Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Heeeellllpppp!!! Δεν έκανα save το undo.bin (έξυπνο ε;) και τώρα που το βρίσκουμε? Αν μπορει κανα καλο παλικαρι να το στείλει.

Από WD1200BEVS-00VAT0. Η τουλάχιστον κάποια λύση: Τον δίσκο τον βλέπω flashαρισμένο αλλά το πρόγραμμα μου λέει ότι οι sectors 16-22 δέν ταιράζουν.

Ευχαριστω εκ των προτέρων

SOLVED!!! Επιτέλους. Δούλεψε στο nforce με δέυτερο σκληρό συνδεμένο στον controller.

• 3 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια.. Εχω 3 δισκους ο ενας ειναι ´´εσωτερικος´´ στο pc 3.5" , ο αλλος εξωτερικος 3.5" και εναν αλλον εξωτερικο στις 2,5" ,μπορω να χρησιμοποιησω καποιον απο αυτους για δισκο του xbox

Εχω το xbox slim 4gb και θελω να παιξω το battlefield 3 αλλα πρεπει να εγκαταστησω 1.5gb στον σκληρο για hd content ετσι λεει, αλλα μαλλον τα 4 gb δεν τα βλεπει σαν hdd αλλα σαν memory unit.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα στο φορουμ !!

κατι που περιτριγυριζει στο μυαλο μου το τελευταιο καιρο ειναι να συνδεσω ενα δισκο 120 gb 3,5 " και να το ορισω σαν μοναδα αποθηκευσης στην κονσολα .

δηλαδη να αποθηκευονται saves kai downloadable cotent ( demos )εκει , επισης και αν υπαρχει η δυνατοτητα να τον συνδεω και με το pc kai να περναω αρχεια τα οποια θα τα αναγνωριζει η κονσολα , γινεται κατι τετοιο ?

υπαρχει καποιο σχετικη ενοτητα

στο φορουμ ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...