Προς το περιεχόμενο

Διαφορά τιμών internet/καταστημάτων

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αλλά δεν έχεις, γιατί 2026 αυγά κοστίζουν ~500€, και 500€ όσο αξία δεν έχουν, άλλο τόσο δεν βγαίνουν εύκολα.

ΕΙΔΕΣ πώς τα κάνατε με τους καπιταλισμούς σας; Ούτε το άχτι σου δεν σε παίρνει να βγάλεις :P

...θες κι έναν Ραφαηλίδη βέβαια, κι ΑΥΤΟ κι αν είναι δύσκολο...

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει μωρέ, wishful thinking κάνω. Δηλαδή το "να 'χαμε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν" καλύτερο είναι; Εκεί θες 12 δισεκατομμύρια τενεκεδάκια Zyklon-B.

Δημοσ.
Εντάξει μωρέ, wishful thinking κάνω. Δηλαδή το "να 'χαμε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν" καλύτερο είναι; Εκεί θες 12 δισεκατομμύρια τενεκεδάκια Zyklon-B.

Χάθηκε το υδροκυάνιο που με πολύ μικρότερη ποσότητα κάνει πιο καλή δουλειά;

Κοστίζει το zyklon κοστίζει και είναι περίοδος λιτότητας :Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω μπερδευτεί:

Πρώτα η @@sos@@ μου απαγορεύει να της απευθύνω το λόγο. Καπάκι (μιλάμε για πέντε με δέκα λεπτά αργότερα) μου απευθύνει μόνη της το λόγο θέτοντάς μου ερώτημα ευθέως, ενώ το προαπαιτούμενο για να μου κάνει την τρισμέγιστη τιμή να μου ξαναμιλήσει δεν είχε καλυφτεί (και δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφτεί, προτιμώ χίλιες φορές να φτιάξω το λήμμα "σεντονάς" στο slang.gr και να πραγματοποιήσει ο wash την απειλή του ένα πράγμα).

Μετά, γκρινιάζει που την "υποχρεώνει" ο wash να διαβάζει τα γραπτά μου. Και τότε, αφού μου είχε κόψει την καλημέρα, γιατί μου απηύθηνε ερώτημα από μόνη της;

Κατά τα λοιπά, wash, όταν δεν κάνεις κάτι (τάχα μου) και υποτίθεται ότι δεν το κάνεις για "λόγους αρχής" (αλλοίωση κειμένου, ένα πράγμα, αυτό ήταν το πρόβλημα), δεν το κάνεις καθόλου. Ούτε δικαιολογίες "έτσι με μάθανε", ούτε τίποτε. Άρα, υποκρισία. Για μένα. Ας το βαφτίσει ο καθένας όπως θέλει.

Που σκορδοκαΐλα μου αν πήρε η @@sos@@ μια μαρτυρία του πατέρα μου και την έκανε σαν τα τσιτάτα της, δηλαδή να το διαβάζεις και να μην ξέρεις αν πρέπει να λυθείς στα γέλια ή να τραβάς τα μαλλιά σου και να σκέφτεσαι πως ένα έρμο δίκιο το έχει ο παππούς του Lucifer. Αλλά, όταν έχεις διαμαρτυρηθεί μια βδομάδα πριν και έχεις στείλει και report, και το έχεις κάνει και δημόσιο θέμα...

Τέλος πάντων. Τα ερωτήματα που έθεσα στην καλή χρήστρια που δε μου μιλάει πλέον, αν τα θεωρεί κανείς έγκυρα ή συμπίπτουν με τις απόψεις του, ας κάνει έναν κόπο να τα απαντήσει. Αλλά και αναπάντητα να μείνουν, καλή καρδιά.

Δημοσ.

wash, κοίτα να μιλήσεις με τον πόντιο να κλείσετε θέσεις στο μπαογκάμαξο και άστα αυτά.

status, τέτοιο είχε το zyklon!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτοί που είναι να καταλάβουν, θα καταλάβουν.

Πιάσαμε τα συνομωτικά ένα πράγμα.

Άλλωστε, τόσα ακατανόητα έχουν γραφτεί που υποτίθεται ότι ήταν επιχειρήματα, πειράζει να προσθέσω ένα συνειδητά ακατανόητο;

Δημοσ.
Κατά τα λοιπά, wash, όταν δεν κάνεις κάτι (τάχα μου) και υποτίθεται ότι δεν το κάνεις για "λόγους αρχής" (αλλοίωση κειμένου, ένα πράγμα, αυτό ήταν το πρόβλημα), δεν το κάνεις καθόλου. Ούτε δικαιολογίες "έτσι με μάθανε", ούτε τίποτε. Άρα, υποκρισία. Για μένα. Ας το βαφτίσει ο καθένας όπως θέλει.

(και δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφτεί, προτιμώ χίλιες φορές να φτιάξω το λήμμα "σεντονάς" στο slang.gr και να πραγματοποιήσει ο wash την απειλή του ένα πράγμα).

λολ

...δεν είπε πως "έτσι τη μάθανε" για να το πεις δικαιολογία.

Εγώ το είπα. Και δεν προσπαθώ να δικαιολογίσω αδικαιολόγητά της στα μάτια σας (αν προσπαθούσα, θα έκανα το κορόιδο στην αντίδρασή της για το fixed/quote του Λου. Μαλακία όμως χαρακτήρισα το να το πάρει έτσι. Και νόμισα πως της είχε αλλοιώσει το αρχικό της μήνυμα κτλ, οπότε θα ΗΤΑΝ δικιολογημένη. Αδικαιολόγητα τραβηγμένη τεσπα η αντίδρασή της - όσο το δικό σου "θίξιμο" που λέγαμε :P)(...να που έχετε και κάτι κοινό :P)

Και άσε ρε Snoob (το ρε, τονίζω πως το γράφω λες και "μιλάμε" msn, φιλαράκια χρόνια τώρα κτλ) τα "τάχα μου"..........Έχει έναν χρόνο τώρα δείξει πώς είναι τάχα μου, διπρόσωπη, πισώπλατη και τα ρέστα; Δικαίωμα κάποιων να τη θεωρούν πχ ονειροβατούσα, κολλημένη, άσχετη κτλ - κάτι τέτοιο θέμα ερμηνείας δεδομένων είναι. Το "τάχα μου" όμως, δεν είναι θέμα ερμηνείας, θέμα υπόθεσης....που καταντάει συκοφαντικό, είναι.

μην πεις ότι σε χαρακτηρίζω συκοφάντη τώρα, γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας, και μιας και οι γάτες έχουν περισσότερα μουστάκια απ' τους ινδιάνους, ότι φάμε - θα φάμε απ΄το δικό σου :P

Δεν είναι θέμα "βαφτίσματος". Κι ούτε καν τα ξεκίνησε αυτή τα fixes.

Άρα το "άρα" σου, πάτησε σε χαώδες χάσμα για να φτάσει απέναντι. Όχι "για 'μενα". Αντικειμενικά.

wash, κοίτα να μιλήσεις με τον πόντιο να κλείσετε θέσεις στο μπαογκάμαξο και άστα αυτά.

καλά, λέγε εσύ, αλλά μετά το σημερινό, εγώ στοχεύω σε "κατάλληλη ενδυμασία" (που ΔΕΝ είχε.......τυχαία;..........αναφερθεί)

Δημοσ.

@washcloud

Ωσότου να επιστρέψεις ρε συ Πρετοριανέ, δεν αναθεωρείς κομμάτι προς το ευγενικότερο και το πώς να εκφράζεσαι απευθυνόμενος σε άτομο που ανεξάρτητα με τις ιδέες του και τα στοιχεία που παραθέτει, δεν έχει προσβάλλει κανέναν αναλόγως, όσο καιρό τα εκφράζει;

Όχι δεν αναθεωρώ. Τα αρχικά μου ποστ ήταν αρκούντως ευγενικά και αποτέλεσμα δεν είδα, τις ίδιες βλακείες διάβαζα ξανά και ξανά. Τις ίδιες μπούρδες, τις ίδιες αερολογίες. Συγγνώμη αλλά η ανοχή μου στην φανφαρολογία είναι πεπερασμένη, μετά από αυτό το σημείο η ευγένεια μου παύει να υφίσταται.

Χρειάζεται να σου θυμίσω χαρακτηρισμούς που άρπαζε το afentiko7 "ανεξάρτητα από τις ιδέες και τα στοιχεία που παρέθετε"? Κι αν ξαφνικά όλοι στο φόρουμ γίναμε τόσο εύθικτοι από ένα "κατάλαβες τώρα?" ή ένα "κωλόχαρτο" (αποδεδειγμένα κωλόχαρτο όμως) τότε οι moderators δεν θα είχαν άλλη δουλειά παρά να μετράνε reports. Αν κάποιος νιώσει ότι προσβάλλεται, ας μου στείλει πμ να του μιλάω και στον πληθυντικό αν θέλει.

Τέλος πάντων μετά από 2-3 σελίδες είδα ότι και την ψυχραιμία μου να κρατούσα 3 λαλούν και 2 χορεύουν η κατάσταση. Σε λίγο θα αρχίσουμε να μιλάμε πάλι για το έρμο το σύστημα όπως και στο νήμα με την λαθρομετανάστευση, όπως και στο νήμα με το Zeitgeist όπως και στο νήμα με τις συνέπειες του καταναλωτισμού όπως και ..., και πάντα μόλις για κάτι που ακούγεται και είναι παράλογο ζητηθούν εξηγήσεις αποχωρούμε από την συζήτηση. As you like.

Υποσημείωση:

ae = αι => Praetorianos = Πραιτωριανός. Όπως ακριβώς το γράφει ο μαγαζάτορας, αν δεν σε πειράζει. Αλλιώς και το Praetorianos καλό είναι.

Δημοσ.

....ΒΡΕτοριανέ, έφτασες να φέρνεις παράδειγμα σχετικό με καταστάσεις afentiko7 ;

Συν δηλαδή το "πίσω ολοταχώς".

Το δε "ντουβάρι", κάτσε και μέτρα, το πόσο "σκληρό" είναι.

Αν δεν βλέπεις τις διαφορές, πολύ λυπάμαι.

Δημοσ.

Eπειδή ...ή κουβέντα ...συνεχίζετε στο " περί εμού ο λόγος " και δεν μου αρέσει καθόλου ...

...όπως δεν μου αρέσει ...να μπαίνουν μπροστά μου ...ωσάν κυματοθραύστες ...όσο και αν τους ...γουστάρω

...και επειδή αντιλαμβάνομαι πως εγώ δημιουργώ τις εντάσεις ...

σας αφήνω οριστικά να ...ησυχάσετε :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
...δεν είπε πως "έτσι τη μάθανε" για να το πεις δικαιολογία.

Φυσικά δεν το είπε. Έχει σελίδες να πει κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι περιέχει ψήγμα ουσίας.

Εγώ το είπα. Και δεν προσπαθώ να δικαιολογίσω αδικαιολόγητά της στα μάτια σας (αν προσπαθούσα, θα έκανα το κορόιδο στην αντίδρασή της για το fixed/quote του Λου. Μαλακία όμως χαρακτήρισα το να το πάρει έτσι. Και νόμισα πως της είχε αλλοιώσει το αρχικό της μήνυμα κτλ, οπότε θα ΗΤΑΝ δικιολογημένη. Αδικαιολόγητα τραβηγμένη τεσπα η αντίδρασή της - όσο το δικό σου "θίξιμο" που λέγαμε :P)(...να που έχετε και κάτι κοινό :P)

Εδώ, θα τα χαλάσουμε και θα θιχτώ σοβαρά. Το ότι λες έστω και για αστείο ή για να "ελαφρύνεις το κλίμα" ότι έχω οτιδήποτε κοινό με τη συγκεκριμένη χρήστρια είναι εξόχως προσβλητικό. Και δεν αστειεύομαι.

Και άσε ρε Snoob (το ρε, τονίζω πως το γράφω λες και "μιλάμε" msn, φιλαράκια χρόνια τώρα κτλ) τα "τάχα μου"..........Έχει έναν χρόνο τώρα δείξει πώς είναι τάχα μου, διπρόσωπη, πισώπλατη και τα ρέστα; Δικαίωμα κάποιων να τη θεωρούν πχ ονειροβατούσα, κολλημένη, άσχετη κτλ - κάτι τέτοιο θέμα ερμηνείας δεδομένων είναι. Το "τάχα μου" όμως, δεν είναι θέμα ερμηνείας, θέμα υπόθεσης....που καταντάει συκοφαντικό, είναι.

Θέλεις να συζητήσουμε δημόσια τι έχει δείξει η συγκεκριμένη χρήστρια; Δεν το νομίζω.

Το "τάχα μου" δεν το παίρνω πίσω, και λέγε το εσύ συκοφαντικό. Ξαναλέω: όταν υποτίθεται ότι η αλλοίωση μιας αράδας σε θίγει τόσο ώστε να κάνεις ζήτημα, ΔΕΝ το κάνεις εσύ (και μάλιστα με αυτές τις εμετικές χαριτωμενιές που υποτίθεται ότι σατίριζαν το παράδειγμα που έδωσα. Κριτική με παρενθέσεις έκανες και εσύ, έδειξες όμως σεβασμό και σοβαρότητα και φυσικά ούτε καν το συζήτησα. Για να μην χάσουμε τελείως το μέτρο και να μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα).

Και, φυσικά (ο William Hill ούτε θα το έπαιρνε το στοίχημα) καταλήγουμε σε ένα ωραίο στρίβειν. Αφού ούτε οι ερωτησούλες μας γλιτώνουν και στριμωχτήκαμε, γεια σας και τα λέμε σε επόμενο αγωνιστικό θέμα. Ούτε για γέλια. Θλίψη τελείως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...