Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα ακόμη «κοινότοπο» πρόβλημα του iPhone 3G που έχει προκαλέσει ανησυχία είναι η εμφάνιση ρωγμών στο εξωτερικό της συσκευής, χωρίς μάλιστα να ασκηθεί ιδιαίτερη πίεση σε αυτό. Το πρόβλημα είναι προφανώς τόσο έντονο, ώστε η εταιρεία οδεύει προς τα δικαστήρια, αντιμέτωπη με μια αγωγή η οποία ενδεχόμενα να καταλήξει σε ομαδική αγωγή.

Σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχουν αναφορές ότι οι ρωγμές υφίστανται ακόμη κι όταν η τηλεφωνική συσκευή είναι καινούργια, μόλις έχει βγει από τη συσκευασία, κάτι το οποίο ξεπερνά την απλή ενόχληση και εισέρχεται στη σφαίρα του κατασκευαστικού σφάλματος.

η εταιρεία συνεχίζει να επιτρέπει την πώληση των συσκευών, χωρίς μάλιστα να αναφέρεται σε κάποια πιθανή επιδιόρθωση.

μην λεμε οτι μας κατεβει: όσο για αντοχη ...το μεταλικο ειναι κορυφαιο, το εχω κανει απο πισω σφυριλατο..η οθονη τηνε χει γλυτωσει...αλλα με τοσι ταλαιπωρια με κελειδια καθε μερα στι τσεπι χωρις θηκη...οθτε μια γρατσουνια

Χμμμ.............

Δημοσ.
Δείτε ενα σχετικό βίντεο εδώ!!

Η αλήθεια είναι οτι μετά απο αυτό το video, το iPhone ανέβηκε λίγο στην εκτίμηση μου, αλλά και πάλι δεν μου κάνει.

Μην γελιόμαστε, η πλειοψηφία πλέον made in China είναι...

Android for ever!

Δημοσ.

Μην βάζετε όλα τα κινέζικα σε ένα καλάθι… Κάποτε ήθελα να φέρω mp3 player με το όνομα της εταιρίας μου και βρήκα εργοστάσια τελευταία λέξεις της τεχνολογίας που δεν υπάρχουν πουθενά στο κόσμο και βρήκα και εργοστάσια που ήταν κοτέτσια (η εργαζόμενη ήταν με κανονικά ρούχα και έπιαναν τις πλακέτες με τα χέρια τους).

Το ότι η Apple όλα τα μοντέλα της είναι από Κίνα δεν λέει τίποτα μπορεί να έχει δικό της εργοστάσιο στην Κίνα για να ρίξει το κόστος και να ανεβάσει τα κέρδη της

Δημοσ.

Όποιος καταλαβαίνει πέντε πράγματα περί outsourcing μπορεί να καταλάβει πολύ εύκολα γιατί δεν έχει σημασία το "Made in China" αλλά μόνο το "Designed by Apple in California" πάνω στο iPhone. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να νομίζουν ότι οι εταιρείες πληροφορικής το 2008 συνεχιζουν να φτιάχνουν το hardware τους στις ΗΠΑ. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...