GIOMIL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα ενω το καλοκαιρι μου αναγνωριζε τους ελληνικους υποτιτλους τωρα δεν τους αναγνωριζει!!!!Μηπως ξερετε απο που μπορω να βρω γραμματοσειρες ελληνικες??να κατεβασω?? Εχω περασμενα sp3 στα XP.
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ότι Ελληνικές γραμματοσειρές χρειάζεσαι υπάρχουν στον φάκελο C:\windows\fonts Δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα σου. Μήπως για κάποιον λόγο άλλαξε η ρύθμιση για Μη Unicode κωδικοποίηση; Πήγαινε Εκτέλεση και δώσε intl.cpl Πάτα Για προχωρημένους και δες αν είναι Ελληνικά η επιλογή για Μη Unicode προγράμματα.
GIOMIL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ότι Ελληνικές γραμματοσειρές χρειάζεσαι υπάρχουν στον φάκελο C:\windows\fontsΔεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα σου. Μήπως για κάποιον λόγο άλλαξε η ρύθμιση για Μη Unicode κωδικοποίηση; Πήγαινε Εκτέλεση και δώσε intl.cpl Πάτα Για προχωρημένους και δες αν είναι Ελληνικά η επιλογή για Μη Unicode προγράμματα. Ειχες δικιο ειχα βαλει τι γλωσα για non unicode αγγλικα τωρα το αλλαξα και ολα ειναι ενταξει!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.