Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή προιόντος σε κατάστημα

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, τα facts:

- Χρειαζόμουν hands free για ένα nokia 1650.

- Πήγα στο x κατάστημα, δεν βλέπω κάποιο συμβατό με το κινητό μου, ρωτάω έναν υπάλληλο.

- Μου δίνει ένα που δεν γράφει το κινητό μου στην λίστα των συμβατών μοντέλων (αφού είδε πως το βυσμα είναι ίδιο) και μου λέει ότι κάνει.

- Το hands free δεν υποστηρίζεται (βγάζει μηνυματάκι "unsupported enhancement" το κινητό).

- Την συσκευασία την έχω πετάξει (το αγόρασα την προηγούμενη βομάδα).

Ερώτημα:

Μπορώ να το επιστρέψω?

(πολύς κόπος για ένα απλό hands free θα μου πείτε αλλά μου την έδωσε τώρα :P)

Δημοσ.

Αυτό πάλι να πετάς τη συσκευασία και μετά να το δοκιμάζεις είναι απο τα άγραφα, να μη σου πω και απτα Τζουμέρκα....

Δημοσ.

Βλακεία μου, δεν το σκέφτηκα. Βασικά το χρησιμοποιώ σπάνια αυτό το κινητό, άνοιξα το hands free, το παράτησα στο γραφείο με το κινητό και δεν έτυχε να πάρω ή να με πάρουν τηλέφωνο μέχρι σήμερα :P

edit: Χα! την βρήκα την συσκευασία, δεν την είχα πετάξει τελικά, εδώ περιφερόταν :P

Υποθέτω πως δικαιούμαι αλλαγή τώρα....

Δημοσ.

Απόδειξη έχω φυσικά. Μόνο συσκευασίες πετάω :mrgreen:

Βέβαια η συσκευασία έχει τα χάλια της. Είναι απ'τις κλασικές πλαστικές που παλεύεις να τις ανοίξεις.

Δημοσ.

Πήγαινε στον τύπο και πες του να το βάλει στον κώλο του μπας και δουλέψει, γιατί στο δικό σου κινητό δεν κάνει.

Νησάφι πια με το κάθε λογής ταγάρι που βάζουνε για πωλητή.

Δεν το ξέρεις ρε μεγάλε? RTFM...

Δημοσ.

Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο αν αυτό είναι ελαττωματικό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει απλά ασυμβατότητα, κάτι το οποίο φαινόταν στην συσκευασία. Ο υπάλληλος μπορεί να είπε ότι κάνει για το κινητό σου, όμως αυτό δεν μπορείς να το αποδείξεις γιατί όλα αυτά ήταν στο προφορικό. Τώρα το αν θα κάνει δεκτή την επιστροφή είναι θέμα πολιτικής του καταστήματος. Πάντως ένας σωστός και τίμιος επαγγελματίας θα το έκανε.

Επιστροφή προϊόντος για οποιονδήποτε λόγο γίνεται μόνο σε εμπορία εξ αποστάσεως (πχ μέσω internet) μέσα σε 14 μέρες.

Δημοσ.
Πήγαινε στον τύπο και πες του να το βάλει στον κώλο του μπας και δουλέψει, γιατί στο δικό σου κινητό δεν κάνει.

Νησάφι πια με το κάθε λογής ταγάρι που βάζουνε για πωλητή.

Δεν το ξέρεις ρε μεγάλε? RTFM...

Mου θύμησες τώρα έναν πωλητή στο πλαίσιο... είχα στείλει τον ανηψιό μου να πάρει μια κάρτα γραφικών και είχε πάρει μαζί και την παλιά για να δεί ο πωλητής ότι είναι PCI-E η θύρα.

Ορκιζόταν ο πωλητής ότι είναι AGP η κάρτα.... βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου... όχι, AGP είναι έλεγε.

Του είπα να τον γράψει στα @@ του και να ζητήσει μια 8600 PCI-E να τελειώνουμε. Τη βάλαμε πάνω και τέλος.

Αμάν πιά με τον κάθε πανάσχετο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...