Προς το περιεχόμενο

Η θεσσαλονικη δεν ειναι συμπρωτευουσα...

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα μια κουβεντα πριν κατι μερες και ελεγα σε καποιον οτι υπαρχει μια κοντρα λογω ομαδων και καποιος εξυπνος σκεφτηκε να πει οτι υπαρχει και 2η πρωτευουσα...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα δε νομίζω, στην Ν. Αφρική υπάρχει και τρίτη :P

Γενικά έχω την εντύπωση πως είναι κάτι σαν το "επίτιμος πρόεδρος". Για να σου δείξουμε ότι σ έχουμε σε υπόληψη κι εσένα, σε ονομάζουμε έτσι.

Δημοσ.

..."τιμητικός" είναι (πλέον) ο τίτλος, και...τονώνει και εθνικές συνειδήσεις κτλ κτλ.

Όλα ξεκινάν από εδώ

Στην απαρχή της μετάβασης από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στη Χριστιανική Αυτοκρατορία της Ανατολής με τη μεταφορά της πρωτεύουσας από το Μεγάλο Κωνσταντίνο ανατολικά, υπήρξε, εξαιτίας της σημαίνουσας στρατηγικής της θέσης, μια από τις υποψήφιες πόλεις, οι οποίες προτάθηκαν ως αντικαταστάτριες της Ρώμης. Παρ’ ότι, όμως, προτιμήθηκε το Βυζάντιο ως νέα πρωτεύουσα, η Θεσσαλονίκη είχε τον πολιτικό και πολιτισμικό ρόλο της συμβασιλεύουσας πόλης

( http://el.wikipedia.org/wiki/Θεσσαλονίκη )

Δημοσ.
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι συμπρωτεύουσα αλλά ήταν η πολιτιστική πρωτεύουσα του 1997 :rolleyes:

Και η Πάτρα το 2006 νομίζω :>

Δημοσ.

εξυπνος ενοουσα αυτον που σκεφτηκε να πει οτι ειναι συμπρωτευουσα ωστε να ηρεμισει ο κοσμος. η κουβεντα που ειχα ηταν για τις διαφορες μεταξυ βορας νοτου στην αγγλια (northern cunts southern fairies)

Δημοσ.

μια θα επρεπε να ειναι η πρωτευουσα της ελλαδος.η Κωνσταντινουπολη.αλλα ασ οψεται

τα λαμογια και οι προδοτες του πρωτου παγκοσμιου.

Δημοσ.
εξυπνος ενοουσα αυτον που σκεφτηκε να πει οτι ειναι συμπρωτευουσα ωστε να ηρεμισει ο κοσμος. η κουβεντα που ειχα ηταν για τις διαφορες μεταξυ βορας νοτου στην αγγλια (northern cunts southern fairies)

τα του καίσαρος τω καίσαρι λοιπόν... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2415626&postcount=8

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...