Προς το περιεχόμενο

memor32 και κατεβασμενα iso

komvion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια καλησπερα.έχω αποφασισει να πάρω την memor32 για το ps2.απλά δεν έχω καταλάβει αν μπορεί να παίξει κατεβασμένα iso. μπορούμε αυτα τα κατεβασμένα iso να τα Patchάρουμε? και αν ναι , είναι εντάξει μετα το patchάρισμα να παίξουν με την memor32?

thx εκ των προτέρων .

bye

Δημοσ.

ναι παιζουν και ειναι ολα οκ το εχο καμια 3 μηνεσ και το εχο λιοσει απλα οταν κατεωαζεισ το iso το pacharneis και εισαι οκ το γραφεις σε DVD και αφτο

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να αγοράσεις memor32,μπορείς να στείλεις την κάρτα μνήμης σου σε ένα φίλο σου που έχει τσιπάκι και να στη μετατρέψει.

Δημοσ.
δεν χρειάζεται να αγοράσεις memor32,μπορείς να στείλεις την κάρτα μνήμης σου σε ένα φίλο σου που έχει τσιπάκι και να στη μετατρέψει.

γινετε και αφτο εγο του φιλου μου ετσι του εκανα διλαδι την απλη memory card των 8MB τιν μετετρεπσα σε μεμορ32 διλαδι τσιπακι

Δημοσ.

παιδια ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

gherudos ξέρεις μήπως κανέναν εσύ γι'αυτή τη δουλειά?

thx again και τους δυο.

bye

Δημοσ.

αν είσαι Καβάλα/Θεσσαλονίκη κάτι γίνεται,μπορείς βέβαια και να μου τη στείλεις να στη φτιάξω.Την έχω φτιάξει σε αρκετούς από εδώ μέσα αφιλοκερδώς.

Δημοσ.

κατι που δεν εχω καταλαβει. υπαρχει τροπος να μην χρειαζονται patcharisma τα iso πριν τα γραψουμε? και αν αυτα εν τελη πατσαριστουν θα παιζουν απροβλημάτιστα στα υπολοιπα ps2 που εχουν αλλο τσιπακι?

Δημοσ.

άκουσα ότι βγήκε μια έκδοση του esr που διαβάζει 1:1 αντίγραφα ασφαλείας,δεν έχω πολυασχοληθεί μιας και η δουλειά γίνεται σωστά ούτως ή άλλως,το να περάσεις ένα παιχνίδι από patch δεν είναι τπτ δύσκολο.

Δημοσ.

Επειδη φιλε ktsolkas τα Αγγλικα μου ειναι παρα πολυ χαλια , μηπως σου ειναι ευκολο να να κανεις ενα μικρο βοηθο στα Ελληνικα η ακομα να με βοηθησεις?

> Αρχικό μήνυμα απο gherudos  Εμφάνιση μηνυμάτων

.

Αυτο θελω να κανω.

Σε ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...