Προς το περιεχόμενο

Τα έχω βρει σκούρα

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..

Δεν ήξερα τι τίτλο να δώσω για το πρόβλημα μου.

Λοιπόν, έχω ένα flash αρχείο όπου εμφανίζει διαγράμματα τραβώντας ένα xml αρχείο.

Και έχω δίπλα και κάποια κουτάκια με τιμές (αυτές οι τιμές εμφανίζνονται στο διάγραμμα) όπου έχουν ένα βέλος για να αυξάνω την τιμή τους ή να την μειώνω.

Θέλω όταν πατάω π.χ. το κουμπί για να ανέβει η τιμή από ένα κουτάκι τότε να βλέπω και την αλλαγή αυτή στο διάγραμμα ..

Δεν θέλω να μου πείτε τον κώδικα

Απλώς με ποια λογική πρέπει να δουλέψω.

Δεν θέλω να πατάει το κουμπί να μπαίνει η νέα τιμή αλλά να φορτώνεται ξανά η σελίδα.

Μου φαίνεται με AJAX αλλά δεν ξέρω καθόλου AJAX..

Η σελίδα είναι γραμμένη σε php.

Κάποια ιδέα παιδια για το τι μπορώ να κάνω

Δημοσ.

Από την στιγμή που η εμφάνιση του διαγράμματος γίνεται μέσω flash, δεν θα έπρεπε αυτά τα κουμπάκια να είναι μέσα στο flash?

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να κάνεις την javascript να επικοινωνήσει με flash (έως αδύνατο :P).

H μοναδική μπακάλικη τεχνική είναι μέσω AJAX να ενημερώσεις το excel και μετά πάλι μέσω AJAX να ξανάφορτώσεις το flash που πλέον θα δείξει την αλλαγή. Νομίζω όμως πως αυτό είναι πολύ κακή τεχνική γιατί υποθέτω πως ο χρήστης μπορεί να πατήσει πολλές φορές αυτό το κουμπί και θέλει να βλέπει την αλλαγή άμεσα, και όχι να περιμένει να φορτώσει το flash.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...