Αδμιν Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Όσο κι αν επιθυμεί η Apple να θεωρηθεί το iPhone μια τέλεια συσκευή, η αλήθεια είναι ότι όπως όλα τα προηγμένα τεχνολογικά δείγματα έτσι κι αυτό μπορεί να εμφανίσει διάφορα προβλήματα. Ένα ακόμη «κοινότοπο» πρόβλημα του iPhone 3G που έχει προκαλέσει ανησυχία σε αρκετό κόσμο είναι η εμφάνιση ρωγμών στο εξωτερικό της συσκευής, χωρίς μάλιστα να ασκηθεί ιδιαίτερη πίεση σε αυτό. Το πρόβλημα είναι προφανώς τόσο έντονο, ώστε η εταιρεία οδεύει προς τα δικαστήρια, αντιμέτωπη με μια αγωγή η οποία ενδεχόμενα να καταλήξει σε ομαδική αγωγή. Η αγωγή, η οποία υποβλήθηκε στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζει ότι η Apple δεν ασχολείται με την επίλυση του προβλήματος των μικρορωγμών που εμφανίζονται στη συσκευή. Σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχουν αναφορές ότι οι ρωγμές υφίστανται ακόμη κι όταν η τηλεφωνική συσκευή είναι καινούργια, μόλις έχει βγει από τη συσκευασία, κάτι το οποίο ξεπερνά την απλή ενόχληση και εισέρχεται στη σφαίρα του κατασκευαστικού σφάλματος. Η αγωγή υποστηρίζει επίσης ότι η Apple γνωρίζει το πρόβλημα και ότι επίσης γνωρίζει την ύπαρξη του κατασκευαστικού σφάλματος, και παρόλο που οι χρήστες κατατρύχονται από αυτό, η εταιρεία συνεχίζει να επιτρέπει την πώληση των συσκευών, χωρίς μάλιστα να αναφέρεται σε κάποια πιθανή επιδιόρθωση. Πηγή: adslgr.com
kfyros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 :lol: Όταν είδα "ρωγμές" στην επικεφαλίδα της είδησης, ήμουν έτοιμος να κράξω τη μετάφραση (νόμιζα πως ήταν security breach και μεταφράστηκε αυτολεξεί)... Το να ραγίζει όμως στ' αλήθεια , ήταν κάτι που δεν το περίμενα... Όταν κάποιος σου λέει ότι έχει σπασμένο το iphone θα πρέπει να τον ρωτάς αν το λέει κυριολεκτικά ή μεταφορικά :lol:. Και το καινούργιο αξεσουάρ που θα βγάλουνε για να διορθώσουν το πρόβλημα θα είναι εξωτερική μεταλλική θήκη με εξωτερική touch screen για να μην σπάει η original. Είπα κι εγώ.... Πως το κάνανε τόσο λεπτό οι φούστηδες??? -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 06 : 43 : 21----- Σε καλό σου ρε Steve.. Κατουρήθηκα απ΄ τα γέλια...
SpyrosR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εμ όταν βγάζεις το αλουμίνιο και βάζεις πλαστικό (για να ρίξεις το κόστος - ασχέτως του τι λες περί Wifi) λογικό δεν είναι;
gnsX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα δεν είναι αν έβαλε χειρότερα υλικά για να μειώσει το κόστος,το θέμα είναι ότι κάνει τον Αλέκο λες και δεν υπάρχει πρόβλημα.
deathlok Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Η συσκευή δεν είναι φθηνή οπότε σίγουρα δεν δικαιολογείται φθηνή κατασκευή. Δηλ αν η apple δεν έχει καλή κατασκευή τα κινέζικα τι πρέπει να είναι. κάτι τέτοια κάνουν και θα χάσουν ένα ακόμα πλεονέκτημα που υπάρχει στην κοινή αίσθηση του κόσμου...αυτό της ποιότητας κατασκευής (και δεν εννοώ μόνο την apple). Κλασικό παράδειγμα είναι η nokia έβγαλε το 6110 (χρόνια πριν) σκυλί σκέτο ε μετά άρχισε να βγάζει κάτι μοντέλα που ήθελαν κάθε 3 μήνες καινούργια οθόνη με αποτέλεσμα να τις γυρίσει μπούμερανγκ γιατί πάντα υπάρχει κάποιος (πιο μικρός ή πιο μεγάλος) που περιμένει κάτι τέτοια στραβωπατήματα για να κερδίσει την αγορά.
nuxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δηλ αν η apple δεν έχει καλή κατασκευή τα κινέζικα τι πρέπει να είναι. αν και εχω αρκετα μηλαρακια, δεν κρατηθηκα, και τα Apple Made In China ειναι!
tmants Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το υλικό της πλάτης του iPhone 3G μόνο πλαστικό δεν είναι, και επίσης δεν είναι καθόλου φθηνό. Προκειταί καθαρά για fail κατα την επιλογή υλικού και τη σχεδιαση καθώς φαίνεται ότι ο συνδυασμός που επέλεξαν δεν είναι ο καταληλότερος. Ορίστε και το υλικό, composite είναι: "Zirconium/Yttrium impregnated ceramic material with an additional silicon coating"
j11h Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Φανταστητε τωρα να αγορασετε κατι που εχει 500€ και σε 3 μερες να σου ειναι σπασμενο και ολοι να σου κανουν την παπια! Δεν θα ηθελα να το ζησω αυτο με τιποτα.Καλητερα με το nokia N70 μου(που το'χω και 2 χρονια)παρα να κλαιω 500€.
papahlamidas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως που έχω το παλιό και έχει ρίξει κάτι break dance είναι μια χαρά...
Tuko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 αν και εχω αρκετα μηλαρακια, δεν κρατηθηκα, και τα Apple Made In China ειναι! Το θέμα δεν είναι που κατασκευάζονται, αλλά με ΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.. Οπότε, στην ουσία καλά τα λέει. Άλλα περιμένεις απο 1 άγνωστη και άσημη εταιρία και άλλα από 1 άσημη κλπ.
kurkosdr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Φανταστητε τωρα να αγορασετε κατι που εχει 500€ και σε 3 μερες να σου ειναι σπασμενο και ολοι να σου κανουν την παπια!Δεν θα ηθελα να το ζησω αυτο με τιποτα.Καλητερα με το nokia N70 μου(που το'χω και 2 χρονια)παρα να κλαιω 500€. Οταν διαβασα το συγκεκριμενο ποστ, νομιζα οτι το χα κανει εγω! Ακριβως οπως τα λεει ο j11h Δινεις μισο χιλιαρικα ευρω, αγοραζεις iphone, σπαει σε 3 μερες χωρις να του κανεις τιποτα και μετα να σου λενε ολοι "δεν ξερω, δεν στο φτιαχνω, εδω ειναι apple φιλαρακι" (apple warranty, οπως λεμε military intelligence...). Που να τρωγε και καμια σαβουρα δηλαδη. Και νομιζα οτι δεν υπηρχε πιο ευθραυστη συσκευη από τα ipod (οσοι trendy φιλοι της αδερφης μου το ειχανε, τα φτυσε μεσα στον χρονο) Ν70 καλυτερα, 2 χρονια και κατι το χω, και δεν θα το αλλαζα με κανενα... GX30 2.0 (γιατι ως γνωστον, το Iphone ειναι οτι και το gx30 πριν από 5 χρονια, η καλυτερη οθονη της εποχης, το καλυτερο ντιζαϊν τοτε, πολυς χωρος, αλλα κλειδωμενες εφαρμογες, rings, και αλλους περιορισμους). @j11h, φανταζομαι οτι το Ν70 σου φοραει τουλαχιστον resco viewer, ultra mp3, Fexplorer και αλλα συναφη...
fsbmaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 καλα εγω εχω και τα 2 και το 2,5g -3g ...μην λεμε οτι μας κατεβει /// προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν εχει κλειδωματα κτλ ...κατεβαζεις ενα pc suite και τελειωσες περνα οτι θες οποτε θες . Καμια συγκριση με οποιοδηποτε αλλο κινητο σε οτι αφορα το Internet on the go ....wifi .....mp3....video ...apps εχουν βγει φοβερα προγραμματα ! διαβαζει πλεον ολα τα αρχεια ... Οσο για αντοχη ...το μεταλικο ειναι κορυφαιο ... το εχω κανει απο πισω σφυριλατο..η οθονη τηνε χει γλυτωσει...αλλα με τοσι ταλαιπωρια με κελειδια καθε μερα στι τσεπι χωρις θηκη...οθτε μια γρατσουνια .Για τα 290 ευρω που το πηρα απο αμερικη ειναι οτι ποιο κορυφαιο κυκλοφορει και με διαφορα! Απο Ελλαδα κανενας λογος αγορας με τη τιμη που εχει! πανακριβο για το τιποτα .Τωρα αλλο αν καποιος το παιρνει για μοστρα και μονο .Εμενα μουε λυσε τα χερια !δεν κουβαλαω μαζι μουτ ο λαπτοπ και αυτο μου αρκει!
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 καλα εγω εχω και τα 2 και το 2,5g -3g ...μην λεμε οτι μας κατεβει /// προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν εχει κλειδωματα κτλ ...κατεβαζεις ενα pc suite και τελειωσες περνα οτι θες οποτε θες . Καμια συγκριση με οποιοδηποτε αλλο κινητο σε οτι αφορα το Internet on the go ....wifi .....mp3....video ...apps εχουν βγει φοβερα προγραμματα ! διαβαζει πλεον ολα τα αρχεια ... Οσο για αντοχη ...το μεταλικο ειναι κορυφαιο ... το εχω κανει απο πισω σφυριλατο..η οθονη τηνε χει γλυτωσει...αλλα με τοσι ταλαιπωρια με κελειδια καθε μερα στι τσεπι χωρις θηκη...οθτε μια γρατσουνια .Για τα 290 ευρω που το πηρα απο αμερικη ειναι οτι ποιο κορυφαιο κυκλοφορει και με διαφορα! Απο Ελλαδα κανενας λογος αγορας με τη τιμη που εχει! πανακριβο για το τιποτα .Τωρα αλλο αν καποιος το παιρνει για μοστρα και μονο .Εμενα μουε λυσε τα χερια !δεν κουβαλαω μαζι μουτ ο λαπτοπ και αυτο μου αρκει! Aπό iphone καλά τα πας...Από ορθογραφία ακόμα καλύτερα...Ήθελα να 'ξερα μπορείς να τα διαβάσεις αυτά που γράφεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα