GiorGhino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασα την δυνατοτητα που δινει το Hi5 για πρωσοπικη δημιουργία skin φτιανωντας ενα με θεμα το RED ALERT 3 - τι δοκίμασα, όλη τη μέρα μου έφαγε. Το εστειλα στο Hi 5 3 μερες τωρα αλλα νομιζω δε βαζουν skin που υποκειντε σε αντικειμενα η θεματα πνευματικής ιδιοκτησίας (αφου δε βρηκα π.χ. skins για διασημες ταινιες - ηθοποιούς ακόμα και ομάδων ποδοσφαίρου!) Πως σας φαίνεται?
GiorGhino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τι θέλετε να πείτε? Οτι είναι βλακεία η ότι ήταν χάσιμο χρόνου να κάτσω να φτιαξω skin?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Χάσιμο χρόνου είναι γενικά η φάση Take5, myb@lls, faceplant and rest of the shite...get a life κανε κάτι αποδομητικο με τον χρόνο σου...και άμα θες γκόμενες get out...no offence..skins is ok.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 χαχα, άλλο ρώτησε το παιδί. το get a life και τα άλλα που κολλάνε ; ας κοιτάξουμε καλύτερα τους εαυτούς μας...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δεν το εννοούσα έτσι dude...anyways just my thoughts on the subject...
GiorGhino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγω μπήκα στο hi5 επειδή ο φίλςο μου πηγε πατρα και γραφτηκε εκει καθ υποδειξη των φίλων του. έχω ξεμεινει γιαννενα και όλοι οι φίλοι μου είναι φευγάτοι. Αλλα επειδή ασχολούμαι με το Photoshop δε χάνω ποτε ευκαιρία να κανω κάτι δημιουργικό με αυτό. Αυτό ήταν όλο
GiorGhino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Εν το μεταξυ το βαλα και στο official forum του RED ALERT 3 και η μονη απάντηση που πήρα ξέρεις πια ήταν? "You look redicullous. Who the hell wears sunglasses indoors?" XAXAXAXAXAXAXAXAXXA!
AccountSaver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δεν παύει να έιναι μια αξιόλογη προσπάθεια απο μέρους σου.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Γράψε ότι είναι με x-ray και τους βλέπεις όλους γυμνούς... χαχα
fullon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ρε μη σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι , αν εσυ το γουσταρες τοτε προχωρα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Στα μέρη που είναι απλά η κοκκινίλα, θα έκανα κανένα "μιξ" των γυναικών του παιχνιδιού ή των units. Ωραίο είναι κι έτσι πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.