johnny79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν αντιμετώπισα χθες το εξής πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας. Κατά την έναρξη των windows μου πεταξε μήνυμα ότι το αρχείο system32 είναι corrupted or missing. έκανα boot από το cd των windows και μέσω του repair έκανα copy το system32. έτσι μπόρεσα να μπώ στα windows αλλά έχει χαθεί το profile μου, ενώ τα αρχεία υπάρχουν κανονικά! γιατί αυτό? υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω? restore δε μπορώ να κάνω επειδή έχει χαθεί το profile. ps: το linux δουλεύει κανονικότατα!
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Κάτσε, γιατί μάλλον δεν κατάλαβα καλά ή μπερδεύτηκα κάπου, γιατί δεν σε αντιλαμβάνομαι. Ποιό αρχείο System32? Ο system32 είναι ο βασικός φάκελος των windows με dlls, drivers και ότι είναι απαραίτητο για να δουλέψει το λειτουργικό και τα προγράμματα. Πως στο καλό έκανες copy αυτόν τον φάκελο με το repair και που τον βρήκες? Πέρα από όλα αυτά όμως, μην περιμένεις να βρεις άκρη τώρα. Βολέψου έτσι και δημιούργησε έναν νέο χρήστη ή κάνε φορμάτ. Όταν λες τα αρχεία υπάρχουν σε ποιά αναφέρεσαι, στα εγκατεστημένα προγράμματα ή στα έγγραφα σου; p.s. Πολύ καλά κάνει και δουλεύει.
johnny79 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! το System32 το έκανα copy από το cd των windows με το οποίο έκανα boot. όταν λέω αρχεία αναφέρομαι στα έγγραφα μου. τα εγκατεστημένα προγράμματα έχουν χαθεί κ αυτό είναι το πρόβλημα μου. μάλλον με βλέπω για format πάντως, γιατι δεν έχω βρει κάποια λύση όσο κ αν έψαξα.
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πριν κάνεις φορμάτ, ενεργοποίηση την Εμφάνιση κρυφών αρχείων και των φακέλων και απενεργοποίησε το Απόκρυψη προστατευμένων αρχείων λειτουργικού συστήματος αυτά θα τα βρεις αν ανοίξεις την Εξερεύνηση των windows και πας στο μενού Εργαλεία->Επιλογές φακέλων και πατήσεις στην Προβολή. Μετά πήγαινε στο παρακάτω path C:\Documents and Settings\Το όνομα του χρήση που είχες\Αν η εγκατάσταση ήταν σε άλλον δίσκο από τον C, άλλαξε το 1ο γράμμα.Στα κόκκινα βρες το όνομα του χρήστη που χρησιμοποιούσες. Εκεί θα βρεις τον φάκελο Tα έγγραφά μου και Επιφάνεια εργασίας. Αντέγραψε κάπου αλλού ότι χρειάζεσαι από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.