Freakster Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 In or Out? Αναρωτιέμαι αν είναι καλή λύση για το κρύο. Στο χρόνο αντέχουν αυτά; Ή σπάνε σε σημεία (π.χ. αγκώνες) και χαλάνε..; Είναι ακριβή αγορά αλλα ψήνομαι.. Τι λέτε;
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ενα καλο δερματινο (ειδικα αν εχει και αφαιρουμενη επενδυση για να φοριεται την ανοιξη) ειναι μανουλα για το κρυο. Αγκωνες και λοιπα σημεια τριβης δεν χαλανε αν ειναι καλο το δερμα , εχοντας εμπειρια απο πτωση με μηχανη με Dainese παντελονι, δεν επαθε τιποτα, παρα μονο αγριεψε λιγο το δερμα (χωρις να ξεβαψει). Λιγη κρεμουλα και παλι σαν καινουργιο.
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Για μοτοσυκλετιστικό τζάκετ μιλάμε? Αν ναι, τότε το δερμάτινο θα σε προστατέψει καλύτερα σε μια πτώση γιατί αντέχει περισσότερο στην τριβή. Στην προστασία από κρύο και νερό προηγείται η κορντούρα χαλαρά.
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 IΑναρωτιέμαι αν είναι καλή λύση για το κρύο. Στο χρόνο αντέχουν αυτά; Ή σπάνε σε σημεία (π.χ. αγκώνες) και χαλάνε..; Είναι ακριβή αγορά αλλα ψήνομαι.. Τι λέτε; α)Είναι από τις καλύτερες/αναλογία με/αισθητικότερες-βολικότερες. β)Αν μιλάμε για δέρμα κι όχι δερματίνη, πιο γρήγορα θα φαγωθούν οι αγκώνες σου...(δεν εννοώ το σημείο του ρούχου) *σκέψου ότι στα μάλλινα τζάκετ, βάζουν πατς από...δέρμα, στους αγκώνες...
Freakster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ωραία τα λέτε.. Μάλλον θα το τσιμπήσω... 700 ευρώ περίπου αλλά αν είναι να με βγάλει τρια τέσσερα χρόνια φαίνεται πως αξίζει σαν αγορά.
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ωραία τα λέτε.. Μάλλον θα το τσιμπήσω... 700 ευρώ περίπου αλλά αν είναι να με βγάλει τρια τέσσερα χρόνια φαίνεται πως αξίζει σαν αγορά. 20 χρονια θα βγαλει αν το προσεχεις και το περιποιησε καταλληλα.
Freakster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ok, τότε αρχίζω να διαβάζω για τη σωστή συντήρηση του. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, guys Αν με πιάσει το αναποφάσιστο δε τη παλεύω. Όταν το κρεμάς λέει να είναι κουμπωμένο.. Άλλα τιπς; Ποια κρέμα είναι κατάλληλη για τη συντήρηση του; btw πως σας φαίνεται; http://store.diesel.com/item/realgender/Men/tskay/361A2971/gender/U/cod10/41113425D2/idnazione/37/id_code/1074472_1632_4_D2_318 Εννοείται σε μαύρο.
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ...πρέπει να μας ποστάρεις και μια ολόσωμή σου για να έχουμε άποψη... (..πολύ στενό εκ πρώτης όψεως ρε παιδί...Και πολύ αλλαξοκωλιά με τα φερμουάρ...χμμ....Αλλά άμα σου πάει αυτή η γραμμή...πάσο...) (..btw....680??? χμμμμμμμμμμμμ...σαν πολλά μου φαίνονται... Άμα όμως θες ντε και καλά να πληρώσεις Ντίζελ....πάλι πάσο....)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Lily White ftw.
gerr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 πάρα πολύ ωραίο φίλε freakster. Αν σου πάει η γραμμή του χτύπα το. Βέβαια η τιμούλα πολύ τσουχτερή αλλά αν μπορείς να τα δώσεις δεν το συζητώ.. Άντε καλοφόρετο.
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Freakster, μην αυτοσαρκάζεσαι στα ταγκζ, λυπήσου το φελέκι σου και αν είναι στενό και μένα. =ρ
freedubus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πανάκριβο ρε freakster. Mπορείς να βρείς και σε άλλη μάρκα παρόμοιο, αλλά ακόμα και no name. Από ελληνική βιοτεχνία (υπάρχουν μερικές πολύ καλές με κορυφαία δέρματα και άριστη ποιότητα κατασκευής) γύρω στα 250-300 ευρώ και θα στο φτιάξουν όπως θές και στα μέτρα σου με lifetime εγγύηση. Εμένα που τους είχα ρωτήσει αν μπορούν να μου φτιάξουν μια ρεπλικα του κλασικού τζάκετ που φορούσε ο Μαρλον Μπραντο στον Ατίθασο, μου είπαν πανεύκολο και μόνο με 250 ευρώ.
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πανάκριβο ρε freakster. Mπορείς να βρείς και σε άλλη μάρκα παρόμοιο, αλλά ακόμα και no name.Από ελληνική βιοτεχνία (υπάρχουν μερικές πολύ καλές με κορυφαία δέρματα και άριστη ποιότητα κατασκευής) γύρω στα 250-300 ευρώ και θα στο φτιάξουν όπως θές και στα μέτρα σου με lifetime εγγύηση. Εμένα που τους είχα ρωτήσει αν μπορούν να μου φτιάξουν μια ρεπλικα του κλασικού τζάκετ που φορούσε ο Μαρλον Μπραντο στον Ατίθασο, μου είπαν πανεύκολο και μόνο με 250 ευρώ. Αμα δεν γραφει Diesel ομως? (ειδα κατι Τ-shirt 60 ευρω και εφριξα)
freedubus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Για ντίζελ έπρεπε να ήταν την προ-προηγούμενη Πέμπτη στην Ομόνοια. Τζάμπα τα έδιναν. :Ρ
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αμα δεν γραφει Diesel ομως? (ειδα κατι Τ-shirt 60 ευρω και εφριξα) εγω που εχω δει βρακι Diesel με 50 ευρω και οχι αντρικο που εχει και καμποσο υφασμα πανω του αλλα στριγκακι γυναικειο:shock: κατα τ αλλα αμα πετυχεις κανα σπασμενο νουμερο προπερσυνης κολλεξιον την εχεις κανει ετσι πηρα κι εγω το μαγιο μου με 30 ευρω και ειναι αυθεντικο Diesel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.