evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μπήκε τώρα ο Βαγγέλης στο ινσόμνια τεχνολογικό φόρουμ να πετάξει το φλάηερ, διευκρινίζει μέν οτι δεν πρόκειται για στριπ και κωλόμπαρο φάση αλλά δε δίνει και 5 σωστές διευκρινίσεις/πληροφορίες για αυτούς που δεν ξέρουν. Παρά αοριστίες του στύλ "ελάτε και θα δείτε" , "ερωτισμός", "κορίτσια" κλπ. Φάουλ. Εξήγα και 5 πράγματα για την κουλτούρα ρε παιδί. ειναι που εκλεισε το bourdela.com και δεν εχει που να το βαλει γενικως συμφωνω, οπου ακους πολλα κερασια:rolleyes:
papahlamidas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Επ εδώ είμαι εγώ.... Ενδιαφέρων ακούγετε ... Εγώ δεν ξέρω από αυτά ευκαιρία είναι να μάθω!
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Επ εδώ είμαι εγώ....Ενδιαφέρων ακούγετε ... Εγώ δεν ξέρω από αυτά ευκαιρία είναι να μάθω! μικρο και αμαθο εσυ:p:p
kage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 κατι παρομιο κ μαλλον πιο hardcore Για club ηταν στο luv-hall...χυμα ξεσκιζονταν λες κ ηταν στριπτιτζαδικο...
freedubus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 μόνο για τη ζιρκόνια να χορεύει θέλετε το μισό μαγαζί Eλα που θέλει και το μισό μαγαζί...η ατάλαντη (και κακάσχημη κτγμ)
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ειναι που εκλεισε το bourdela.com και δεν εχει που να το βαλει γενικως συμφωνω, οπου ακους πολλα κερασια:rolleyes: Γιατί έκλεισε το bourdela γμτ; Πάνω που ήθελα να τους ρωτήσω από πού αγοράζουν τα λάστιχα για τους οίκους ανοχής...
Fidelio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μα την παναγία δεν καταλαβαίνω τι λέτε ! ...το off topic βγάζει περισσότερο νόημα σαν thread!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μα την παναγία δεν καταλαβαίνω τι λέτε ! that's the point!
papahlamidas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Fidelio για διάβασε εδώ Wiki Fetish και εάν δεν βγάλεις άκρη ακολούθησε το Link στην υπογραφή μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.