Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει πάντα μια μερίδα ανθρώπων που τα αγοράζει μόνο και μόνο απο γκλαμουριά και επίδειξη στην καφετέρια για την παρέα και κάποιοι άλλοι απλά για να αποδείξουν οτι παίζουν την τεχνολογία στα δάκτυλα...

Ακόμα ένα εύστοχο ποστ :-)

Σοβαρά μιλάω, δεν έχεις ξαναπέσει τόσο μέσα ποτέ :lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

σε κάθε post του που διαβάζω είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο...τπτ δεν με εκπλήσει πλέον...

Δημοσ.

Κι ομως, πεφτει μεσα κατα καποιον τροπο. Μεγαλο ποσοστο αγοραζει top-tier smartphones και εξελιγμενες ηλεκτρονικες συσκευες μονο και μονο για φιγουρα, χωρις να μπορουν να τις χρησιμοποιησουν πληρως.

Δημοσ.

Η είδηση έρχεται πιστεύω να αποδείξει μεταξύ άλλων ότι έχουμε μεγαλύτερη τεχνολογία από αυτή για την οποία είμαστε έτοιμη. Επίσης όπως υπόθηκε και παραπάνω έχουν τεχνολογία και άτομα την σπαταλάνε άσκοπα με επίπτωση να έχουν συσκευές άτομα που δεν ξέρουν να την χρισημοποιήσουν. Τέλος θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την γνώμη μας για το "εύκολο".

Δημοσ.
σε κάθε post του που διαβάζω είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο...τπτ δεν με εκπλήσει πλέον...

Πρέπει να συγχαρείς τους προγραμματιστές του.Εκτός κι αν είναι του Νόϋφερτ proggy...:lol:

Δημοσ.

Πάντως είναι αλήθεια ότι όσο μεγαλώνεις (το βλέπω κι από εμένα) τόσο δε θες να στα σκοτίζουν οι ηλεκτρονικές συσκευές.

π.χ.

- Ωραία τα vista αλλά δε θέλω να κάθομαι να ψάχνω πράγματα που ξέρω πώς γίνονται στα xp οπότε να μου λείπουν τα vista.

-Ωραίο το νέο μου router αλλά που να κάθομαι να το σετάρω..

-Ωραίο το νέο μου κινητό αλλά που είναι η ενεργοποίηση του BT, πώς φτιάχνεις να κατεβάζει μόνο headers το email, κλπ. κλπ.

Σοφή η παροιμία, "tou can't teach an old dog new tricks". Όσο μεγαλώνεις ξεμένεις και από όρεξη για ψάξιμο αλλά και από χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...