De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δεν πετάγεσαι μία μοναστηρίου ή διοικητηρίου να πάρεις καμία αντίστοιχη από Philips ή Narva;Μακριά από xenon aftermarket για ευνόητους λόγους...
tomasss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δεν πετάγεσαι μία μοναστηρίου ή διοικητηρίου να πάρεις καμία αντίστοιχη από Philips ή Narva;Μακριά από xenon aftermarket για ευνόητους λόγους... Mα δεν παρήγγειλα xenon! Λαμπτήρες μεγαλύτερης απόδοσης Philips και ψείρες LED. Στην Μοναστηρίου θα βρώ όλη την γκάμα της Philips? Kαι σε τί τιμές? -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 03 : 27 : 55----- Λοιπόν, μίλησα μαζί τους και μου είπαν χίλια συγνώμη ότι δήθεν τα έστειλαν, αλλά γύρισαν πίσω γιατί ο Τ.Κ ήταν λάθος. Τα στένει σήμερα, μου κάνει δώρο τα ταχυδρομικά, για να φτάσουν την Δευτέρα... Βέβαια ήταν φανερή ψευτιά καθώς το ταχυδρομείο πριν στείλει, ελέγχει τον Τ.Κ. της περιοχής, αν αντιστοιχεί στην διεύθυνση της πόλης, διαφορετικά βρίσκει τον σωστό Τ.Κ. Τα συμπεράσματα δικά σας
makis855 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 και εγώ είχα ψωνίσει , ομαδική αγορά για club αυτοκινήτου, και ήταν άογη στην εξυπηρέτησή τους. μάλιστα όταν χρειάστηκε να ξαναπάρω μεμονομένα κομμάτια , μου έδωσε την ίδια τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.