forlorn_hope Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 αγόρασα αυτό το homecinema της LG. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=46101 βέβαια το μοντέλο που πήρα έχει και ένα HTS μπροστά στην ονομασία δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και είναι διαφορετικο απο αυτό. στο κατάστημα μου είπαν οτί έχει υποδοχη για οπτική ίνα αλλά σαυτό το site που δίνω γράφει οτι δεν έχει.αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα ασ μου πεί και γενίκα αν για τα λεφτά του(300Ε) είναι καλό το συγκεκριμένο..οπως πάντα βιάζομαι να αγοράσω κάτι και δεν το ψάχνω πολύ.
111111 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 αγόρασα αυτό το homecinema της LG. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=46101 βέβαια το μοντέλο που πήρα έχει και ένα HTS μπροστά στην ονομασία δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και είναι διαφορετικο απο αυτό. στο κατάστημα μου είπαν οτί έχει υποδοχη για οπτική ίνα αλλά σαυτό το site που δίνω γράφει οτι δεν έχει.αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα ασ μου πεί και γενίκα αν για τα λεφτά του(300Ε) είναι καλό το συγκεκριμένο..οπως πάντα βιάζομαι να αγοράσω κάτι και δεν το ψάχνω πολύ. Μακριά από έτοιμες λύσεις για home cinema, εκτός εάν ο χώρος σου είναι πολύ μικρός. Ένας ραδιοενισχυτής και 5+1 ηχεία είναι η σωστότερη επιλογή. Βέβαια το κόστος θα ανέβει, αλλά όχι εξωφρενικά (ραδιοενισχυτές από 200,00€ και ηχεία 5+1 από 200,00 επίσης -εκτός υπογούφερ). Έτσι θα μπορείς να είσαι αναβαθμίσημος και δεν θα πετάξεις 300,00 ευρώ σε ένα έτοιμο σύστημα μικρών δυνατοτήτων. Για player, αν δεν έχεις, ένα οποιοδήποτε dvd των 20,00 ευρώ κάνεις άριστη δουλειά.
forlorn_hope Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 πρόκειται για μικρό χώρο ναι δεν έψαχνα κάτι το τόσο ιδανικό και τέλειο. είχα απλώς αυτή την απορία για την οπτική ίνα γιατί θέλω να το συνδέσω και με το playstation3. thanks για την απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ ψάχνω να κάνω το δικό μου μικρό home cinema (το home theater ειναι το όνειρο ) Έχω ένα σαλόνι 17τμ οπότε σκεφτόμουν κάτι τέτοιο ετοιματζίδικο για αρχή. Και όταν τα οικονικά το επιτρέψουν να πάω σε κάτι καλύτερο (Λαμπάτος τελικός και ηλεκτροστατικά ηχεία - keep on dreaming).
111111 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ ψάχνω να κάνω το δικό μου μικρό home cinema (το home theater ειναι το όνειρο ) Έχω ένα σαλόνι 17τμ οπότε σκεφτόμουν κάτι τέτοιο ετοιματζίδικο για αρχή. Και όταν τα οικονικά το επιτρέψουν να πάω σε κάτι καλύτερο (Λαμπάτος τελικός και ηλεκτροστατικά ηχεία - keep on dreaming). Στα media markt, praktiker, macro, θα βρείτε πολλά τέτοια συστήματα δίπλα δίπλα, πιθανόν και αυτό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω. (στο mediamarkt είδα πολλά lg). Βλέπεις σχετικά και αποφασίσεις. Εκεί που είναι στημένα φαίνεται αν έχουν οπτική είσοδο. Απλά μια οπτική είσοδο σου είναι λίγη, γιατί το πρώτο που θα συνδέσεις σε αυτήν είναι την τηλεόραση (εφόσoν είναι lcd-plasma που έχουν οπτική έξοδο) για να παρακολουθείς τις ταινίες με ήχο dolby. Οπότε δεν υπάρχει είσοδο για το playstation ή κάτι άλλο . Φαντάσου ότι στον ενισχυτή μου με δύο optical και δύο coxial είναι καλυμμένες όλες (τηλεόραση-blueray player, δορυφορικός δέκτης, mediacenter pc)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.