Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αποβολή

kostetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κνίτες όπως λέμε ΚΝΕ;

Μάλιστα.

Ριζώσανε και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα κομματόσκυλα τώρα;

Nice shit. :P

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κνίτες όπως λέμε ΚΝΕ;

Μάλιστα.

Ριζώσανε και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα κομματόσκυλα τώρα;

Nice shit. :P

Οχι δεν ακολουθείται το πρωτόκολλο. Αρχίζουμε πρώτα συνελευσεις ετών.1η, 2η, 3η λυκείου. Μετά απαιτούμε ΓΣ στην οποία οι τρέντηδες θα την σνομπάρουν, οι αριστεριστές θα μιλήσουν για προβοκάτσια των κνιτών που τα χουν κάνει πλακάκια με το διευθυντή (γιατί δεν θα ζητάνε την αντικατάσταση του) ενώ παράλληλα θα απαιτούν όλη η εξουσιά να δοθεί στους μαθητές...

Δημοσ.

afentiko 7 τα αθληματα που μπορει να παρει μερος ενας μαθητης ειναι αναλογα του αριθμου των μαθητων του σχολειου,τουλαχιστον ετσι ειναι στο νησι μας..Απο κει και περα ο μονος τροπος να λαβεις μερος σε αλλα ειναι μονο με αλλο ονομα,πραγμα πολυ τσατσικο..

Οσο αναφορα τη κ.ν.ε. δυστυχως εχουν την προεδρια αυτη τη στιγμη σε ολα τα σχολεια της κεφαλλονιας και αυτο φαινεται απο 4/10 κατειλλημενα σχολεια..Οσο για την αποβολη οπως ξαναειπα δεν με νοιαζει,ο αγωνας με νοιαζει..Αλλα μου κανει εντυπωση πως μπορει να ριξει διημερες αποβολες χωρις να κανει συμβουλιο αφου μιλαμε για οχι 1 και 2 παιδια αλλα 30-35..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚου. Ρε πάτε καλά; Τι νεολαίες και π... λέτε στα σχολεία;

kostetos, μάλλον έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την μακαρονάδα. Και όλο το σχολείο μαζί μπορεί να αποβάλλει ο διευθυντής αν συντρέχει λόγος.

Κοιτάξτε να κάνετε κατάληψη για κανέναν σοβαρό λόγο και όχι για τις αποβολές και τις τυρόπιττες.

Και αν είναι σωστοί οι γονείς θα απαιτήσουν να πάρετε αποβολή και όχι να την γλυτώσετε.

Δημοσ.
Καλός ρουφιάνος ο γυμναστής.

:lol::lol:

Την αποβολη την αξιζατε γιατι ο διευθυντης εχει την ευθυνη σας και οταν βγαινετε εκτος σχολειου αμα παθετε κατι και δη σοβαρο, αυτος θα φαει χοντρο κραξιμο και οι συνεπειες στο επαγγελμα του μπορει να ειναι τραγικες για αυτον.

Βεβαια το οτι οι γονεις σας ξερανε για την "κοπανα" σας και εγινε με τη συγκαταθεση τους, περιπλεκει τα πραγματα ως προς το αν πρεπει να παρετε αποβολη εφοσον ο διευθυντης ρωτησει τους γονεις σας και πουνε οτι η ολη κοπανα εγινε με τη συγκαταθεση τους, αλλά συμφωνα με τη λογικη το οτι δεν ενημερωθηκε ο διευθυντης για την συγκαταθεση ειναι μη-κρισιμο, αφου οι γονεις το ειχαν ηδη επιτρεψει.

Αφου πιθανοτατα ο κανονισμος περι τιμωριας αποβολης σε καποια ατομα που φευγουν διχως την αδεια του ή την αδεια εξ ονοματος αυτων των ατομων απο τους γονεις τους, υπαρχει για την αποφυγη προβληματος του σχολειου απο τους κηδεμονες/γονεις των υπο κοπανα ατομων.

Δηλαδη το σχολειο λογοδοτει στους γονεις για την κοπανα. Αμα οι γονεις ομως συναινουν σε αυτη τοτε η αποβολη δεν εχει νοημα, παρα μονο η κανονικη τιμωρια με τις ωριαιες απουσιες που ελειψαν οι μαθητες.

Ειναι περιπου το ιδιο με το να παω να κλεψω το σπιτι ενος φιλου μου, εχοντας πρωτα συννενοηθει μαζι του να του κλεψω καποια πραγματα, και να με πιασει η αστυνομια απο εξω.

Οταν με πανε στο τμημα και ολα ξεκαθαρισουν εχουν δικαιωμα να με βαλουν μεσα φυλακη οπως προβλεπεται? ΟΧΙ! Αφου ο κατοχος του σπιτιου ειχε δωσει την συγκαταθεση του για να τον ληστεψω.

Και τον δε γυμναστη, μαλλον για φελλό τον κοβω, αφου επρεπε να σας αφησει να συμμετασχετε στον αγωνα κανονικα. Αυτες τις παπαρο-υποκριτικες τασεις τηρησης των κανονισμων κατα γραμμα και τις επιδειξεις μοναρχισμου και εγω δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου, δεν τις χωνευω καθολου.

Δημοσ.
Mεταξυ μας τωρα χεστηκ@ γιασ την αποβολη..Ο αγωνας με νοιαζει..Και οσο αναφορα το πρωταθλημα ειναι για το σχολικο πρωταθλημα..Παντως ελπιζω να επηρεασει την αποφαση και η καλη μαθητικη συμπεριφορα και αποδοση μαθητων δηλαδη του 19 και του 20(οπως εγω:-D)αλλα δεν ειναι λιγο παρατραβηγμενο να βαλει στα 2/3 της β αποβολη?Παντως οι κνητες το ξεκαθαρισαν πως με αποβολη αρχιζει η καταληψη αν και δεν πιστευω πως ειναι η σωστη αντιδραση μπορει να τοθ το πουνε για εκφοβισμο..

Και ποιος σου είπε εσένα και τους συμμαθητές σου ότι έχετε δικαίωμα να κλείσετε το σχολείο επειδή υπάρχει πρόβλημα με τον διευθυντή? Πηγαίνετε και λύστε το.

Τα άλλα τμήματα, οι άλλες τάξεις τι φταίνε να μην κάνουν μάθημα επειδή έτσι γουστάρετε εσείς?

Μήπως εσείς τελικά δημιουργείτε τα προβλήματα και δεν είστε και τόσο αγγελούδια όσο θες να μας πεις?

Το ξέρεις ότι δεν υπάρχει πιο ακραία φασιστική πράξη (στα σχολικά πλαίσια) από το να λουκετάρει μια ομάδα μαθητών όλο το σχολείο? Ποιός σας δίνει αυτό το δικαίωμα και για ποιών το καλό πρόκειται να γίνει αυτή η πράξη? Για το σύνολο της σχολικής κοινότητας ή μόνο για 10-20 άτομα?

Σκεφτείτε το λίγο καλύτερα πριν κάνετε μια τέτοια κίνηση!

Δημοσ.
afentiko 7 τα αθληματα που μπορει να παρει μερος ενας μαθητης ειναι αναλογα του αριθμου των μαθητων του σχολειου,τουλαχιστον ετσι ειναι στο νησι μας..Απο κει και περα ο μονος τροπος να λαβεις μερος σε αλλα ειναι μονο με αλλο ονομα,πραγμα πολυ τσατσικο..

Οσο αναφορα τη κ.ν.ε. δυστυχως εχουν την προεδρια αυτη τη στιγμη σε ολα τα σχολεια της κεφαλλονιας και αυτο φαινεται απο 4/10 κατειλλημενα σχολεια..Οσο για την αποβολη οπως ξαναειπα δεν με νοιαζει,ο αγωνας με νοιαζει..Αλλα μου κανει εντυπωση πως μπορει να ριξει διημερες αποβολες χωρις να κανει συμβουλιο αφου μιλαμε για οχι 1 και 2 παιδια αλλα 30-35..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εντάξει φίλε μου, με κάλυψες πλήρως.Σαλτάρισμένος ο διευθυντής,δέν χωράει συζήτηση.Επειδή και εγώ κρατώ απο το ίδιο νησί,σώας-τας-φρένας-άτομα τα βρίσκεις με το σταγονόμετρο,όταν τα βρεις όμως μιλάμε για ανθρώπους μάλαμα.

Η κάτι έχει το νερό ή φταίνε τα ραντάρ της αεροπορίας στον Αίνο...ιδέα δέν έχω :lol:

Δημοσ.

Γιατί υπογράφεις και χαρτί όταν σε παίρνουν? Εγώ (και το μισό σχολείο) πηγαίναμε και βρίσκαμε το γυμναστή και μας δήλωνε όπου θέλαμε. Δλδ μπαίναμε στα μηχανάκια και φέυγαμε. Δεν συμμετείχα σε όλα όπως προείπα.

@freedubus.

Οι λιγοστοί αναρχικοί μοιράζουν φυλλάδια ενάντια στις σχολικές εκλογές, στα σχολικά κελιά και απαιτούν ψήφισμα αλληλεγγύης στη χελώνα caretta caretta, δεν λένε κουβέντα για το θέμα αλλά χτυπάνε με αυγά κ μπογιές το δημαρχείο Κεφαλλονιάς

Δημοσ.

υπαρχουν κομματα στο λυκειο?!!!

αστο ρε παληκαρι τι ασχολεισε με μαλακιες...ουτε κανενας κυνηγος ταλεντων θα υπαρχει,ουτε γκομενες για να τις εντυπωσιασετε...:P

υ.γ.:φωτεινο σχολειο ειναι μονο αυτο που καιγεται:P

αν το κλεισετε βαλτε κανεναν πιο σημαντικο λογο,π.χ. βαση 10,παιδεια,νεο συστημα εξετασεων κτλ ετσι για να κανετε την διαφορα...

Δημοσ.

τουλάχιστον στη δική μου εφηβεία, (πριν ....12-13 χρόνια), και στο δικό μου (όχι αυστηρό) σχολείο, πηγαίναμε και να δούμε τις ομάδες μας να παίζουν , χωρίς να φοβόμαστε καρφιά και αποβολές. αλλά και όποτε συνέβαινε κάτι τέτοιο, αν δεν λυνόταν με την παρέμβαση του 15μελούς, λυνόταν με...καταληψη!!!!

:)

Τώρα, εγώ δε μπορούσα να παίζω σε πολλές ομάδες, ήθελε πράγματι διαφορετικό όνομα, αλλά έτσι κινδύνευες να σε γνωρίσει κάποιος από αντίπαλη ομάδα, και να τρέχουμε μετά, οπότε και δνε το καναμε!!

Και ναι, έχεις δίκιο φίλε, ότι χωρίς ιατρική εξέταση, απαγορεύεται να παίξουν άλλα παιδιά!!

ΥΓ: 'οσοι από εσάς τη"λέτε" στο παληκάρι, φαντάζομαι έχετε ξεχάσει τη σημαντικότητα που προσδίδαμε σε αυτά τα δρώμενα στα σχολικά μας χρόνια!

Δημοσ.

Παιδια πηγα σημερα στον αγωνα κανονικα και επαιξα και κερδισαμε..Αλλα μου ειπε ο γυμναστης "Κωστα παιζεις σημερα αλλα αυριο αποβολη"!!Τωρα ομως δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αφου δεν εγινε καμια επισημη ανακοινωση απο το διευθηντη στους μαθητες που ελειπαν..Αντι να μην παω καθολου σχολειο και να παρω 6 απουσιες ηθελα ο μ@λ@κ@ς να μην χασω 3 ωρες κατευθυνσης..Α και ποτε δεν ειπα οτι συμφωνω με την καταληψη,απλως αυτο ειπωθηκε απο τα βασικα μελη του 15μελους που "ετυχε" να ειναι σττο γηπεδο και ¨ετυχε¨να ειναι κνε..Ξερω οτι δεν ειναι σωστο για τα παιδια της 3ης καθως θα τους αφησουν πισω στα μαθηματα και ξερω επισης απο τον αδελφο μου ----------- κορινθου βασικο στελεχος του πανεπιστημιου ποσο νουμερατζες ειναι οι τις -------------!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Congrats για τη νίκη :)

Εφόσον δεν σας είπε τίποτε παίζει και να μην φάτε καν την αποβολή, εαν βέβαια δεν εκβιάσετε καταστάσεις :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...