Προς το περιεχόμενο

Fetish Event

vaggelisp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντάξει, καλή η ανακαίνιση του σκαλ, κάντε ένα γκόθικ πάρτυ να τη φχαριστηθείτε, αλλά δεν είναι λίγο μικρό για κάτι τέτοιο;

(μόνο για τη ζιρκόνια να χορεύει θέλετε το μισό μαγαζί. Χουχ.)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι το πρώτο μας event οπότε λίγο δύσκολο να κλείσουμε μεγαλύτερο χώρο...πάντως θα γίνουν αλλαγές στην διακόσμηση

το καλό είναι η χαμηλή είσοδος.To επόμενο event θα γίνει στο underworld.

Δημοσ.

Μια αφίσα πόσταραν και τα φάγατε τα παιδιά ρε φαρμακόγλωσσες. Πώς θα γίνουμε Βερολίνο μετά;

Υ.Γ. 1. Τα φετισσσ μοντέλα δεν εξυπακούεται οτι έχουν σχέση με στριπ, βίζιτες, κωλόμπαρα και πορνεία. Απλά μοντέλα είναι, που κάνουν φωτογραφίσεις για περιοδικά, sites, events κλπ επι πληρωμή. Mπορεί να είναι και χορεύτριες παράλληλα. Αλλο αν είναι πιο underground η φάση απ' ότι τα μέηνστρημ μοντέλα και δεν την ξερει ο πολυς λαός. Εχω γνωστή φετισσσ μόντελ, φοιτήτρια Ιατρικής, που κάνει φωτογραφίσεις κλπ. επιδέιξεις μόδας και πληρώνεται γι αυτά. Και δεν είναι πόρνη. Αν είναι έτσι, τότε να βγάλουμε πουτάνες όλες τις χορεύτριες, μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδίστριες κλπ. Και να ξαναγίνουμε μεσαίωνας, βυζάντιο κι εγώ δε ξέρω τι.

Υ.Γ. 2. Ο σεξουαλικός φετιχισμός δεν είναι ανωμαλία, δεν είναι καν παραφιλία (μόνο σε ακραίες μορφές του μπορεί να θεωρηθεί).

Μη λετε οτι ναναι.

Δημοσ.

Ρε σοβαρά ρώτησα εγώ. Γιατί άμα είναι να πας να ακούσεις μουσική, και να έχει μαζευτεί το κοινό των μπουρδέλων και τον ερωτικών εκθέσεων, θας φας ξενέρα.

Δημοσ.

Θα φας ξενέρα.-

Στο σκαλ συγκεκριμένα, παίζει ωραία σκοτάδια τις παρασκευές κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Δημοσ.
άμα είναι να πας να ακούσεις μουσική, και να έχει μαζευτεί το κοινό των μπουρδέλων

Ε θα έχει και τέτοιους. Στο torture garden τα είδα, αφίσες με βυζιά σε όλη την Αθήνα και μετά ότι νάναι κόσμος μέσα, ελεεινίδες ξενερωμένες που οι κάγκουρες γκόμενοί τους χάζευαν τις περφορμερς και μετά για αντίποινα ούρλιαζαν "ουουουουού" όταν έβγαινε κάποιος χορευτής (που πάς ρε κοπελιτσα μου δε ρωτας πρώτα) μέχρι και άκυροι σκυλάδες με ανοιχτά πουκάμισα και αλυσίδες , που την έπεφταν στα γκοθάκια και ρώταγαν τη σερβιτόρα αν παίζει να τους γινει κονέ με τη χορεύτρια μετά.

Γιατί το μόνο (και αιώνιο) λάθος που κάνουν οι διοργανωτές στην Ελλάδα, είναι οτι αφήνουν συνεχώς υπονοούμενα τέτοια, τους νοιάζει μόνο να γεμίσει το μαγαζί, γιατί κοιτάνε την τσέπη τους και την αρπαχτή.

Μπήκε τώρα ο Βαγγέλης στο ινσόμνια τεχνολογικό φόρουμ να πετάξει το φλάηερ, διευκρινίζει μέν οτι δεν πρόκειται για στριπ και κωλόμπαρο φάση αλλά δε δίνει και 5 σωστές διευκρινίσεις/πληροφορίες για αυτούς που δεν ξέρουν. Παρά αοριστίες του στύλ "ελάτε και θα δείτε" , "ερωτισμός", "κορίτσια" κλπ.

Φάουλ. Εξήγα και 5 πράγματα για την κουλτούρα ρε παιδί.

Δημοσ.

Παρακαλώ πάνκυ.

Μία χαρακτηριστική εμπειρία σε τέτοιο ηβέντ (πάει και καιρός βέβαια) ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου η ερασιτέχνισσα βινυλοντυμένη χορεύτρια, ανεβασμένη σε ένα υπερυψωμένο κλουβί προσπαθούσε να πιάσει το ρυθμό, ενώ από κάτω τραβούσαν βίντεο μπουζουξίδες που ξέφυγαν από γειτονικό κλαμπ ό,τι φαινόταν ανάμεσα από τα πόδια της. Τα ποτά σκατά, οι άντρες με ένα κινητό στο χέρι για να βγάλουν φωτογραφίες τις νοσοκόμες, τι να κάνω κι εγώ, πήρα των ομματιών μου και έφυγα.

Αν θες απλά τη μουσική, δεν πας εκεί, μη λέμε μαλακίες.

Μακάρι το συγκεκριμένο να είναι κάτι διαφορετικό κλπ κλπ

αλλά νομίζω ότι μόνο κάτι σε ντρες κόουντ θα τη σώσει την κατάσταση για τους φανζ.

Δημοσ.

freedubus συμφωνω σε οτι λες. και για αυτο trollara τον OP.

ps: και εγω εχω φιλη χορεύτρια, και συμφωνω μαζι σου

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοια ταύτιση απόψεων τελικά, που για μένα είναι ήδη νεκρό το τόπικ.

Πάω να βρω κάτι που θα μου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.

Χώρια που όλοι εδώ έχουν από μία φίλη χορεύτρια, και ζηλεύω.

Δημοσ.
Αν είναι έτσι, τότε να βγάλουμε πουτάνες όλες τις χορεύτριες, μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδίστριες κλπ.

Καλά δεν είναι επιχείρημα αυτό....;)

Δημοσ.

Εννοώ οτι το ένα δε συνεπάγεται ούτε προυποθέτει το άλλο. Ασχετο αν αρκετοι-ές τα συνδυάζουν. Eλα τωρα, γιου γκετ μι ;)

punky: αμα δε τη σπρώχνεις αυτή τη φίλη η έστω να σε παίρνει μαζί σε καμια φωτογράφιση, άστο, δε μετράει η φιλία, γι αυτο εγραψα "γνωστή"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...