washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ, θα τα χαλάσουμε και θα θιχτώ σοβαρά. Το ότι λες έστω και για αστείο ή για να "ελαφρύνεις το κλίμα" ότι έχω οτιδήποτε κοινό με τη συγκεκριμένη χρήστρια είναι εξόχως προσβλητικό. Και δεν αστειεύομαι. ...βρε δεν πα' να μη θες ούτε τον ίδιο πυρετό να έχεις μαζί της - το θέμα είναι ότι επί ενός συγκεκριμένου, το ίδιο αδικαιολόγητα στραβά πήρατε κάτι, το τραβήξατε, και αμφότεροι θιχτήκατε : εσύ για την μαρκεζινοκαραμέλα (και τον πατέρα σου) εκείνη για την "παραβίαση" του ποστ της (και τον Ραφαηλίδη) και αμφότεροι ΑΜΕΣΩΣ βγάλατε νύχια... γατίσια εσύ, βαμμένα αυτή τεσπα σταματάω να χώνομαι, γιατί αυτή μετά δίνει κι αγκωνιές μετά το σκρην για το ρημπάουντ (στο κατέβασμα κι όλας...)
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 nikos21aek, άσε τις δόξες και τις πίπες.... να το διαβάσεις, όχι έτσι φλου...
o_magazatoras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Έχουν αρχίσει οι λουδίτες να σπάνε τις μηχανές,steam punks 4ever λέμε. Παράγγειλα μέσω net στο electroworld (σκάστε ρε και γω νταραβερίζομαι με τα μηχανήματα του δαίμονα),χρόνος 3'.Αναμονή για να αντιδράσει το σύστημά τους,χρόνος 1h(έπρεπε να πάω μετά από μία ώρα,έτσι έλεγε στην οθόνη ότι θα είναι διαθέσιμα).Μέχρι να πάω εγώ εκεί χρειάστηκα 6' με το μηχανάκι,ένα τσιγάρο δρόμος (τσακώθηκα με τον καπνό,btw).Στήθηκα στην ουρά στο ταμείο ένα τέταρτο και περίμενα,αφού πλήρωσα,άλλα 3/4 της ώρας να παραλάβω τα πράγματα απ' την αποθήκη τους. Τι λέγαμε καρντάσια;Ότι το ιντερνέ μας εξασφαλίζει χρόνο;Ωραίο ανέκδοτο,κάτι σαν το Αλβανός τουρίστας που λέγαμε εμείς οι παλιοί κάποτε... Καλές οι τηλεπωλήσεις,αλλά δεν απευθύνονται σε kamikaze-αγοραστές.Περισσότερο για αργόσχολους ταιριάζει αυτό το καθεστώς,παρά γι αυτόν που θέλει να κάνει τη δουλειά του τώρα.Εκτός κι αν ο Τζομπς (γιατί ο Μπιλάκος πάει για org,γειά σου που λένε και οι πιτσιρήδες) βγάλει κανα μανιτζέβελο και πατώντας το κουμπί στο "Άϊ-αγοράσου",στον πλαϊνό εκτυπωτή πραγματικότητας,παρουσιαστεί το προς αγορά αντικείμενο.Υποθετικά μιλώντας,δεν θα φοβώμαστε για διακοπές τάσης (αυτό πάει στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς,μη μας έρθει δηλαδή χωρίς καλώδια,συνοδευτικά κλπ-lol),μιας και ο Τέσλα φρόντισε πριν έναν αιώνα να μας εξασφαλίσει... Δωράκι,Τhe Gods,themselves
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παραγγειλα μπαταρια για το laptop μου απο το hong kong, στα 27 ευρω (με δωρεαν μεταφορικα), γιατι εδω ξεκιναει (η ιδια κινεζικη) απο τα 60 ευρω. Να σε δω με το μηχανακι (και το τσιγαρο στο στομα), να τρεχεις μεχρι Kινα να μου τη φερεις, και τι στον κοσμο
o_magazatoras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μπα,αφού σου είπα ότι χρησιμοποιώ και γω το μηχάνημα του δαίμονα,δεν με προσέχεις. Επίσης έχω τσακωθεί με τον καπνό,κι αυτό στό'ειπα,πάλι δεν με προσέχεις.Εκτός κι αν νομίζεις ότι θ' αρχίσω το κάπνισμα απ' το άγχος για την παραγγελία απ' τη Κίνα που λες.Τότε μάθε ότι τα βοτάνια του κάμπου κάνανε τη δουλειά τους (δεν αισθάνομαι την ανάγκη πια για υποβοήθηση νευροδιαβιβαστών) και ότι προτιμώ να μπαρκάρω για Κίνα,από του να πάω με το μηχανάκι μέχρι εκεί.lol:lol:
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ...συμπέρασμα όμως, ότι ενώ εσύ ανακατεύσαι με την electroworld, ο pournaras κάνει τη δουλειά του με την τσιντσανκτσoνγκworld φθηνότερα και καλά κάνει κι όλας.... (υπάρχει ένα θεματάκι στο ότι έτσι τα σκάμε Κίνα κι όχι εντός των τειχών, κι αυτό δεν ξέρω σε πόσο καλό θα μας βγει in the long run, αλλά αυτό είναι ΑΛΛΟ καπέλο προς συζήτηση). Το ότι (μάλλον) δεν κάνεις καλή επιλογή τόπου αγοράς...Μέσω ενός Skroutz βρες ποιοί έχουν το ίδιο προιόν άμεσα, και ίσως και φθηνότερα, μέχρι να "σοβαρέψει" ΚΑΙ η elctroworld, γιατί όλα τα ελληνικά online καταστήματα δεν είναι το ίδιο ("ασόβαρα") (μη πω δλδ πώς ΜΑΛΛΟΝ αυτό με την electroworld "έκατσε", και αύριο πχ θα είναι μια χαρά το site της...). Επί του συγκεκριμένου, μάλλον απλά γκρίνιαξες γέρο μου, και μ' έναν τρόπο που δικαιώνει την αντίθετη "όχθη"....... Όμως, εγώ είχα συνταχθεί μαζί σου, όταν ξεκίνησες το θέμα ως "παίρνουνε υπαλληλικά κεφάλια" και "μας αποξενώνουνε". Γιατί το χαλάς τώρα, με γκρίνια στο "επί μέρους".....(διότι "επί μέρους", είπαμε πως ναι, συμφέρει, είναι πιο άνετο, κτλ...). Εγώ πχ δε θα σου πω "κόψε το λαιμό σου αφού δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το web" - αλλά όταν λες "ανέκδοτο" και "πήρα το μηχανάκι και πήγα", θα γελάσω......
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχως αυτο που λες με την Κινα ειναι μεν αληθεια δεν παυει δε να ειναι σε πολλες περιπτωσεις μονοδρομος. Πχ, η εν λογω μπαταρια, απο οπου στον κοσμο και να την παρεις, αυτη θα εχει κατασκευαστει στην Κινα. Δεν ξερω αν βγαζει η ιδια η εταιρια, αν οχι, τοτε δεν υπαρχει αλλο μοντελο. Που σημαινει, οτι ειτε εγω, ειτε ο εμπορας - μεσαζοντας που εχει το καταστημα στη Στουρναρη η το ελεκτρονικ σοπ τελεια τζι αρ, απο την Κινα θα το παρουμε. Κανω μονο ζημια στον ελληνα μεσαζοντα, κι αυτο οχι γιατι δεν μου αρεσει η φατσα του, αλλα γιατι προσπαθει να βγαλει 200% κερδος (αγορα 27 πωληση 59) απο μενα. Μεχρι και 40 ευρω τελικη (50% κερδος), θα το δεχομουν, αλλα οχι κι ετσι. Το κακο λοιπον ειναι πλεον σε ολα σχεδον τα ηλεκτρονικα - τεχνολογικα προιοντα, οπου τα πιο πολλα ανταλακτικα τους ειναι κατασκευασμενα στην Κινα. Οποτε ειτε τα παρεις αμεσα απο τον Κινεζο, ειτε απο 40 μεσαζοντες, ο Κινεζος το ιδιο κερδος θα βγαλει.
sugata Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή να έχει κέρδος 13 ευρώ; Σοβαρά μιλάμε; α) ενοίκιο καταστήματος β) πληρωμές (πιθανών υπαλλήλων) και Ι.Κ.Α. αυτών γ) ΔΕΗ (κατάστημα με ηλεκτρονικά είναι, ε) δ) φ.π.α. Φτάνουν; Το ανέβασμα της αξίας από τον καταστηματάρχη στο 200% γίνεται όχι μόνο για να του μένει κέρδος, αλλά και για να καλύψει τις ανάγκες του. Αν εισήγαγε ο ίδιος, και γλίτωνε τα του εισαγωγέα - μεσάζοντα, η τιμή μπορεί να ήταν 40 ευρώ, αλλά και πάλι θα ήταν 200% πάνω από την αρχική, που ΔΕΝ είναι 27, αλλά πολύ χαμηλότερη, όταν μιλάμε για χονδρική. Σ' αυτήν την περίπτωση όμως έχει να πληρώσει συν: α) μεταφορικά β) δασμούς γ) φ.π.α. εισαγωγής. Ο κινέζος που πουλάει ένα κομμάτι σε σένα, δεν θα πουλήσει στην ίδια τιμή με τον χονδρέμπορο - εισαγωγέα, ο οποίος μπορεί να αγοράσει 1000 π.χ. τμχ, και να τα διανείμει αργότερα στα εγχώρια καταστήματα. Άρα, με σένα που αγόρασες ένα θα κερδίσει υπερδιπλάσια, γιατί δεν το έχει σε τίποτα αντί για 1000 να κατασκευάσει 1001. Ακόμη κι αν μιλάς για κατάστημα λιανικής από Κίνα ή Χονγκ Κονγκ, παραλλάσσεις λίγο τα παραπάνω. Η τιμή είναι ακόμα χαμηλότερη και το κέρδος παραμένει υψηλό, γι' αυτούς.
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή να έχει κέρδος 13 ευρώ;Σοβαρά μιλάμε; α) ενοίκιο καταστήματος β) πληρωμές (πιθανών υπαλλήλων) και Ι.Κ.Α. αυτών γ) ΔΕΗ (κατάστημα με ηλεκτρονικά είναι, ε) δ) φ.π.α. Φτάνουν; Το ανέβασμα της αξίας από τον καταστηματάρχη στο 200% γίνεται όχι μόνο για να του μένει κέρδος, αλλά και για να καλύψει τις ανάγκες του. Αν εισήγαγε ο ίδιος, και γλίτωνε τα του εισαγωγέα - μεσάζοντα, η τιμή μπορεί να ήταν 40 ευρώ, αλλά και πάλι θα ήταν 200% πάνω από την αρχική, που ΔΕΝ είναι 27, αλλά πολύ χαμηλότερη, όταν μιλάμε για χονδρική. Σ' αυτήν την περίπτωση όμως έχει να πληρώσει συν: α) μεταφορικά β) δασμούς γ) φ.π.α. εισαγωγής. Ο κινέζος που πουλάει ένα κομμάτι σε σένα, δεν θα πουλήσει στην ίδια τιμή με τον χονδρέμπορο - εισαγωγέα, ο οποίος μπορεί να αγοράσει 1000 π.χ. τμχ, και να τα διανείμει αργότερα στα εγχώρια καταστήματα. Άρα, με σένα που αγόρασες ένα θα κερδίσει υπερδιπλάσια, γιατί δεν το έχει σε τίποτα αντί για 1000 να κατασκευάσει 1001. Κατ' αρχας το κερδος δεν το μετρας ποτε με σταθερη τιμη, αλλα με ποσοστο. Τι σημαινει "μονο 13 ευρω"; δηλαδη αν πουλαγε ενα cd (δισκακι οχι μηχανημα) που το αγορασε 10 λεπτα, επρεπε να το πουλησει 50 ευρω για να βγαλει τη δεη του; Σιγουρα σε φτηνα και σε αναλωσιμα θα ανεβασει σχετικα το ποσοστο κερδους του, αλλα οχι και στο θεο. Ενα ευρος απο 15 εως 50% ειναι υπεραρκετο για ενα καταστημα τεχνολογικου υλικου. Αυτα περι κερδους. Απο κει και περα, το αν στην εποχη που ζουμε για κατι τετοια προιοντα πρεπει εγω που εχω το μαγαζακι στη γωνια να τα περιμενω να περασουν απο 10 μεσαζοντες τοτε κακο του κεφαλιου μου. Εκτος αυτου το λες και μον ος σου, οτι στον εμπορο θα πουλησει ο κινεζος λιγοτερο, αρα το κερδος ξεπρενατα το 200%, πολυ χειροτερα δηλαδη, συν οτι τα ιδια μεταφορικα εχουμε (δηλαδη μηδεν), συν οτι το φπα θα το παρει πισω, συν οτι οι πιο πολλοι θα αγορασουν 1-2 κομματια με τιμολογιο (για να υπαρχει το τιμολογιο), και ολα τα αλλα θα τα παρουν με το ιδιο τροπο που τα παιρνω κι εγω. Τελος, αλλιως ειναι να πας χωρις να ξερεις και χωρις να εχεις ορεξη να ψαξεις, στο κοντινο σου καταστημα, και ο τυπος να σου πει σταρατα "ξερεις δεν εχω ετοιμοπαραδοτη, παραγγελια μονο με 15 μερες καθυστερηση, και τιμη 50 η και 60" κι αλλιως να το βλεπεις διαφημιση στο ιντερνετ (για αυτο ειπα και ελεκτρονικ σοπ τελεια τζι αρ) στα 59 ευρω, ξεροντας αυτος οτι εγω αφου καταφερα να φτασω στο site του, θα φτασω και παραπερα.
o_magazatoras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ...συμπέρασμα όμως, ότι ενώ εσύ ανακατεύσαι με την electroworld, ο pournaras κάνει τη δουλειά του με την τσιντσανκτσoνγκworld φθηνότερα και καλά κάνει κι όλας.... (υπάρχει ένα θεματάκι στο ότι έτσι τα σκάμε Κίνα κι όχι εντός των τειχών, κι αυτό δεν ξέρω σε πόσο καλό θα μας βγει in the long run, αλλά αυτό είναι ΑΛΛΟ καπέλο προς συζήτηση). Το ότι (μάλλον) δεν κάνεις καλή επιλογή τόπου αγοράς...Μέσω ενός Skroutz βρες ποιοί έχουν το ίδιο προιόν άμεσα, και ίσως και φθηνότερα, μέχρι να "σοβαρέψει" ΚΑΙ η elctroworld, γιατί όλα τα ελληνικά online καταστήματα δεν είναι το ίδιο ("ασόβαρα") (μη πω δλδ πώς ΜΑΛΛΟΝ αυτό με την electroworld "έκατσε", και αύριο πχ θα είναι μια χαρά το site της...). Επί του συγκεκριμένου, μάλλον απλά γκρίνιαξες γέρο μου, και μ' έναν τρόπο που δικαιώνει την αντίθετη "όχθη"....... Όμως, εγώ είχα συνταχθεί μαζί σου, όταν ξεκίνησες το θέμα ως "παίρνουνε υπαλληλικά κεφάλια" και "μας αποξενώνουνε". Γιατί το χαλάς τώρα, με γκρίνια στο "επί μέρους".....(διότι "επί μέρους", είπαμε πως ναι, συμφέρει, είναι πιο άνετο, κτλ...). Εγώ πχ δε θα σου πω "κόψε το λαιμό σου αφού δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το web" - αλλά όταν λες "ανέκδοτο" και "πήρα το μηχανάκι και πήγα", θα γελάσω...... Κοίτα,είπα ότι και γω χρησιμοποιώ το net. Κάνω καλή επιλογή του τόπου αγοράς,γιατί μια ανάλογη αγορά μου από μακρυά,κατέληξε σε μεγάλη φόλα και τρώση της επαγγελματικής μου αξιοπιστίας.Τα τουλά τα γράφω,τη μαγκιά όμως; Επίσης,θα σε στείλω εδώ να δεις διαθεσιμότητα αποθεμάτων και να συγκρίνεις υβριδικές αγορές (παραγγελία απ' τον ιστό και παραλαβή ιδίοις χερσί),σε σχέση με τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο του ενός κλικ απ' τη πολυθρόνα μου... Επίσης δεν σε πήρα απ' το χέρι να κλάψουμε παρέα τη χαμένη τιμή της καταρίνα μπλουμ,ωχ αυτό είναι από άλλη ταινία,γράψε λάθος,ήρθες μόνος σου γιατί είδες γκομενάκι και γιατί γουστάριζες να τραβήξεις την ουρά του γάτου,σωστά; Και το μπαντιντοπαίδι μάθε ότι δεν είναι πανάκεια (respect skroutz,btw),μιας και έμαθε και ο παπατζής να το χρησιμοποιεί,γιατί όταν τόνε βγάζει πάνω το ιντερνέ,πληρώνει λιγώτερα σε αβανταδόρους.Άσχετα άμα πας να δαγκώσεις απ' τη πίτα του σου λέει ότι "η μασέλα σας είναι μικρή,plz try later"...Πιστεύω να μη θές το γίγαντα λιανώματα,της πιάτσας παιδί είσαι... Ναι,σπάζομαι άμα διώχνουν υπαλλήλους για να μειώσουν δήθεν τα έξοδα και θα σπάζομαι όσο τεμπέλης κι αχαΐρευτος κι αν είναι αυτός ο υπάλληλος.Γιατί κάπου θα μπορούσε να δουλέψει,ακόμα και δοκιμαστής στρωμάτων. Ναι,σπάζομαι άμα όλη μου η κοινωνικότητα περιορίζεται στις 130° γωνία που μπορεί ο (γέρικος) αμφιβληστροειδής μου να κοζάρει,πίσω από ένα τερματικό,ακόμα κι αν αυτό είναι έξυπνο και μπορεί να διορθώνει ορθογραφικά λάθη... Και βέβαια γκρινιάζω,τζάμπα έβαλα τη σημειολογική fwto πριν κάτι σελίδες;Παράπονο τόχω και από σένα,δεν με προσέχετε. Τώρα αν νομίζεις ότι έχω ρίξει τον Αχελώο στη Λάρισσα (δηλαδή υπάρχει ποτάμι ανάμεσα στις απόψεις υμών τε και ημών) κάτι δεν κατάλαβες καλά.Δεν κοντράρω κάποιον,απενταντίας συντάσσομαι με τις απόψεις του προσαιτεριζόμενος (το κατά δύναμη,λίγο νιονιό μούμεινε διαθέσιμο) τη άποψή του ούτως ώστε να διαμορφώσω την πιό κοντινή του εποπτική ματιά,μ' αυτά που μου έστρωσαν το χαρακτήρα.Πως το λέτε εσείς οι γραμματιζούμενοι; Με λίγα λόγια,συμμετοχή και γνώμες ζητάω,δεν πάω για πόλεμο,καθότι ούτε νύφες ούτε αγγόνια έχω,αλλά ούτε και γουστάρω να χτενίσω την υστεροφημία μου. Δει δη απόψεων,γμτητρελλαμουμεσα... Α,τέλος,ξέρω πολλά ανέκδοτα,θες ένα;
sugata Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αγαπητέ pournaras, θα ήταν ωραία να μιλούσαμε για ποσοστό κέρδους 50%, καθαρό όμως. δλδ, στο παράδειγμα που έχουμε, τα 13 ευρώ να μπαίνουν στην τσέπη του. Εκεί ναι, θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. επίσης, το γεγονός ότι αγοράζεις ένα κομμάτι και σου κάνουν δώρο τα μεταφορικά, δεν έχει καμιά σχέση με τον έμπορα - εισαγωγέα που θα αγοράσει ποσότητα και τα μεταφορικά θα τα πληρώσει από την τσέπη του. Το φ.π.α δεν το παίρνει πίσω αν είναι ο ίδιος αγοραστής - πωλητής. μάλλον το πληρώνει δυο φορές. Μιλάς για περιορισμένο αριθμό κομματιών, και εγώ σου παρέθεσα το ένα σε σύγκριση με τα 1000. Στον έμπορο που θα αγοράσει ποσότητα θα πουλήσει λιγότερο. όμως ο έμπορος που αγοράζει ποσότητα, για να στο φέρει, πληρώνει κι άλλα κερατιάτικα. btw, η τελική τιμή που πλήρωσες για την μπαταρία είναι 27 ευρώ; (εννοώ μετά που έφτασε ελλάδα)
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα,είπα ότι και γω χρησιμοποιώ το net. Κάνω καλή επιλογή του τόπου αγοράς,γιατί μια ανάλογη αγορά μου από μακρυά,κατέληξε σε μεγάλη φόλα και τρώση της επαγγελματικής μου αξιοπιστίας.Τα τουλά τα γράφω,τη μαγκιά όμως; Επίσης,θα σε στείλω εδώ να δεις διαθεσιμότητα αποθεμάτων και να συγκρίνεις υβριδικές αγορές (παραγγελία απ' τον ιστό και παραλαβή ιδίοις χερσί),σε σχέση με τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο του ενός κλικ απ' τη πολυθρόνα μου... Επίσης δεν σε πήρα απ' το χέρι να κλάψουμε παρέα τη χαμένη τιμή της καταρίνα μπλουμ,ωχ αυτό είναι από άλλη ταινία,γράψε λάθος,ήρθες μόνος σου γιατί είδες γκομενάκι και γιατί γουστάριζες να τραβήξεις την ουρά του γάτου,σωστά; Και το μπαντιντοπαίδι μάθε ότι δεν είναι πανάκεια (respect skroutz,btw),μιας και έμαθε και ο παπατζής να το χρησιμοποιεί,γιατί όταν τόνε βγάζει πάνω το ιντερνέ,πληρώνει λιγώτερα σε αβανταδόρους.Άσχετα άμα πας να δαγκώσεις απ' τη πίτα του σου λέει ότι "η μασέλα σας είναι μικρή,plz try later"...Πιστεύω να μη θές το γίγαντα λιανώματα,της πιάτσας παιδί είσαι... Ναι,σπάζομαι άμα διώχνουν υπαλλήλους για να μειώσουν δήθεν τα έξοδα και θα σπάζομαι όσο τεμπέλης κι αχαΐρευτος κι αν είναι αυτός ο υπάλληλος.Γιατί κάπου θα μπορούσε να δουλέψει,ακόμα και δοκιμαστής στρωμάτων. Ναι,σπάζομαι άμα όλη μου η κοινωνικότητα περιορίζεται στις 130° γωνία που μπορεί ο (γέρικος) αμφιβληστροειδής μου να κοζάρει,πίσω από ένα τερματικό,ακόμα κι αν αυτό είναι έξυπνο και μπορεί να διορθώνει ορθογραφικά λάθη... Και βέβαια γκρινιάζω,τζάμπα έβαλα τη σημειολογική fwto πριν κάτι σελίδες;Παράπονο τόχω και από σένα,δεν με προσέχετε. Τώρα αν νομίζεις ότι έχω ρίξει τον Αχελώο στη Λάρισσα (δηλαδή υπάρχει ποτάμι ανάμεσα στις απόψεις υμών τε και ημών) κάτι δεν κατάλαβες καλά.Δεν κοντράρω κάποιον,απενταντίας συντάσσομαι με τις απόψεις του προσαιτεριζόμενος (το κατά δύναμη,λίγο νιονιό μούμεινε διαθέσιμο) τη άποψή του ούτως ώστε να διαμορφώσω την πιό κοντινή του εποπτική ματιά,μ' αυτά που μου έστρωσαν το χαρακτήρα.Πως το λέτε εσείς οι γραμματιζούμενοι; Με λίγα λόγια,συμμετοχή και γνώμες ζητάω,δεν πάω για πόλεμο,καθότι ούτε νύφες ούτε αγγόνια έχω,αλλά ούτε και γουστάρω να χτενίσω την υστεροφημία μου. Δει δη απόψεων,γμτητρελλαμουμεσα... Α,τέλος,ξέρω πολλά ανέκδοτα,θες ένα; ...βρε πανάθεμά σε, και με 'σενα failure to μπουρουμπούρου.......; Κατ' αρχάς, το κατάλαβα εξ' αρχής ότι ΚΑΙ εσύ κάνεις online αγορές. Γιατί το ξανατονίζεις; Το δε scam, fraud, τοσπιτιτουμεσατουβρωμοκινέζου, ΩΡΑΙΟ πόιντ - αλλά ΜΟΛΙΣ ετέθη (άσε που έχει κι αυτό την πληρωμένη απάντησή του). Παρά δε ταύτα, η "γκρίνια" (εν τω μεταξύ μεταξύ σελίδων 5 και 10 του παρόντος, δηλώνω μερικά μεσάνυχτα, γι' αυτό και δεν ξέβρω για τί πικς λες) που είπα εγώ, ήταν που επειδή το σάιτ της πωστηλενεγουορλντ κόλλαγε, χαρακτήρισες το "γρήγορο" των ονλάιν παραγγελιών ανέκδοτο, πήρες το μηχανάκι, κι έτρεχες. Και άντε και το 'κανες, τί το βάζεις ως επιχείρημα εδώ; Εκεί ήταν που ΚΑΙ 'γω γελάω. Κι άμα γελάω εγώ, φαντάσου τί κάνουν άλλοι. Πάνε γέρο μου στην επόμενη σκρουτζιά, και θα γίνει η δουλειά σου. Και όντως, ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα. ...Μόνο που λέγαμε, τότενες στην αρχή, πως η πραγματικότητα ΔΕΝ έχει ΜΟΝΟ μία ανάγνωση, ράιτ; Έχει και τις καρατομήσεις, οι οποίες δεν είναι για μια χούφτα νομάτους, είναι μία γενική πρακτική, μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ γενική πρακτική, και ο όμορφος άνθρωπος οφείλει να κοιτάει και πίσω απ' τις γρίλλιες. Συν το ότι ο Βασιλάκης "σου" θα βάλει κομπάκι ΚΑΙ για κατούρημα στα γουίντοζ 263, και θ' αποξενωθούμε ΚΑΙ από την τουαλέτα μας, και από όσους συναντάγαμε στο δρόμο για να φτάσουμε σ' αυτή. Πάλι ράιτ; Και λέγαμε να πέσει κα'νας προβληματισμός πάνω σ' αυτά, να τα κοιτάμε κι' αυτά, και να τα λέμε γιατί υπάρχουν και στούρνοι, κτλ κτλ. ...Και τώρα επίσης, με κάνεις τάκλιν, και με λες για Κατερίνα Βαλλέντε, πού λέει κι ο Βέγγος στο Ένα Ασύλληπτο Κορόιδο, και για την Τιμή Των Πρίτζι (μιας και πιάσαμε τον κινεματόγραφο). ....Huh ??? Γέρο μου...ξηγήσου : ήρθες μόνος σου γιατί είδες γκομενάκι και γιατί γουστάριζες να τραβήξεις την ουρά του γάτου,σωστά; ...ξηγήσου, πριν σι παρηξηγίσου. Και ΜΕΤΑ, θα ξηγηθώ κι εγώ, γιατί δεν συνηθίζω να τραβάω ουρές (ΟΤΑΝ πρόκειται για σοβαρά θέματα). Αυτιά μόνο, ΑΝ δω στραβό. Και "εδώ ήρθα", γιατί είδα μια καραμέλα. ΜΟΝΟ γι' αυτό. Ξηγήσου όμως. Και μετά, ακούω και τ' ανέκδοτο.
o_magazatoras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μα άμα δεν ήθελα να γελάσουμε,δεν θάλεγα για το μηχανάκι και το delivery. Oι picz έγκεινται (sic) στην ιδιότητα των γερόντων του muppet:Συνέχεια γκρινιάζουν. Το βάζω σαν επιχείρημα ότι το αμέποςαμέργον ψώνι δεν θ' αποθάνει πόπωτε.Το παιδί στο site που σε έστειλα να δεις,προτίμησε τη σωστή οδό του online ψώνιου (απ' το ψωνίζω,έτσι ; ) και αισθάνεται επαρκώς απόγονος του αυνάν μετά τα σχόλια άλλων ψωνισαμένων. Πως αλλοιώς θα σε κρατήσω εδώ;Θ' αμπολήσω καλούμπα; Δεν παρεξηγιέμαι αν νοιώσω ότι δεν με κοροϊδεύουν,ό,τι κι αν διαβάσω ή ακούσω.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλά αυτά είναι τα μισά,,,για τα οποία μάλιστα δεν ζήτησα εξήγηση. Τα άλλα μισά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.