Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με eautoshop.gr

tomasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eautoshop.gr

Πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αθήνα. Έχει είδη αυτοκινήτου.

Στις 6-11 παρήγγειλα λάμπες αυτοκινήτου, τηλεφωνικώς μάλιστα.

Στις 7-11 είπε ότι θα τις έστελνε με απλό ταχυδρομείο. 18 του μήνα σήμερα και το ταχυδρομείο της περιοχής μου ( Θεσσαλονίκη) , με ενημερώνει ότι τίποτε δεν έχει σταλεί. Μάλιστα αν είχε σταλεί ακόμη και στις 13-11, θα το είχα στα χέρια μου, με ενημερώνουν.

και έλλειψη αποθέματος να υπήρχε , έπρεπε να να με είχαν ενημερώσει, έστω με ένα e-mail.

Και φυσικά θα σας ενημερώσω, όταν τελικά, σταλούν. Όχι ότι θα το δεχτώ, απλά θα σημειώσω ότι ο παραλήπτης απεβίωσε.

Δημοσ.

οκ αλλα πριν βγεις να τους δωσεις στεγνα μιλησες μαζι τους? σου εξηγησαν γιατι τοσο καθυστερηση? στην τελικη εισαι σιγουρος οτι ετσι συμπεριφερονται στους πελατες τους γενικως η ειναι μεμονωμενο περιστατικο?

Δημοσ.

Mίλησα μαζί τους πριν 5 μέρες και με επιβεβαίωσαν ότι έχει η παραγγελία εχει σταλεί, επέμεναν: από τις 7-11. Μέχρι και

ο προϊστάμενος του ταχυδρομείου μου λέει ότι μας δουλεύει ο τύπος.

Δημοσ.
Δεν έχουν απόδειξη από το ταχυδρομείο οτι κατέθεσαν τα προΪόντα για αποστολή;

+

παρτους τηλεφωνο και πες τους οτι η αποστολη τους εχει χαθει;) και οτι ακυρωνεις την παραγγελια

λογικα αν σου λενε ψεματα θα αναγκαστουν να ξερασουν:-D

Δημοσ.
+

παρτους τηλεφωνο και πες τους οτι η αποστολη τους εχει χαθει;) και οτι ακυρωνεις την παραγγελια

λογικα αν σου λενε ψεματα θα αναγκαστουν να ξερασουν:-D

Πολύ σωστή η παρατήρηση σας. Έπρεπε να μου δώσουν τον αριθμό αποστολής.

Αλλα όπως καταλαβαίνετε , ακόμη ένα υπεραστικό τηλεφώνημα στην Αθήνα και μου θα κάνει( έγινε ήδη) την αγορά εντελώς ασύμφορη.

Ενώ θα έπρεπε κατευθείαν να είχα παραλάβει το δεματάκι στο σπίτι, χωρίς πολλά, πολλά.

Εδώ σας λέω μέχρι και στα κεντρικά των ΕΛΤΑ έτρεχα για βα μάθω τί γίνεται.

Δεν θα χρεωθώ άλλο για αυτούς.

Περιμένω...

Δημοσ.

το μαγαζι το ξερω ειχα παει πριν 2,5χρονια για να παρω ξενον...ακομη δουλευουν.

στην περιπτωση σου αν δεν εχει χαθει καπου,τοτε θα στο καθυστερησαν γιατι θα περιμενουν να τους παει η παραγγελια...

οπως κ να χει μαλακια τους να μην στο πουν ξεκαθαρα.

βεβαια δεν εχασες κ τιποτα. αντικαταβολη δεν στα στελνουν?

Δημοσ.

Nαι, με αντικαταβολή θα πληρωνα. Αυτό που έχασα είναι ο χρόνος μου και η ασφάλεια μου: Παρήγγειλα λάμπες αυτοκινήτου , γιατί μου κάηκε η μία. Εν το μεταξύ χθες μου κάηκαν οι ψείρες και οι 2 με διαφορά 2 ωρών!

Μένει ένα φως στο φανάρι, καταλαβαίνετε, λοιπόν, τί έχω πάθει?

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση αν ηξερε οτι θα καθυστερουσαν τοσο πολυ θα επαιρνε λαμπες απο αλλου ενω τωρα επειδη εχει δωσει παραγγελια αναγκαζεται να περιμενει

εγω στην θεση σου θα τους ειδοποιουσα με καποιο τροπο οτι επειδη καθυστερησαν αδικαιολογητα πολυ την παραγγελια δεν θα παραλαβω και να κοψουν τον λαιμο τους

Δημοσ.

τωρα

χωρις να θελω να γινω κακος σου καηκε λαμπα απο το φαναρι και ενω μενεις θεσσαλονικη και εχεις απειρες επιλογες για να την αντικαταστησεις αμεσα εσυ παρηγγειλες μεσω ιντερνετ απο αθηνα??

για λογους ασφαλειας και μονο οπως ειπες και εσυ θα επρεπε να τις αλλαξεις αμεσως αγοραζοντας λαμπες απο την περιοχη σου

και δεν φανταζομαι οτι η διαφορα στην τιμη ηταν τοσο μεγαλη ωστε να δικαιολογει την παραγγελια μεσω ιντερνετ

Δημοσ.
τωρα

χωρις να θελω να γινω κακος σου καηκε λαμπα απο το φαναρι και ενω μενεις θεσσαλονικη και εχεις απειρες επιλογες για να την αντικαταστησεις αμεσα εσυ παρηγγειλες μεσω ιντερνετ απο αθηνα??

για λογους ασφαλειας και μονο οπως ειπες και εσυ θα επρεπε να τις αλλαξεις αμεσως αγοραζοντας λαμπες απο την περιοχη σου

και δεν φανταζομαι οτι η διαφορα στην τιμη ηταν τοσο μεγαλη ωστε να δικαιολογει την παραγγελια μεσω ιντερνετ

Η χρηματική διαφορά δεν είναι τόσο σημαντική, όσο η έλλειψη του ίδιου του προϊόντος στην Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ χρησιμοποιώ τα πόδια μου και το λεωφορείο: αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης:P

Περιμένουμε.

Δημοσ.

Παντως εγω που ειχα παρει λαμπες xenon-kit δεν ειχα καθολου καλο support μετα την αγορα (χαλασε το ενα κιτ απο τα 2).

Απο email δε απαντηση 0.

Καλυτερα με τηλεφωνο. Επισης μιας και εισαι Θεσ/νικη κανε μια βολτα απο τα πρακτικερ. Πιστευω θα βρεις αυτα που ψαχνεις (τουλαχιστον ξερω οτι εχει philips).

Δημοσ.
Παντως εγω που ειχα παρει λαμπες xenon-kit δεν ειχα καθολου καλο support μετα την αγορα (χαλασε το ενα κιτ απο τα 2).

Απο email δε απαντηση 0.

Καλυτερα με τηλεφωνο. Επισης μιας και εισαι Θεσ/νικη κανε μια βολτα απο τα πρακτικερ. Πιστευω θα βρεις αυτα που ψαχνεις (τουλαχιστον ξερω οτι εχει philips).

Το Praktiker Θεσσαλονίκης έχει μόνο Bosch.

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 12 : 22 : 55-----

Tαχυδρομοι μετά τις 12:30 έρχονται? Ή πάει και η σημερινή μέρα? Πάμε για ρεκόρ δηλαδή, ούτε από Γερμανία να ερχόντουσαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...