NOPSTRIM Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω από XP σε Mac! Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα να απαντηθούν για να πάρω πιο εύκολα αυτήν την απόφαση και να δω αν τελικά είναι για μένα... 1) Με ότι δεδομένα έχω; Τα περνάω σε έναν σκληρό φαντάζομαι και τέλος... 2) Είμαι Gamer... θα μπορώ να παίζω παιχνίδια με το ίδιο ικανοποιητικά γραφικά; 3) Έχω RAID 0, τι γίνεται; Πως το συνεχίζω σε Mac; 4) Σκέφτομαι μήπως το καλύτερο είναι Dual Boot, εκεί όμως δεν θα αντιμετωπίσω προβλήματα όπως πχ με το RAID;(είτε μην χαλάσει, είτε μην πέσουν οι επιδώσεις) EDIT: Μπορώ να βάλω στο μηχάνημα μου που έχει XP Mac ε? Δεν χρειάζεται να έχεις ειδικό μηχάνημα; Σας ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 1. Ναι 2. Όχι 3. Δεν το συνεχίζεις αφού το RAID Controller σου έχει drivers μόνο για Windows. Μπορείς στο Mac OS X να φτιάξεις software raid array. 4. ΟΧΙ, επίσημα και αξιοπρεπώς δε μπορείς να έχεις Mac OS X σε ένα συμβατικό PC, χρειάζεσαι υπολογιστή Apple. Έχει επιτευχθεί και το project λέγεται osx86 (http://www.insanelymac.com) αλλά απαιτεί ειδικό hardware και οποιοδήποτε update θα πρέπει να γίνεται μετά από patchariσμα και πείραγμα των αντίστοιχων drivers για Mac OS X (kernel extensions). 5 και κυριότερο και ας ακουστώ κακός (γιατί μου το στείλανε και αυτό σε PM): ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (αν εξαιρέσεις το RAID ίσως) έχουν απαντηθεί 1000 φορές και υπάρχουν και sticky θέματα που αν αφιέρωνες λίγο χρόνο θα έβρισκες πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους!Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω από XP σε Mac! Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα να απαντηθούν για να πάρω πιο εύκολα αυτήν την απόφαση και να δω αν τελικά είναι για μένα... 1) Με ότι δεδομένα έχω; Τα περνάω σε έναν σκληρό φαντάζομαι και τέλος... 2) Είμαι Gamer... θα μπορώ να παίζω παιχνίδια με το ίδιο ικανοποιητικά γραφικά; 3) Έχω RAID 0, τι γίνεται; Πως το συνεχίζω σε Mac; 4) Σκέφτομαι μήπως το καλύτερο είναι Dual Boot, εκεί όμως δεν θα αντιμετωπίσω προβλήματα όπως πχ με το RAID;(είτε μην χαλάσει, είτε μην πέσουν οι επιδώσεις) EDIT: Μπορώ να βάλω στο μηχάνημα μου που έχει XP Mac ε? Δεν χρειάζεται να έχεις ειδικό μηχάνημα; Σας ευχαριστώ πολύ! καλη σου μερα οσον αφορα το πρωτο οταν μιλαμε για αρεια τι εννοεις?φωτογραφιες μουσικη βιντεο δνε θα εχεις κανενα προβλημα..τρα οσον αφορα προγραμαμτα με καταληξεις του τυπου .exe οχι δεν υθα τρεχου εκτος εαν χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα emulation σαν το crossover αλλα και παλιδ εν λειτουργει για ολα τα προγραματα των "παραθυρων" 2. για τα παιχνιδια..χμμμμμονο ενα πας για το τtop of the range δηλαδη Mac Pro θα μπορεις να παιζεις σε FULL resolution η με τον iMac με την Geforce 8800. Απλα ο Mac Pro KOSTIZEI!!! 3. RAID σε ιμακ τουλαχιστον δεν υπαρχει απο οσο ξερω.... τωρ απαντησα σε οσα καταλαβα βασικα...απλα εαν ειναι μεγαλες οι απαιτησεις σου..ειδικοτερα σε παιχνιδια ανεβαινεις αρκετα σε τιμη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (αν εξαιρέσεις το RAID ίσως) έχουν απαντηθεί 1000 φορές και υπάρχουν και sticky θέματα που αν αφιέρωνες λίγο χρόνο θα έβρισκες πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Ακριβώς! πχ: Mac OS X on x86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.