Προς το περιεχόμενο

One Day Back

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες, βαζοντας στο λαπτοπ (με βιστα) ενα αγνωστο προγραμμα, το λαπ κολλησε και τα βιστα μου εβγαλαν μηνυμα αν θελω να με πανε μια μερα πισω ωστε να εξαφανιστει το νεο προγραμμα. Ετσι εγινε και ως δια μαγειας, ολα παλι φυσιολογικα!!! α) Μπορω να το κανω μονος μου και πως;; β) Υπαρχει καποιο προγραμμα (εστω και επι πληρωμη)??? Θα με ενδιεφερε τα μαλα :)

Δημοσ.
δε χρειαζεσαι προγραμμα, τα vista σε πηγαν στο restore point της προηγουμενης ημερας

OK, αλλα η ερωτηση ηταν αν μπορω να το κανω κι εγω απο μονος μου κι αν υπαρχει προγραμμα να το κανει αυτο, για να το βαλω στο σταθερο που εχω ΧΡ.

Δημοσ.
Yπάρχει και στα xp ήδη. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Βρίσκεται στο start-->programs-->accessories-->system tools-->system restore

Ευχαριστω, αυτο ηθελα. Μηπως γνωριζεις αν μπορω να το επαναφερω σε συγκεκριμενη ημερομηνια που θελω εγω ? Γιατι μου δειχνει 2-3 ημερομηνιες τονισμενες που μπορω να γυρισω και δε μου δινει επιλογη να ορισω εγω συγκεκριμενη.

Δημοσ.

Μπορείς να "επιστρέψεις" μόνο σε ημερομηνίες που έχουν δημιουργηθεί restore points, όχι όπου θες εσύ. Βέβαια μπορείς να δημιουργείς και μόνος σου restore points (π.χ. ένα κάθε μέρα) αν θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...