automatistisgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 πρόσφατα ανακάλυψα ένα τρομερό συγκρότημα τους Waldeck .. δεν είμαι και πάρα πολύ σχετικός αλλά μαρέσει πολύ αυτού του είδους της μουσικής .. έχετε να μου προτείνετε κάποια παρόμοια συγκροτήματα... hooverphonic, massive attack kai portishead είναι τα πιο γνωστά αν δεν κάνω λάθος..
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ο tricky θα σε ικανοποιησει πιστευω στα 2 πρωτα album του, αν και δεν ειναι trip-hop πιστευω θα λατρεψεις τους thievery corporation αν θες να ανακαλυψεις τη μαγεια του dub και φυσικα Morcheeba Κανε μια αναζητηση στο google και θα βρεις στη wikipedia αρκετες αναφορες σε συγκροτηματα, επισης βαλε tag trip-hop στον lastfm.com και θα ανακαλυπτεις συνεχεια νεα συγκροτηματα
subdee Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αν θέλεις να στραφείς σε πιο hip hop στυλ, συνιστώ ανεπιφύλακτα Dj Krush
technokratissa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Οι Waldeck εχουν ωραιες μελωδιες αλλα και φωνητικα..εγω θα ελεγα Cinematic Orchestra,Lamb,Bonobo,Goldfrapp ακομη και η bjork συγκαταλεγεται
disqualified Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 +1 για goldfrapp, δοκιμασε επισης burial, royksopp, trentemoller και singur ros, ισως ξεφυγεις και λιγο απο αυτο που θες ακριβως αλλα πιστευω θα σε ικανοποιησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.