Προς το περιεχόμενο

Δερμάτινο Τζάκετ

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In or Out? :P

Αναρωτιέμαι αν είναι καλή λύση για το κρύο. Στο χρόνο αντέχουν αυτά; Ή σπάνε σε σημεία (π.χ. αγκώνες) και χαλάνε..; Είναι ακριβή αγορά αλλα ψήνομαι.. Τι λέτε; :-)

Δημοσ.

Ενα καλο δερματινο (ειδικα αν εχει και αφαιρουμενη επενδυση για να φοριεται την ανοιξη) ειναι μανουλα για το κρυο. Αγκωνες και λοιπα σημεια τριβης δεν χαλανε αν ειναι καλο το δερμα , εχοντας εμπειρια απο πτωση με μηχανη με Dainese παντελονι, δεν επαθε τιποτα, παρα μονο αγριεψε λιγο το δερμα (χωρις να ξεβαψει). Λιγη κρεμουλα και παλι σαν καινουργιο.

Δημοσ.

Για μοτοσυκλετιστικό τζάκετ μιλάμε?

Αν ναι, τότε το δερμάτινο θα σε προστατέψει καλύτερα σε μια πτώση γιατί αντέχει περισσότερο στην τριβή. Στην προστασία από κρύο και νερό προηγείται η κορντούρα χαλαρά.

Δημοσ.
I

Αναρωτιέμαι αν είναι καλή λύση για το κρύο. Στο χρόνο αντέχουν αυτά; Ή σπάνε σε σημεία (π.χ. αγκώνες) και χαλάνε..; Είναι ακριβή αγορά αλλα ψήνομαι.. Τι λέτε; :-)

α)Είναι από τις καλύτερες/αναλογία με/αισθητικότερες-βολικότερες.

β)Αν μιλάμε για δέρμα κι όχι δερματίνη, πιο γρήγορα θα φαγωθούν οι αγκώνες σου...(δεν εννοώ το σημείο του ρούχου)

*σκέψου ότι στα μάλλινα τζάκετ, βάζουν πατς από...δέρμα, στους αγκώνες...

Δημοσ.

Ωραία τα λέτε.. Μάλλον θα το τσιμπήσω... 700 ευρώ περίπου αλλά αν είναι να με βγάλει τρια τέσσερα χρόνια :P φαίνεται πως αξίζει σαν αγορά.

Δημοσ.
Ωραία τα λέτε.. Μάλλον θα το τσιμπήσω... 700 ευρώ περίπου αλλά αν είναι να με βγάλει τρια τέσσερα χρόνια :P φαίνεται πως αξίζει σαν αγορά.

20 χρονια θα βγαλει αν το προσεχεις και το περιποιησε καταλληλα.

Δημοσ.

Ok, τότε αρχίζω να διαβάζω για τη σωστή συντήρηση του. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, guys :-) Αν με πιάσει το αναποφάσιστο δε τη παλεύω.

Όταν το κρεμάς λέει να είναι κουμπωμένο.. Άλλα τιπς; Ποια κρέμα είναι κατάλληλη για τη συντήρηση του;

btw πως σας φαίνεται; http://store.diesel.com/item/realgender/Men/tskay/361A2971/gender/U/cod10/41113425D2/idnazione/37/id_code/1074472_1632_4_D2_318

Εννοείται σε μαύρο.

Δημοσ.

...πρέπει να μας ποστάρεις και μια ολόσωμή σου για να έχουμε άποψη...:-D

(..πολύ στενό εκ πρώτης όψεως ρε παιδί...Και πολύ αλλαξοκωλιά με τα φερμουάρ...χμμ....Αλλά άμα σου πάει αυτή η γραμμή...πάσο...)

(..btw....680??? χμμμμμμμμμμμμ...σαν πολλά μου φαίνονται...:rolleyes: Άμα όμως θες ντε και καλά να πληρώσεις Ντίζελ....πάλι πάσο....)

Δημοσ.

πάρα πολύ ωραίο φίλε freakster. Αν σου πάει η γραμμή του χτύπα το. Βέβαια η τιμούλα πολύ τσουχτερή αλλά αν μπορείς να τα δώσεις δεν το συζητώ..;)

Άντε καλοφόρετο.

Δημοσ.

Πανάκριβο ρε freakster. Mπορείς να βρείς και σε άλλη μάρκα παρόμοιο, αλλά ακόμα και no name.

Από ελληνική βιοτεχνία (υπάρχουν μερικές πολύ καλές με κορυφαία δέρματα και άριστη ποιότητα κατασκευής) γύρω στα 250-300 ευρώ και θα στο φτιάξουν όπως θές και στα μέτρα σου με lifetime εγγύηση.

Εμένα που τους είχα ρωτήσει αν μπορούν να μου φτιάξουν μια ρεπλικα του κλασικού τζάκετ που φορούσε ο Μαρλον Μπραντο στον Ατίθασο, μου είπαν πανεύκολο και μόνο με 250 ευρώ.

Δημοσ.
Πανάκριβο ρε freakster. Mπορείς να βρείς και σε άλλη μάρκα παρόμοιο, αλλά ακόμα και no name.

Από ελληνική βιοτεχνία (υπάρχουν μερικές πολύ καλές με κορυφαία δέρματα και άριστη ποιότητα κατασκευής) γύρω στα 250-300 ευρώ και θα στο φτιάξουν όπως θές και στα μέτρα σου με lifetime εγγύηση.

Εμένα που τους είχα ρωτήσει αν μπορούν να μου φτιάξουν μια ρεπλικα του κλασικού τζάκετ που φορούσε ο Μαρλον Μπραντο στον Ατίθασο, μου είπαν πανεύκολο και μόνο με 250 ευρώ.

Αμα δεν γραφει Diesel ομως? (ειδα κατι Τ-shirt 60 ευρω και εφριξα)

Δημοσ.
Αμα δεν γραφει Diesel ομως? (ειδα κατι Τ-shirt 60 ευρω και εφριξα)

εγω που εχω δει βρακι Diesel με 50 ευρω:shock: και οχι αντρικο που εχει και καμποσο υφασμα πανω του αλλα στριγκακι γυναικειο:shock::shock::shock: κατα τ αλλα αμα πετυχεις κανα σπασμενο νουμερο προπερσυνης κολλεξιον την εχεις κανει :whistle: ετσι πηρα κι εγω το μαγιο μου με 30 ευρω και ειναι αυθεντικο Diesel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...