Προς το περιεχόμενο

Θελω να κανω downgrade την PHP version στο plesk.

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Δυστυχως εκανα το λαθος και οταν εκλεισα πακετο hosting , δε προσεξα οτι ειχε php 5.To θεμα ειναι οτι θελω να εγκαταστησω το OsCommerce το οποιο δε δουλευει καλα με τη συγκεκριμενη version,Γνωριζει κανεις αν στο Plesk υπαρχει δυνατοτητα να κανω downgrade σε php 4?

Δημοσ.
Επίσης η PHP 4 έχει καταργηθεί και πλέον δεν παρέχουν security patches.

Και ποια ειναι η λυση? οι πιο πολλες εφαρμογες εχουν προβληματα με την 5.Ασε που θελει πολυ configuration....Αν ειναι σε σταδιο καταργησης προφανως και δε θα την βαλω.Διοτι τηλεφωνησα και μου παν οτι γινεται να μου ανοιξουν πακετο με την php4.

Δημοσ.

Οι πιο πολλές εφαρμογές δουλεύουν μια χαρά με PHP 5. Η έκδοση 4 έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο. Ακόμα και να σου ανοίξουν πακέτο με PHP 4 όταν θα βγεί κάποιο bug θα πρέπει είτε να αναβαθμίσουν στην 5 είτε θα είναι στο έλεος οποιουδήποτε κακόβουλου.

Αυτό που σου προτείνω είναι να σου ανοίξουν προσωρινά πακέτο me PHP 4 και να αρχίσεις άμεσα την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σου ώστε να δουλεύει με την PHP 5.

Δημοσ.

Μηπως γνωριζεις που βρισκεται στο αρχειο php.ini διοτι εκει αποτι διαβαζω πρεπει να κανω καποιες αλλαγες για να δουλεψει σωστα.Ypoψιαζομαι οτι ειναι σε καποιον φακελλο που δεν εχω προσβαση μεσω ftp...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...