Προς το περιεχόμενο

Best value for money 2.1 ηχεια

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρώτα παραείναι αδύναμα (αν διαβάζω σωστά τα specs). Τα δεύτερα (που τα χω ακούσει) είναι οκ για τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Τα logitech χαλαρά. Κι αν δεν τον νοιάζει η είσοδος ακουστικών που έχουν μπροστά τα 240 ας πάρει τα 210, το ίδιο woofer έχουν.

Δημοσ.

εγώ έχω κάτι 2.1 της yamaha, τα είχα πάρει το 2001 22.000-24.000 δρχ κάπου, και ακόμα παίζουν όπως πρώτα. Γλυκός ήχος...Το λέω διότι άκουσα πολλά άλλα φτηνά ηχεία, και όσο αφορά ακουστικά, σε αυτό που έχω συνηθίσει από τα yamaha, τα φτηνά μου φανήκαν άχρηστα...

Δες την συχνότητα απόκρισης καταρχάς, όσο μεγαλύτερο φάσμα καλύπτουν, τόσο καλύτερη ακουστική απόδοση θα έχουν.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501652

Αυτά τα logitech που λέει και ο caution είναι τα καλύτερα από τα 3 links που έχουν υποθεί εδώ.

Δημοσ.

αν ρωτάς για το design τους, είναι υποκειμενικό. Αλλιώς είναι σχεδόν ίδια σε specs (με εξαίρεση το dock), οπότε στα 0,5Ε κολλάς? χαλαρά τα 240 που είναι και πιό καινούρια.

Δημοσ.

Ανώτερα από όλα όσα αναφέρθηκαν, αλλά still με φοβερό value/cost καθώς κοντράρονται με συστήματα των 150euro+ είναι τα εξής. Νομίζω κιόλας στην τιμή που έχουν πως είναι και μονόδρομος...

HERCULES XPS 2.140

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...