Προς το περιεχόμενο

COPY AVI TO USB STICK

kostasfalcon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες. Εχω ενα προβλημα, εκανα μετατροπη μια ταινια mvk σε avi (με το total video converter) αλλα οταν παω να την κανω αντιγραφη σε ενα 8αρι usb stick το οποιο ειναι αδειο μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος. Το αρχειο που κανω copy ειναι 4,5 GB. Με αλλα αρχεια δεν εχω προβλημα οποτε αποκλειω το γεγονος να ειναι χαλασμενο το stick. Δωστε καμια ιδεα γιατι εχω ψιλοτρελαθει, αγορασα εδω και 4 μερες το philips 5990 και ακομα δεν εχω δει hd - full hd.

Δημοσ.

FAT32.

Εκεί είναι το πρόβλημά σου.

Κάνε format το στικάκι σε ntfs αν θέλεις να αποθηκεύσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB.

Το πρόβλημα είναι, μήπως το Philips δεν αναγνωρίζει στικάκια σε NTFS και τα θέλει σώνει και καλά σε FAT32.

Σε τέτοια περίπτωση κάνε split το avi σε 2 αρχεία των 2 και κάτι GB

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι εκανες αυτη την μετατροπη που πρεπει να σου πηρε και αρκετη ωρα και να εχασες και σε ποιοτητα.Δεν πιστευω να διαβαζει NTFS(philips 3260 που χω δεν διαβαζει).Εκτος των αλλων αν εχει και USB 1.1 οπως εχει ο 5980 θα αργει αρκετα να σου διαβαζει μεγαλα αρχεια 2G(αν κανεις αυτο που σου λεει ο φιλος micos000)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Την μετατροπη την εκανα γιατι mvk αρχεια δεν διαβαζει το philips (ειχα ενα τετοιο dvd και δεν τα εβλεπε). Οσον αφορα το αν χανω σε ποιοτητα το εχω κανει σε high quality avi οποτε δεν νομιζω να χασω. Να κανω μια ηλιθια ερωτηση.... πως θα το φορμαρω σε ntfs δεν μου δινουν τετοια επιλογη τα windows παρα μονο σε fat32.

Ok το εκανα ntfs για να δω αν θα τα καταφερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...