antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Όντως δεν είναι. Αλλά πώς σου ρθε; Με γεια το avatar
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ειχα μια κουβεντα πριν κατι μερες και ελεγα σε καποιον οτι υπαρχει μια κοντρα λογω ομαδων και καποιος εξυπνος σκεφτηκε να πει οτι υπαρχει και 2η πρωτευουσα...
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Στην Ελλάδα δε νομίζω, στην Ν. Αφρική υπάρχει και τρίτη Γενικά έχω την εντύπωση πως είναι κάτι σαν το "επίτιμος πρόεδρος". Για να σου δείξουμε ότι σ έχουμε σε υπόληψη κι εσένα, σε ονομάζουμε έτσι.
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ..."τιμητικός" είναι (πλέον) ο τίτλος, και...τονώνει και εθνικές συνειδήσεις κτλ κτλ. Όλα ξεκινάν από εδώ Στην απαρχή της μετάβασης από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στη Χριστιανική Αυτοκρατορία της Ανατολής με τη μεταφορά της πρωτεύουσας από το Μεγάλο Κωνσταντίνο ανατολικά, υπήρξε, εξαιτίας της σημαίνουσας στρατηγικής της θέσης, μια από τις υποψήφιες πόλεις, οι οποίες προτάθηκαν ως αντικαταστάτριες της Ρώμης. Παρ’ ότι, όμως, προτιμήθηκε το Βυζάντιο ως νέα πρωτεύουσα, η Θεσσαλονίκη είχε τον πολιτικό και πολιτισμικό ρόλο της συμβασιλεύουσας πόλης ( http://el.wikipedia.org/wiki/Θεσσαλονίκη )
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Η Θεσσαλονίκη δεν είναι συμπρωτεύουσα αλλά ήταν η πολιτιστική πρωτεύουσα του 1997
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Η Θεσσαλονίκη δεν είναι συμπρωτεύουσα αλλά ήταν η πολιτιστική πρωτεύουσα του 1997 Και η Πάτρα το 2006 νομίζω :>
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εξυπνος ενοουσα αυτον που σκεφτηκε να πει οτι ειναι συμπρωτευουσα ωστε να ηρεμισει ο κοσμος. η κουβεντα που ειχα ηταν για τις διαφορες μεταξυ βορας νοτου στην αγγλια (northern cunts southern fairies)
pappous_soulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Και η Πάτρα το 2006 νομίζω :> Μη μου το θυμίζεις.
SCORPIO777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 μια θα επρεπε να ειναι η πρωτευουσα της ελλαδος.η Κωνσταντινουπολη.αλλα ασ οψεται τα λαμογια και οι προδοτες του πρωτου παγκοσμιου.
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εξυπνος ενοουσα αυτον που σκεφτηκε να πει οτι ειναι συμπρωτευουσα ωστε να ηρεμισει ο κοσμος. η κουβεντα που ειχα ηταν για τις διαφορες μεταξυ βορας νοτου στην αγγλια (northern cunts southern fairies) τα του καίσαρος τω καίσαρι λοιπόν... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2415626&postcount=8
censOred Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 όταν διάβασα τον τίτλο του ποστ μου ήρθε στο μυαλό αυτό το video. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.