teofross Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εμενα με δυσκολεψε το mod του δισκου διοτι τον εβαζα να τον φλασαρω πανω στο sata ενως λαπτοπ που εχω και δεν τον αναγνωριζε το hddhackr 9.1 και τελικα επρεπε να βρω τι να πειραξω με hex editor πολυ συγκεκριμενα πραγματα αναλογα με το sata chipset μου μεσα στο hddhackr. Ας ειναι καλα τα παιδια του φορουμ καταρχην που με εκαναν να ασχοληθω και το google 2ον ειδικα στο προβλημα που αντιμετωπισα.Πλεον ολα οκ και με 50 ευρω συνολο εχω 120αρι.Σουπερ
Panos1987 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 και περι xbox 1 τι γινεται???????εβαλα ενα παιχνιδι που με το παλιο dashboard επαιζε κανονικα και τωρα μου λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το παινιδι και οτι πρεπει να το ξανακατεβασω!!!!κανω και το update που εχει στο xbox.com για την υποστήριξη παιχνιδιών του αρχικού Xbox για το Xbox 360 και που λεει οτι εχω κανει το update αυτο και με ξαναβγαζει στο dashboard αλλα τιποτα παλι!τι πρεπει να γινει?
Panos1987 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) το swap πως γινεται με τους σκληρους?στο topic λεει swap αλλα δεν λεει πως!με 2 sata καλωδια? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2008 από Panos1987
teofross Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 και περι xbox 1 τι γινεται???????εβαλα ενα παιχνιδι που με το παλιο dashboard επαιζε κανονικα και τωρα μου λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το παινιδι και οτι πρεπει να το ξανακατεβασω!!!!κανω και το update που εχει στο xbox.com για την υποστήριξη παιχνιδιών του αρχικού Xbox για το Xbox 360 και που λεει οτι εχω κανει το update αυτο και με ξαναβγαζει στο dashboard αλλα τιποτα παλι!τι πρεπει να γινει? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=248697 Εκανες αυτο που λεει ο jowl_tnt ? Κοιτα μετα το 6 νουμερο.
myst77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά... πήρα τον παραπάνω δίσκο έκανα τη διαδικασία αλλά μετά το πρώτο restart στο pc όπου ελέγχεις με την εντολή hddhackr -f αν είναι έτοιμος ο δίσκος για το 360 μου εμφανίζει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία. Δηλαδή ρωτάει αν θέλω να προχωρήσω και μετά μου λεει ξανα να κλείσω το pc για 10 sec και να το δοκιμάσω δοκίμασα 2-3 εκδόσεις το hddss.bin αλλά μου εμφανίζει πάλι το ίδιο έχει βρει κανείς κάτι;
teofross Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά... πήρα τον παραπάνω δίσκο έκανα τη διαδικασία αλλά μετά το πρώτο restart στο pc όπου ελέγχεις με την εντολή hddhackr -f αν είναι έτοιμος ο δίσκος για το 360 μου εμφανίζει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία. Δηλαδή ρωτάει αν θέλω να προχωρήσω και μετά μου λεει ξανα να κλείσω το pc για 10 sec και να το δοκιμάσω δοκίμασα 2-3 εκδόσεις το hddss.bin αλλά μου εμφανίζει πάλι το ίδιο έχει βρει κανείς κάτι; Μου το εκανε και εμενα αυτο 2 φορες μεχρι να μου πει οτι ο δισκος ειναι ετοιμος για 360 αλλα εγω εκανα τα restart και επαιξε...Μηπως στο εβγαλε οτι ειναι ετοιμος για 360 μια φορα και μετα δεν το ξαναβγαζει? Δεν το ξερω αυτο.Αν δεν βγαζεις ακρη με τιποτα παντως δεν χανεις τιποτα να τον βαλεις στο 360 να κανεις μια δοκιμη αν τον βλεπει...
Panos1987 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 'αοι ι νιντ χελπ'!χρειαζομαι πληροφοριες πανω στο θεμα:πως χρεισιμοποιω το χβοχ explorer?πως συνδεω τους σκληρους στο pc?εναν-εναν τους συνδεω?και τι ακριβως κανω με το προγραμμα αυτο? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
supermario29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 'αοι ι νιντ χελπ'!χρειαζομαι πληροφοριες πανω στο θεμα:πως χρεισιμοποιω το χβοχ explorer?πως συνδεω τους σκληρους στο pc?εναν-εναν τους συνδεω?και τι ακριβως κανω με το προγραμμα αυτο? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Δες εδω ---> http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2319077&postcount=3757
Panos1987 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 το προβλημα ειναι μονο στην μεταφορα των αρχειων απο τον ενα σκληρο στον αλλο (swap). Αυτο δεν ξερω πως γινεται...
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όταν σου λέει να κάνεις swap εννοεί να μεταφέρεις κάποια save από τον παλιό, να συνδέσεις τον καινούργιο, να τα μεταφέρεις σε αυτόν, να τον αποσυνδέσεις και να ξαναβάλεις τον παλιό μεταφέροντας τα υπόλοιπα save και πάει λέγοντας....
Panos1987 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 και χρειζεται το xbox explorer για αυτην την δουλεια?
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ναι χρειάζεται. Πάντως εγώ παρόλο που μετέφερα όλα τα αρχεία από το parition3 στο καινούργιο δίσκο, τα saves δεν αναγνωρίστηκαν από την κονσόλα κι έτσι ξεκινώ όλα τα παιχνίδια από την αρχή!
DrDeath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Heeeellllpppp!!! Δεν έκανα save το undo.bin (έξυπνο ε και τώρα που το βρίσκουμε? Αν μπορει κανα καλο παλικαρι να το στείλει. Από WD1200BEVS-00VAT0. Η τουλάχιστον κάποια λύση: Τον δίσκο τον βλέπω flashαρισμένο αλλά το πρόγραμμα μου λέει ότι οι sectors 16-22 δέν ταιράζουν. Ευχαριστω εκ των προτέρων Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2008 από DrDeath image added
teofross Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Heeeellllpppp!!! Δεν έκανα save το undo.bin (έξυπνο ε και τώρα που το βρίσκουμε? Αν μπορει κανα καλο παλικαρι να το στείλει. Από WD1200BEVS-00VAT0. Η τουλάχιστον κάποια λύση: Τον δίσκο τον βλέπω flashαρισμένο αλλά το πρόγραμμα μου λέει ότι οι sectors 16-22 δέν ταιράζουν. Ευχαριστω εκ των προτέρων Αν θυμαμαι καλα και εμενα μου εβγαλε τετοιο μηνυμα αλλα τον εβαλα και επεξε κανονικα
DrDeath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αν θυμαμαι καλα και εμενα μου εβγαλε τετοιο μηνυμα αλλα τον εβαλα και επεξε κανονικα Το δοκίμασα αλλά δεν τον βλέπει. Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι με nforce τρώει τέτοια κολλήματα αλλα με via όχι. Δευτέρα βουρ για via controller μπας και στρώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα