Προς το περιεχόμενο

Διαφορά τιμών internet/καταστημάτων

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΕΙΝΑΙ ανθρώπινο pournaras.....αλλά είναι ΚΑΙ απάνθρωπο

Καπου στο μακρυσεντονο (ελεος δε διαβαζεται με τιποτε), μιλησες για την εξελιξη, τον αντιχειρα κλπ. Και καπου εβαλες και την τρομακτικη σκεψη οτι πριν 50 χρονια παραλιγο να αφανιστουμε. Που λοιπον ειναι η εξελιξη; παρα μονο στο να μπορεσει ο καθε ανθρωπος να περασει καλυτερα, αλλα οχι με γνωμονα το να περασει καλα εστω, και ο διπλανος του; Το να του εξαφανιστει με τα χρονια ο αντιχειρας, δεν θα γινει γιατι εγινε καλυτερος ανθρωπος, αλλα γιατι καταφερε να μην το χρησιμοποιει, προς οφελος του. Δε βλεπω καποια ουσιαστικη εξελιξη οσον αφορα τη χειροτερη μαστιγα του ιδιου του ανθρωπινου μυαλου: την εξουσια. Την ιδια αγαπη που ειχε ο ανθρωπος για την εξουσια πριν χιλιαδες χρονια, την ιδια ειχε και πριν 50 χρονια και παραλιγο να γινουμε οπως λες καπνος.

Αρα ο ανθρωπος ναι, ειναι και απανθρωπος, αρα και τα συστηματα που βγαζει στηριζονται σε αυτη την "ανθρωπια" του να καταφερει να περασει καλυτερα εις βαρος καποιου αλλου. Και για την εξουσια πριν 50 χρονια ηταν ικανος να αφανισει ακομη και τον ιδιο του τον εαυτο, αρκει να καταφερνε να το προλαβει να το κανει αυτος, κι οχι ο αντιπαλος του.

Δημοσ.
Δεν ειναι δικαιο,

Δεν στηριζει την ισοτητα,

Δεν διατηρει την περιβαντολλογικη ισορροπια

ΕΙΝΑΙ ανθρωπινο (;)

Συμφωνούμε στο 1 προχωράμε στο :

2.Πιστεύεις/ετε πως αυτό το σύστημα πρέπει να αλλάξει;

Δημοσ.
Συμφωνούμε στο 1 προχωράμε στο :

2.Πιστεύεις/ετε πως αυτό το σύστημα πρέπει να αλλάξει;

Αν δεχτουμε την 4η γραμμη ως ισχυουσα, και να πιστεψω οτι πρεπει το συστημα να αλλαξει, εσωτερικα ισως να θελω να αλλαξει αλλα για προσωπικο οφελος, μονο και μονο γιατι βρισκομαι αυτη τη στιγμη εγω απο κατω. Και οταν καταφερω το συστημα και το αλλαξω, και βρεθω εγω απο πανω, καποιος αλλος θα ερθει στην προηγουμενη θεση μου και θα θελει να αλλαξει το συστημα μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
...είχα "δηλώσει" "κάπου" ότι δεν θα συνεχίσω στο θέμα,,,,αλλά : [ακολουθεί κείμενο 7.939 λέξεων, σύμφωνα με το word count του MS Word]

Συγγνώμη, αλλά σε αυτό το πράγμα απάντηση δεν μπορεί να δοθεί. Ας πούμε ότι δεν είναι απλά ένα ακατανόητο σεντόνι, αλλά ένα σύνολο εξαιρετικά δομημένων επιχειρημάτων και ας το αφήσουμε εκεί.

Αν ο washcloud ή όποιος άλλος θεωρεί ότι δεν ετέθησαν επαρκώς σαφή και ικανά στον αριθμό ερωτήματα ή θεωρεί ότι αυτά είτε απαντήθηκαν, είτε είναι ανάξια σχολιασμού, προφανώς δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας. Δεν ξέρω καν αν αυτό εννοεί, πραγματικά από αυτό το wall of text άκρη δεν μπρώ να βγάλω.

Εγώ κρατάω πως αντιπρόταση σε αυτό που ορισμένοι θεωρούν άσχημη τροπή της εξέλιξης δεν διατυπώθηκε, πέρα από κάποια ευχολόγια για καλύτερη διαχείριση (γενικά και αόριστα) και σκλάβους που δεν έχουν επιλογή. Ελπίζω, αν μη τι άλλο, να μου αναγνωρίζεται το δικαίωμα να θεωρώ τις "απαντήσεις" που δόθηκαν ανεπαρκείς.

Πάω να υποβάλλω τα διαπιστευτήριά μου στους ανωτέρους μου ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δημοσ.
Αν δεχτουμε την 4η γραμμη ως ισχυουσα, και να πιστεψω οτι πρεπει το συστημα να αλλαξει, εσωτερικα ισως να θελω να αλλαξει αλλα για προσωπικο οφελος, μονο και μονο γιατι βρισκομαι αυτη τη στιγμη εγω απο κατω. Και οταν καταφερω το συστημα και το αλλαξω, και βρεθω εγω απο πανω, καποιος αλλος θα ερθει στην προηγουμενη θεση μου και θα θελει να αλλαξει το συστημα μου.
...:lol::lol::lol:

....έγραψες ,αλλά μιλάς αληθινά ,,χαλάλι τα γιούργια που μου έχεις κάνει:lol:;):P

...και μονολεκτικά ας απαντήσει όποιος θέλει ... θέλει κανείς την αλλαγή του συστήματος αυτού ;

Δημοσ.

καλές μεν οι κοσμοθεωρίες περί αλλαγής προς κάτι ιδανικό (τα πολιτεύματα μου μέσα, 4000 χρόνια όλοι τον έπαιζαν, τα τελευταία 100-200 γίναμε όλοι μάγκες και αναπτύξαμε την ιδανικότητα), όμως δεν λαμβάνονται υπόψιν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες:

1) Δεν έχεις να κάνεις με ρομποτάκια, που θα τα προγραμματίσεις όπως θες.

2) Δεν μπορείς να αλλάξεις ένα σύστημα προς ένα ιδανικό, εφόσον δεν ισχύει το (1), το οποίο μπάι δε γουαίη, δεν είναι ιδανικό.

3) 1+2 -> μένεις σ' αυτό που μπορεί να επιβιώσει και τρέχεις για τη δική σου επιβίωση.

Κάθεσαι και λες τη σκέψη σου - θεωρία σου, όπως την έχει διαβάσει και εμπεδώσει.

Δεκτό και σεβαστό.

Μπορείς να αντικρούσεις την τελευταία πρόταση του pournaras, χωρίς να δημιουργήσεις το (1) που παρέθεσα;

Εκτός βέβαια κι αν αυτό εύχεσαι, να είμαστε όλοι ίδιοι, να ακολουθούμε μια κοινή πορεία, να μοιάζουμε στα πάντα, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση (τώρα που το σκέφτομαι, γιατί όχι και σ' αυτήν).

Δημοσ.
καλές μεν οι κοσμοθεωρίες περί αλλαγής προς κάτι ιδανικό (τα πολιτεύματα μου μέσα, 4000 χρόνια όλοι τον έπαιζαν, τα τελευταία 100-200 γίναμε όλοι μάγκες και αναπτύξαμε την ιδανικότητα), όμως δεν λαμβάνονται υπόψιν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες:

1) Δεν έχεις να κάνεις με ρομποτάκια, που θα τα προγραμματίσεις όπως θες.

2) Δεν μπορείς να αλλάξεις ένα σύστημα προς ένα ιδανικό, εφόσον δεν ισχύει το (1), το οποίο μπάι δε γουαίη, δεν είναι ιδανικό.

3) 1+2 -> μένεις σ' αυτό που μπορεί να επιβιώσει και τρέχεις για τη δική σου επιβίωση.

Κάθεσαι και λες τη σκέψη σου - θεωρία σου, όπως την έχει διαβάσει και εμπεδώσει.

Δεκτό και σεβαστό.

Μπορείς να αντικρούσεις την τελευταία πρόταση του pournaras, χωρίς να δημιουργήσεις το (1) που παρέθεσα;

Εκτός βέβαια κι αν αυτό εύχεσαι, να είμαστε όλοι ίδιοι, να ακολουθούμε μια κοινή πορεία, να μοιάζουμε στα πάντα, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση (τώρα που το σκέφτουμε, γιατί όχι και σ' αυτήν).

...διάβασες πουθενά στο 1ή στο 2 για κάτι ιδανικό ; για ρομποτάκια; για κοσμοθεωρίες;
Δημοσ.
μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις τις πηγές που έχεις και που αποδεικνύουν πως τα

δικά "μου" τα στοιχεία είναι αναξιόπιστα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;

Μπορείς να μου πεις ποιά ήταν η αγοραστική δύναμη του έλληνα από το 1984 εώς σήμερα; NΑΙ ή ΟΧΙ ;

ΝΑΙ

Αν ξέρεις Αγγλικά, με την βοήθεια του Google μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα αποτελέσματα. Αν ξέρεις από οικονομικούς δείκτες κοίταξε οικονομικές καταστάσεις και στοιχεία της ΕΚΤ, της ΕΕ και πολλών άλλων οργανισμών αντί να περιορίζεσαι στο τι θα πουν οι ΓΣΕΕιτες και οι ΑΔΕΔΥτες που ζουν μάλλον σε ένα δικό τους κόσμο, μέχρι να μας κόψουν τη φόρα (πάλι) οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα μπορούσα να σου βάλω και διαγράμματα, και στοιχεία ΑΕΠ και στοιχεία κατα κεφαλήν ΑΕΠ και δείκτες κατανάλωσης και καλάθια καταναλωτή και αριθμοδείκτες και ποσοστιαίες μεταβολές ελλειμάτων και ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών και ισοζύγια πληρωμών και ισοζύγιο κεφαλαιακών συναλλαγών και και και για να στηρίξω την θέση μου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να καταφύγω σε τέτοιες απεχθείς και "ψαγμένες":eek: μεθόδους, ελπίζω αυτά τα δυο μικρά αποσπάσματα να σε καλύψουν.

Πιστεύεις πως αυτό το σύστημα που ζούμε μέσα , εγώ το λέω καπιταλιστικό εσύ βάφτισέ το όπως θες,

είναι δίκαιο ,στηρίζει την ισότητα, είναι "ανθρώπινο" και διατηρεί την περιβαλλοντική ισορροπία του πλανήτη ;

Μου αρκεί και μονολεκτική απάντηση, για να πάω παραπέρα ...:-)

Δεν απαντάω μονολεκτικά, δεν μου αρέσει. Αντιγράφω από παλαιότερο μου ποστ σε ελαφρώς παρόμοιο θέμα.

[...]Για το πρώτο (σύγκριση καμμουνισμού-καπιταλισμού) νομίζω δεν μπορεί να μιλήσει κανείς γιατί σε θεωρητικό επίπεδο και τα δυο είναι τέλεια. Στον τέλειο Κομμουνισμό δεν υπάρχει εκμετάλλευση, όλοι ίσοι είναι, κανείς δεν πεινάει, κανείς δεν υποφέρει, κανείς δεν αδικείται. Στον τέλειο Καπιταλισμό υπάρχει πλήρης ισορροπία στις αγορές, οι καταναλωτές είναι ορθολογικοί, υπάρχει πλήρης ενημέρωση, δεν υπάρχουν μονοπώλια, όλοι παίρνουν αυτά που αξίζουν, κανείς δεν αδικείται, όλοι ευτυχισμένοι.

Τίποτα από τα δυο δεν ισχύει, τίποτα από τα δυο δεν εφαρμόστηκε ποτέ, για τίποτα από τα δυο δεν μπορούμε να μιλήσουμε πρακτικά. Και είναι τουλάχιστον μυωπικό για να μην πω γελοίο να συγκρίνουν ορισμένοι τον σημερινό καπιταλισμό με ένα σύστημα που ενδεχομένως, ίσως, μπορεί, ενδέχεται, αν, όταν εφαρμοστεί στην θεωρητική του μορφή να είναι άψογο.

[...]Και στην φυλακή βασικό κατώτατο εγγυημένο επίπεδο διαβίωσης έχεις, αποφασίζουν και εγγυώνται άλλοι για την εκπαίδευση/διατροφή/στέγαση σου σε αντάλλαγμα την πλήρη στέρηση ελευθερίας σου και δυνατότητα ενημέρωσης σου. Επίσης δεν έχεις δικαίωμα να θέλεις να φύγεις από αυτή την κατάσταση γιατί δεν ξέρεις τι θέλεις κατά βάθος.

Το σημερινό σύστημα σίγουρα δεν είναι ο τελευταίος κρίκος στην εξελικτική αλυσίδα του πολιτισμού μας. Απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί καν αρεστό, δίκαιο ή ανθρώπινο. Όμως σίγουρα το επόμενο στάδιο δεν είναι αυτό που φιμώνει ανθρώπους και ιδεολογίες με αντάλλαγμα ψίχουλα και σίγουρη εργασία. Δεν ζούμε το φελέκι μου μέσα για ένα πιάτο φακές και το δικαίωμα για καλύτερες συγκοινωνίες/καλύτερα θέατρα σε αντάλλαγμα βασικές ελευθερίες. Ελευθερίες που χωρίς αυτές ακόμα θα ήμασταν στο σημείο να σκύβουμε όταν ο βασιλιάς περνούσε από μπροστά μας.

Το σημερινό σύστημα ναι σε αποχαυνώνει, σε ετεροκατευθύνει, σε παραπλανεί και σε χειραγωγεί με άπειρους τρόπους. Όμως σου δίνει το δικαίωμα να πεις την άποψη σου.

Και με αυτόν τον τρόπο είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα έρθει κάποιο σύστημα λίγο καλύτερο. Αν ό,τι καλύτερο μπορούν να σκεφτούν κάποιοι είναι το λίγο φαί, λίγη εργασία, λίγη μόρφωση και στον τάφο τότε λυπάμαι. Όχι γιατί το καθόλου φαί, καθόλου εργασία, ελλειπή μόρφωση και στον τάφο του σημερινού καπιταλισμού είναι καλύτερα, απλά γιατί μέσω της ελευθερίας και της ευκαιρίας (για αλματώδη ανάπτυξη να συμπληρώσω) που αυτός προσφέρει σίγουρα κάποια στιγμή κάτι θα προκύψει.

Αυτά αν υποψιάζομαι σωστά για το "άλλο σύστημα" που λες. Αν όχι παρέβλεψε το και πες μου τι θέλεις για να το αναλύσουμε.

Ειλικρινά πάντως χωρίς ίχνος εμπάθειας, μερικοί πιστεύετε ότι γουστάρουμε καπιταλισμό έτσι όπως είναι σήμερα. Τι διάολο ή νομίζετε ότι μιλάτε με γιους του Βγενόπουλου ή η αντίληψη σας για τα ποσοστά μαζοχισμού στην κοινωνία μας είναι λανθασμένη. Μια χαρά αντίληψη και ευφυία έχουν όσοι "δεν βλέπουν την παράνοια του συστήματος". Η διαφορά είναι στο ότι δεν αρκούνται σε πυροτεχνήματα, δεν γουστάρουν.

Ναι το να δουλεύεις 10 ώρες για 800 ευρώ είναι ξεφτίλα, αλλά πιο ξεφτίλα είναι να πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι συστημικό και όχι ανθρωποκεντρικό. Να νομίζεις πως αν αλλάξει ξαφνικά το σύστημα όλα θα πάνε καλά. Γιατί όλοι οι πεφωτισμένοι στα λόγια καλοί είναι, αλλά μόλις τους πετάξεις τα στοιχεία και τα νούμερα στη μάπα κάνουν μόκο και συνεχίζουν τις φανφάρες που διδάχτηκαν. Και συνεχίζουν να φωνάζουν και να ζητάνε αλλαγή εδώ και τώρα με κάτι που νομίζουν ότι είναι καλύτερο, γιατί στη μόστρα έτσι φαίνεται.

Τι σκ@τ@ ένα σύστημα που μιλάει για ισότητα και αλληλεγγύη και δουλειά για όλους και μόρφωση για όλους και ροζ σύννεφα δεν μπορεί παρά να είναι σίγουρα καλύτερο από ένα που καθένας κοιτάει την πάρτη του. Ανάθεμα κι αν 1 στους 100 βέβαια έχει μελετήσει ποτέ τι λέει ο θεωρητικός καπιταλισμός, να δει ότι και αυτός στα λόγια όλο χαρούμενες μελωδίες και ορθολογικούς καταναλωτές και ίση πληροφόρηση λέει. Όταν όμως μιλάνε τα νούμερα οι άνθρωποι χορεύουν τσιφτετέλι.

Κι εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι και δεν θέλω να ακούσω για αλλαγή από ανθρώπους που μιλάνε με οράματα. Καλά τα οράματα αλλά χωρίς την πράξη η θεωρία είναι άχρηστη. Γι' αυτό και όταν μου μίλησες για την θεωρία της αξίας μίλησα τόσο απαξιωτικά, και μου ήταν τόσο εύκολο να στην αχρηστεύσω με μισό παράδειγμα. Γιατί όσοι οραματίζονται αλλαγές θα πρέπει να είναι up to date με τον σημερινό κόσμο, να παίζουν τις επιστήμες στα δάκτυλα, να μπορούν να κολλήσουν ένα τεταρτοετή που δεν πολυασχολείται με πολιτικά στον τοίχο όταν μιλάνε.

Αντί αυτού όλο λόγια ακούω, όλο δεν είναι έτσι ακούω, όλο είμαι προκατειλλημένος ακούω. Και νομίζει ο κάθε μπαγλαμάς (ποιητική αδεία ο χαρακτηρισμός, δεν πάει σε κανένα προσωπικά) που έχει δει το Zeitgeist και διάβασε λίγο Μαρξ ότι ανακάλυψε τα Ευαγγέλια και τα παπαγαλίζει επακριβώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Και το Zeitgeist I έχω δει και το Zeitgeist II έχω δει, και το Money as Debt έχω δει και το In Debt we trust έχω δει και το Money Masters έχω δει και πολλά άλλα πιο άγνωστα. Επίσης εκτός απο τον κο Μαρξ υπάρχουν δεκάδες άλλοι συγγραφείς που θέλεις δεν θέλεις πρέπει να έχεις διαβάσει αν θέλεις να εκφέρεις σοβαρή άποψη για ένα οικονομικοπολιτικό σύστημα. Αλλά να πω κάτι? Κανένας από αυτά τα ντοκυμαντέρ ή τους τόμους δεν μου έκανε μονοδιάστατο τον τρόπο σκέψης. Ποτέ δεν εφησυχάστηκα στους πανηλίθιους νόμους προσφοράς και ζήτησης που διδάχτηκα, αν και θα βόλευε. Τι σκ@τ@, καθηγητές πανεπιστημίου τα διδάσκουν, κάτι θα ξέρουν. Εκτός του Money Masters κανένα άλλο ντοκυμαντερ δεν μου είπε κάτι κανούριο να μου ανοίξει τα μάτια ή να με κάνει να δω το φως το αληθινό. Τα ήξερα αυτά που είπε, τετράγωνη λογική και λίγο διάβασμα θέλει, δεν είμαι δα και ο Hawkings ούτε ασχολούμαστε με πυρηνική φυσική. Όμως δεν γυρίζω να το παίζω φιλοσοφημένος και δήθεν ψαγμένος μιλώντας γενικά κι αόριστα για το παρανοϊκό σύστημα που ζούμε και για τους υπνωτισμένους άνθρωπους τριγύρω μου.

Γιατί μαντέψτε κάτι, η επιστήμη έχει προοδεύσει από το 1800, και μάλιστα είναι τόσο πολυσύνθετη πια που έχει χωριστεί σε δεκάδες κατηγορίες. Και υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που σκέφτονται εναλλακτικά ρεαλιστικά συστήματα και δεν τα έχουν καταφέρει. Εκεί respect. Όχι όμως να αερολογούμε και να νιώθουμε στο τέλος τέλος απορημένοι γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να δουν το δίκιο μας.

ΥΓ Ρε φούστη μου μέχρι να απαντήσω στο πρώτο ερώτημα της @@sos@@ γράψατε 2 σελίδες. Φτου κι από την αρχή.

Δημοσ.

Τι εννοειτε δηλαδη ισοτητα.

Οτι πρεπει να δεχθω να ειμαι ισος

1)Με τον τεμπελη που πινει φραπεδες ολη μερα στην καφετρια.

2)Με τον χαραμοφαη που τον ζει ο πατερας του που εδω στην ελλαδα ειναι ουκ ολιγοι.

3)Με τα πανταχου τεμπελοσκυλα που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να λενε οτι ψαχνουν για δουλεια ενω στην ουσια κοιτανε πως να την αποφυγουν.

Οχι δεν πρεπει να υπαρχει ισοτητα γιατι πολυ απλα δεν ειναι δικαιο.

Δημοσ.

και πώς βρε κοπελιά θα δημιούργησεις στην πραγματικότητα τη θεωρία του αναρχοκομμουνισμού που μας παρέθεσες; Εκτός κι αν νομίζεις ότι δεν είναι ιδανική.

Ιδανική είναι. Να πραγματοποιηθεί δεν μπορεί. Καταλαβαίνεις τη διαφορά;

Δημοσ.
ΝΑΙ

[/url]

Αν ξέρεις Αγγλικά, με την βοήθεια του Google μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα αποτελέσματα. Αν ξέρεις από οικονομικούς δείκτες κοίταξε οικονομικές καταστάσεις και στοιχεία της ΕΚΤ, της ΕΕ και πολλών άλλων οργανισμών αντί να περιορίζεσαι στο τι θα πουν οι ΓΣΕΕιτες και οι ΑΔΕΔΥτες που ζουν μάλλον σε ένα δικό τους κόσμο, μέχρι να μας κόψουν τη φόρα (πάλι) οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα μπορούσα να σου βάλω και διαγράμματα, και στοιχεία ΑΕΠ και στοιχεία κατα κεφαλήν ΑΕΠ και δείκτες κατανάλωσης και καλάθια καταναλωτή και αριθμοδείκτες και ποσοστιαίες μεταβολές ελλειμάτων και ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών και ισοζύγια πληρωμών και ισοζύγιο κεφαλαιακών συναλλαγών και και και για να στηρίξω την θέση μου. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να καταφύγω σε τέτοιες απεχθείς και "ψαγμένες":eek: μεθόδους, ελπίζω αυτά τα δυο μικρά αποσπάσματα να σε καλύψουν.

...Οχι δεν με καλύπτουν και ξέρεις γιατί;

Γιατί δεν αναφέρουν τίποτα σε σχέση με αυτά που ανέφερα εγώ.

Γιατί είναι εντελώς άσχετα με αυτά που ανέφερε η έρευνα , για αυτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:00 ----------

... στο 1 και 2 διαβάσατε τίποτα περί αναρχοκομμουνισμού;....έλεος ...
Δημοσ.
...Οχι δεν με καλύπτουν και ξέρεις γιατί;

Γιατί δεν αναφέρουν τίποτα σε σχέση με αυτά που ανέφερα εγώ.

Γιατί είναι εντελώς άσχετα με αυτά που ανέφερε η έρευνα , για αυτό.

Ρε κορίτσι μου γλυκό, επειδή πραγματικά τώρα φτάνω στα όρια της σχιζοφρένειας, την καταναλωτική δύναμη του έλληνα καταναλωτή δεν ήθελες?

Το αν θεωρώ το σημερινό σύστημα δίκαιο δεν ήθελες? Που δεν σε καλύπτουν πάλι?

Έχω παραθέσει 421235151 παραδείγματα που παραμένουν αναπάντητα και έχεις κολλήσει επι 4 ποστ στα στοιχεία. Τι ΔΕΝ λένε τα στοιχεία που περιμένεις να διαβάσεις? Την εξέλιξη της καταναλωτικής δύναμης του έλληνα από το 1984-σήμερα? Τόσο συγκεκριμένα? Τόσο συγκεκριμένα στοιχεία δεν έχω, και δεν πρόκειται να κάτσω να ψάξω για να κολλήσεις μετά στο γιατί έβαλα 2 τελείες αντί για μια. Αν έχεις κάτι να πεις για όλα αυτά που είπα έχει καλώς. Αν όχι πάλι τι να γίνει, θα μείνω με την απορία (και την ικανοποίηση βεβαίως βεβαίως).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...