Προς το περιεχόμενο

Διαφορά τιμών internet/καταστημάτων

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το να το αλλάξουμε το σύστημα προυποθέτει να το αλλάξουμε όλοι και παντού γιατί το κυρίαρχο σύστημα τώρα είναι παντού.

Την περίπτωση να μη θέλουν όλοι και παντού να αλλάξουν το σύστημα, γιατί αυτό που έρχεται ως αντιπρόταση είναι μια μάπα, την εξετάζουμε, ή δε μας βγαίνει το τσιτάτο;

Κι αν πράγματι είναι προϋπόθεση να συμφωνήσουν όλοι και παντού για την αλλαγή, τι γίνεται με όσους διαφωνούν; Μειοψηφίες δεν επιτρέπεται να υπάρχουν στον εφιάλτη που κυοφορείς στο μυαλό σου;

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου αρέσουν αυτοί που διαμαρτύρονται και στέλνουν report επειδή τους αλλοίωσαν το μήνυμα και μετά κάνουν ακριβώς το ίδιο.

"Εγώ δε θα το έκανα ποτέ". Υποκρισία.

Αλλά, όταν δεν έχεις τι να πεις, το ξαναέγραψα, από τα μαλλιά σου θα πιαστείς. Λόγια, λόγια, λόγια.

σόρι που χώνομαι, και χωρίς να σημαίνει ότι "υποστηρίζω" υμέτερα, αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι η @@sos@@ είχε "διαμαρτυρηθεί" για "αλλοίωση" (την όποια αλλοίωση τεσπα - δεν ξέρω καν για το συγκεκριμένο ποστ, απλά είχα πετύχει να γίνεται ετεροχρονισμένα λόγος ΓΙΑ αυτό κάποια στιγμή, κάπου ), σε ΑΡΧΙΚΟ της μήνυμα...;

Αν όχι, και επρόκειτο για ανάλογη "προσαρμογή", μπουμ.

Δημοσ.

wash γιατί με κάνεις να διαβάζω μέσα από τα γραφόμενά σου συγκεκριμένο χρήστη ; :mad:

...δεν τον διαβάζω δεν του απαντώ .-

...και για την ιστορία ...το ποστ μου:"Η αναρχία και η ελευθερία είναι σχεδόν συνώνυμα. Οι προσπάθειες των φιλοσόφων να τοποθετήσουν τα όρια της ατομικής ελευθερίας ενός ανθρώπου δίπλα στα όρια της ατομικής ελευθερίας του κάθε ανθρώπου δεν είναι παρά μια θεωρητική επιβεβαίωση του κύριου αιτήματος του αναρχισμού για σεβασμό της ατομικότητας και της προσωπικότητας του καθένα." Βασίλης Ραφαηλίδης.

και ο διάολος :

Αρχικά καταχωρημένο από @@sos@@

"Η αναρχία και η ελευθερία είναι σχεδόν συνώνυμα. Οι προσπάθειες των φιλοσόφων να τοποθετήσουν τα όρια της ατομικής ελευθερίας ενός ανθρώπου δίπλα στα όρια της ατομικής ελευθερίας του κάθε ανθρώπου δεν είναι παρά μια θεωρητική επιβεβαίωση του κύριου αιτήματος του αναρχισμού για σεβασμό της ατομικότητας και της προσωπικότητας του καθένα. Αρκεί η διαφορετικότητα και η προσωπικότητα του καθενός να μας βρίσκει σύμφωνους, αλλιώς θα του πετάμε αυγά και θα του αφήνουμε μαχαίρια στην πόρτα." Βασίλης Ραφαηλίδης.

Με bold η διαολιά του :mad:

Δημοσ.

Γμτ Μαρκεζίνη μου μέσα.

Ρε,παράτα αυτή τη στείρα αντιπαράθεση,δεν θα μας βγάλει πουθενά,μην κλείνεις τον εαυτό σου γιατί δεν έχεις τα εχέγγυα άλλο ήθελα να γράψω εδώνα επιλέξεις και γιατί ακόμα και στα μπάζα θα βρεις μαλάματα.

Δημοσ.
Γμτ Μαρκεζίνη μου μέσα.

Ρε,παράτα αυτή τη στείρα αντιπαράθεση,δεν θα μας βγάλει πουθενά,μην κλείνεις τον εαυτό σου γιατί δεν έχεις τα εχέγγυα άλλο ήθελα να γράψω εδώνα επιλέξεις και γιατί ακόμα και στα μπάζα θα βρεις μαλάματα.

...2 hand βιβλία έχεις ;

Δημοσ.
το ποστ μου:"Η αναρχία και η ελευθερία είναι σχεδόν συνώνυμα. Οι προσπάθειες των φιλοσόφων να τοποθετήσουν τα όρια της ατομικής ελευθερίας ενός ανθρώπου δίπλα στα όρια της ατομικής ελευθερίας του κάθε ανθρώπου δεν είναι παρά μια θεωρητική επιβεβαίωση του κύριου αιτήματος του αναρχισμού για σεβασμό της ατομικότητας και της προσωπικότητας του καθένα." Βασίλης Ραφαηλίδης.

και ο διάολος :

Αρχικά καταχωρημένο από @@sos@@

"Η αναρχία και η ελευθερία είναι σχεδόν συνώνυμα. Οι προσπάθειες των φιλοσόφων να τοποθετήσουν τα όρια της ατομικής ελευθερίας ενός ανθρώπου δίπλα στα όρια της ατομικής ελευθερίας του κάθε ανθρώπου δεν είναι παρά μια θεωρητική επιβεβαίωση του κύριου αιτήματος του αναρχισμού για σεβασμό της ατομικότητας και της προσωπικότητας του καθένα. Αρκεί η διαφορετικότητα και η προσωπικότητα του καθενός να μας βρίσκει σύμφωνους, αλλιώς θα του πετάμε αυγά και θα του αφήνουμε μαχαίρια στην πόρτα." Βασίλης Ραφαηλίδης.

Με bold η διαολιά του

Ωραία.

Και που είναι το λάθος σε ότι έγραψε ?

Αυτό δεν συμβαίνει ή έχει συμβεί στο παρελθόν ?

Δλδ το πρόβλημα είναι ότι συνέχισε τον συλλογισμό σου αντί να το κάνει παράθεση και να το σχολιάσει από κάτω ?

Δημοσ.
Όχι, τέτοια φάση ήταν. Είχα κάνει quote και είχα προσθέσει μια bold πρόταση μέσα και με περιεχόμενο post "fixed".

...pasaran τότε

Μου αρέσουν αυτοί που διαμαρτύρονται και στέλνουν report επειδή τους αλλοίωσαν το μήνυμα και μετά κάνουν ακριβώς το ίδιο.

"Εγώ δε θα το έκανα ποτέ". Υποκρισία. Mαλακία.

fixed

(...η μαλακία δεν είναι που το έκανε....από 'μας εδώ στο φόρουμ τα έμαθε αυτά άλλωστε.....η μαλακία είναι η αρχική της διαμαρτυρία για το fix μεταξύ-σοβαρού-και-αστείου από τον Λούσιφερ....)

...η δικιά σου είναι που το πας στο "υποκρίσία" :P

...ρε razzea1.jpg

...συν το ότι το πας προς τα 'κει, ενώ για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και "@ washcloud" έγραψε,

...κι ελπίζω με το @ να εννοούσε "at", εδώ που τα λέμε...:rolleyes:

και σε σπόιλερ το έβαλε, και πιο πολύ με τον ντουβαρτζή τα "έβαλε" -παρά με 'σενα- ΚΑΙ -κυρίως- τα πάντα τα άλλαξε στην "προσαρμογή" της....: "αγνώριστο" ήταν το αρχικό κείμενο από όνόματα, και όχι μόνο, μια σπόντα γενική....ενώ ο Λούσιφερ φόρτωσε στην καμπούρα του Ραφαηλίδη δυο προτάσεις σε μπολντ.....

Δημοσ.
ο Λούσιφερ φόρτωσε στην καμπούρα του Ραφαηλίδη δυο προτάσεις σε μπολντ.....

"Να 'χα δυο χιλιάδες εικοσιέξι βραστά αυγά να του φόρτωνα στις μασχάλες".

Δημοσ.
Ωραία.

Και που είναι το λάθος σε ότι έγραψε ?

Αυτό δεν συμβαίνει ή έχει συμβεί στο παρελθόν ?

Δλδ το πρόβλημα είναι ότι συνέχισε τον συλλογισμό σου αντί να το κάνει παράθεση και να το σχολιάσει από κάτω ?

http://www.truveo.com/Ωχ/id/1255382767

* πού κολλάνε τα ΑΚΡΙΒΩΣ 2026 ρε συ ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...