Προς το περιεχόμενο

H κατ'εξαίρεση μετάθεση έχει... ημερομηνία λήξης?

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρουσιάστηκα τον Μάιο και ο αδερφός μου τον Αύγουστο, ο οποίος μετά το κέντρο πήρε κατ'εξαίρεση μετάθεση στον τόπο συμφερόντων χωρίς να πάει παραμεθόριο. Αυτό συνέβη επειδή είμαστε αδέρφια που συνυπηρετούν

Τέλη του μηνός κλείνω 5 μήνες παραμεθόριο και επιστρέφω Αθήνα, επειδή είμαι στη Σαμοθράκη.

Η ερώτηση είναι η εξής :

1. Λήγει η ευνοϊκή μετάθεση για τον αδερφό μου και πρέπει να φύγει για παραμεθόριο τώρα?

2. Και αν ναι, κάνει κανονικά 5 μήνες ή λιγότερο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος γι'αυτό?

Γιατί μερικοί στο στρατόπεδο του αδερφού μου του λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει για παραμεθόριο

Δημοσ.

Νομιζω οτι ο φιλος εννοει κατ' εξαιρεση μεταθηση την τοποθετηση του αδερφου του σε μοναδα κοντα στον τοπο διαμονης μετα το κεντρο.

νομιζω πρωτα πως δεν λεγεται κατ εξαιρεση μεταθεση αυτο, η κατ εξαιρεση ειναι οταν πηγαινεις για λιγο (1-2) μηνες παραμεθωρα και μετα παιρνεις για προσωπικους λογους την κατ εξαιρεση.

για συνηπερετουντα αδερφια βασει νομου ο ενας δεν κανει παραμεθωριο. αυτο στο λεω με 100% σιγουρια. αν θελεις ρωτα τον στρατολογο του στρατοπεδου σου (ή ο αδερφος σου).

-----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 11 : 43 : 55-----

απο την την ιστοσελιδα του ΓΕΣ:

"2/ Ο ένας από τους δύο αδελφούς που εκπληρώνουν ταυτόχρονα τη στρατιωτική τους υποχρέωση στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά από την αρχική εκπαίδευση υπηρετεί στο τόπο συμφερόντων του, εφ' όσον υπάρχει Μονάδα ή στην πλησιέστερη αυτής. Οι δίδυμοι αδελφοί εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στην ίδια Μονάδα του τόπου συμφερόντων τους, εφ' όσον υπάρχει Μονάδα ή στην πλησιέστερη αυτής"

http://www.army.gr/plirofories/katataji/transfer-sys.php

Δημοσ.

@Mika

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και το σύνδεσμο.

Παρόλα αυτά, είναι ασαφές όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου τέλη του μηνός θα είμαστε και οι δύο στην Αθήνα.

Εγώ γιατί έρχομαι Αθήνα μετά από 5 μήνες στη Σαμοθράκη(έχει τα περισσότερα μόρια σε όλη την Ελλάδα μαζί με το Καστελόριζο) και ο αδερφός μου που μετά το κέντρο της Θήβας πήγε κατευθείαν στο Καπανδρίτι.

Η ερώτηση είναι τι συμβαίνει τώρα που εκπλήρωσα την παραμεθόριο και επέστρεψα Αθήνα. Φεύγει και ο αδερφός μου για παραμεθόριο ή συνεχίζει κανονικά στο Καπανδρίτι?

Υπάρχει καμία ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...