα πριν κάνεις κάτι. Και γενικά κάποια προγράμματα βγαίνουν για 64bit αν είναι κάνεις πρώτα έναν έλεγχο στο ιντερνετ για να κερδίσεις εσύ βασικά, αν και τα περισσότερα είναι emulatio σε 64. ΑΑΑ τα 64bit έχουν ένα θέμα με τα flash στην εγκατάσταση. Αν βρείς το standalone flash player installer δουλεύει μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.