midkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Παρακολουθώ καιρό τώρα την παρέα σας και είπα να γίνω και εγώ μέλος της κοινότητας, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά! Λοιπόν ας μπούμε στο ψητό! Πρόσφατα μετακόμισα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ν.Φιλαδέλφεια(αναγκαστικά λόγω δουλειάς) και αντιμετωπίζω ένα (τεραστίων διαστάσεων, φρυκτό και αναπάντεχο) πρόβλημα! Δεν έχω ίντερνετ! Να φανταστείτε τη "βγάζω" με το adsm της wind... Σήμερα λοιπόν, βγήκα στο μπαλκόνι με το laptop και άρχισα να ψάχνω για wireless ώσπου εντόπισα ένα on-telecoms ενός γείτονα, που αν κρίνω από το upload που μου έδινε βάση μετρήσεων του speedtest.net, είναι τουλάχιστον 16αρα(είχε 750 up και μάλιστα με αχνό σήμα)! Θέλω λοιπόν να προβώ στην αγορά μιας usb κάρτας δικτύου που να έχει μεγάλη εμβέλεια ώστε να μπορώ να εκμεταλλευτώ την προαναφερθείσα ή και άλλες wireless συνδέσεις! Με μία πρόχειρη ματιά βρήκα αυτό. Θα ήθελα λοιπόν τις απόψεις και προτάσεις πάνω στο θέμα! Μπορώ να βρω κάτι καλύτερο στην ελληνική αγορά; Μοναδικό μου κριτήριο αποτελεί η απόσταση στην οποία μπορεί να εντοπίσει δίκτυα μια κάρτα δικτύου! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, Νίκος
tsakonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κουτρανταν ε? Βρες τον γειτονα και πες του τι και πως... θα το εκτιμησει λογικα...δε ειναι τπτ να σου δωσει http k email access.....
geothrin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 χαχαχα!!! Να ανοίξει και καμιά πόρτα, μην είναι τσίπης!!! Πέρα από την πλάκα, με αυτό που προτείνεις γενικά θα καλυφθείς για την όχι και τόσο νόμιμη δραστηριότητα που θες να κάνεις
melenegiorgo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γιατι δεν βαζεις και εσυ Internet....???
notios7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 εγω που πληρωνω και δεν προλαβαινω να συνδεθω!γεμισα με ξεκλειδωτα που κανουν διαγωνισμο ποιο θα εχει την τιμη ννα μου προσφερει τις υπηρεσιες του!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.