Panos1987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 αυτη η μετατροπη του σκληρου του χβοχ 360 απο 20 σε 120gb την εχει κανει κανεις?ειναι ασφαλης μετατροπη?η εγγυηυη της κονσολας παει "βολτα" ή μονο του 20αρι σκληρου?σκεφτομαι να την κανω και εγω και γι'αυτο ρωταω! το νεο dashboard το δεχεται κανονικα?οι ερωτησεις μπορει να φαινονται λιγο ..............αλλα ρωταω γιατι η κονσολα ειναι unmodded αλλα δεν θα δωσω και 150 Ε για τον 120αρι!καθε γνωμη σεβαστη!!!!!
jowl_tnt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 αυτη η μετατροπη του σκληρου του χβοχ 360 απο 20 σε 120gb την εχει κανει κανεις? Αμέ! ειναι ασφαλης μετατροπη? Εξαρτάτε, πόσο σωστά γίνει η δουλειά. Αν μιλάς για ασφάλεια στο Live, κανείς δε ξέρει.Αν και δεν έχει αναφερθεί οτι προκάλεσε Ban, ακόμη... η εγγυηυη της κονσολας παει "βολτα" ή μονο του 20αρι σκληρου? Μόνο του σκληρού. Δε πειράζεις κάτι στην κονσόλα. σκεφτομαι να την κανω και εγω και γι'αυτο ρωταω! το νεο dashboard το δεχεται κανονικα? Μια χαρά δέχεται το NXE, τα Install και ότι άλλο μπορεί να μπει στον original σκληρό. οι ερωτησεις μπορει να φαινονται λιγο ..............αλλα ρωταω γιατι η κονσολα ειναι unmodded αλλα δεν θα δωσω και 150 Ε για τον 120αρι!καθε γνωμη σεβαστη!!!!! Εγώ το έχω κάνει ένα χρόνο περίπου και όλα δουλεύουν ρολόι. Κανένα πρόβλημα. Και δε πιστεύω οτι υπάρχει περίπτωση για Ban γιατί στην ουσία βάζεις ένα Firmware από τον Original 120άρι Samsung της Microsoft και γίνεται ίδιος...
Panos1987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 το μοντελο του σκληρου ειναι αυτο :Western Digital WD1200BEVS 2.5''?
Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2319077&postcount=3757 καντε το. Ειναι πολύ απλό χωρίς να χρειάζεται τίποτα τρελές γνώσεις για υπολογιστές. Και οικονομικότατο.
Panos1987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 τοτε μαλλον θα παρω τον σκληρο απο το e-shop και βλεπουμε.....
Panos1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 και ναι λοιπον......ειμαι με 120gb σκληρο!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D το θεμα ειναι τωρα το εξης:στον σκληρο που εβαλα δεν περασα τιποτα απο save και τετοια.τωρα που τον περασα λοιπον στο xbox μπορω να μεταφερω τα save απο τον παλιο στον καινουργιο σκληρο?
Woof Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ναι μπορείς με μια memory card όπως και τα profiles.
Panos1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 πρεπει να παρω την m/c οπως και δηποτε?δεν μπορω να συνδεσω και τους δυο σκληρους μεσω sata και να μεταφερω απο το τον εναν στον αλλο?
Woof Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς,αλλα θα διακινδυνέψεις να σου σβηστούν τα πάντα από μέσα...δεν αξίζει το ρίσκο.Από την άλλη δε θέλω να χώσω τώρα και αλλα λεφτά στην Ms και ψάχνομαι k εγώ μήπως βρω καμια M/C από κανένα φίλο μονο για να μεταφέρω τα saves..
Socratis_g Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 εγώ πήρα αυτή εδώ. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3940 Μου ήρθε σε 10 μέρες περίπου. Κόστισε γύρω στα 13 ευρο (κ αν πάω σε κανα φίλο μεταφέρω και το profile μου μαζί.)
vasi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 και ναι λοιπον......ειμαι με 120gb σκληρο!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D το θεμα ειναι τωρα το εξης:στον σκληρο που εβαλα δεν περασα τιποτα απο save και τετοια.τωρα που τον περασα λοιπον στο xbox μπορω να μεταφερω τα save απο τον παλιο στον καινουργιο σκληρο? Δεν είναι απαραίτητο με κάρτα μνήμης του xbox
Socratis_g Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 τι μπορω να κανω δηλαδη? να τον συνδέσεις με τον υπολογιστή. αυτο που λέγαμε πριν οτι μπορει να χάσεις τα δεδομένα.
vasi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 καταρχήν να έχεις κάνει backup τον εικοσαρη,στην εξερεύνηση του backup με το Xplorer360 κανε drag & drop τον τρίτο φάκελο , αστον σε ένα σημείο,ανοίγεις τον 120αρη,και κάνεις drag & drop τον φάκελο, ολόκληρο. Σημείωση σε μένα δυσκόλεψε πολύ !! έκανα 7,8 ίσος και περισσότερες προσπάθειες,τον 120αρη τον έβαζα χύμα στο κουτάκι για δοκιμή ,είχα κατεβάσει και ένα Xplorer360 πατσαρισμενο αλλα δεν θυμάμαι από που. βασικά είναι ότι τα κατάφερα ηταν 4 gb και δεν χρειάστηκε η μνήμη των 512mb που παρηγγκειλα από το ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα