DrDeath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Heeeellllpppp!!! Δεν έκανα save το undo.bin (έξυπνο ε και τώρα που το βρίσκουμε? Αν μπορει κανα καλο παλικαρι να το στείλει. Από WD1200BEVS-00VAT0. Η τουλάχιστον κάποια λύση: Τον δίσκο τον βλέπω flashαρισμένο αλλά το πρόγραμμα μου λέει ότι οι sectors 16-22 δέν ταιράζουν. Ευχαριστω εκ των προτέρων SOLVED!!! Επιτέλους. Δούλεψε στο nforce με δέυτερο σκληρό συνδεμένο στον controller.
panakk87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παιδια εχω μια απορια.. Εχω 3 δισκους ο ενας ειναι ´´εσωτερικος´´ στο pc 3.5" , ο αλλος εξωτερικος 3.5" και εναν αλλον εξωτερικο στις 2,5" ,μπορω να χρησιμοποιησω καποιον απο αυτους για δισκο του xbox Εχω το xbox slim 4gb και θελω να παιξω το battlefield 3 αλλα πρεπει να εγκαταστησω 1.5gb στον σκληρο για hd content ετσι λεει, αλλα μαλλον τα 4 gb δεν τα βλεπει σαν hdd αλλα σαν memory unit.
panakk87 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα στο φορουμ !! κατι που περιτριγυριζει στο μυαλο μου το τελευταιο καιρο ειναι να συνδεσω ενα δισκο 120 gb 3,5 " και να το ορισω σαν μοναδα αποθηκευσης στην κονσολα . δηλαδη να αποθηκευονται saves kai downloadable cotent ( demos )εκει , επισης και αν υπαρχει η δυνατοτητα να τον συνδεω και με το pc kai να περναω αρχεια τα οποια θα τα αναγνωριζει η κονσολα , γινεται κατι τετοιο ? υπαρχει καποιο σχετικη ενοτητα στο φορουμ ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα