Προς το περιεχόμενο

Πανικός και ομίχλη!

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.. :lol:

Λοιπόν, περιληπτικά..

Έχω Win XPSP2 x86 (64bit) και με τους γνωστούς τρόπους πριν κάνα χρόνο αποφάσισα να βάλω παράλληλα και Ubuntu το οποίο και κατάφερα με επιτυχία!

Τα partitions για την εγκατάσταση του linux τα είχα δημιουργήσει με acronis (μια και ήταν το πρώτο που είχα βρει να δουλεύει σε 64bit)

Στο δια ταύτα τώρα.. :lol::lol:

Για κάποιους λόγους που δεν έχει σημασία να αναλύσω, προσπάθησα να αφαιρέσω το Ubuntu καθώς και να διαγράψω τα partitions ξανά με acronis.

Κάνω επανεκκίνηση αφού υποτίθεται πως τέλειωσαν όλα επιτυχώς και έκτοτε μόλις πάει να φορτώσει το λειτουργικό μου λέει κάτι για grub 1.5 και αμέσως μετά error 22 και τέλος μένει εκεί, στη μαύρη οθόνη αναβοσβήνοντας μια παύλα χωρίς να φορτώνει τίποτα πλέον.

Γνωρίζετε μήπως κάποια λύση σχετικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφυγε το ubuntu αλλα έμεινε ο grub. Αν bootαρεις με το cd των xp, πατήσεις R (επιδιορθωση) και δώσεις τις εντολές fixboot και fixmbr λογικα θα είσαι ok.

κλασσικο προβλημα

βαλε το σι ντι απο παραθυρα και πατα R

μπορεις αν θελεις να ξαναβαλεις καποιο αλλο λινουξ(ubuntu σιγουρα) να βαλεις το live cd και να κανεις εγκατασταση το νεο λειτουργικο

Καλημέρα... Επειδή πρέπει να έχω κάνει μοναδική πατάτα, σας στέλνω την κατάσταση!

Είμαι και εγώ στο Error 22 όπως όλοι... Αλλά!

Το θέμα είναι οτι έχοντας το Ubuntu στο σύστημα έκανα format το δίσκο που το έχει μέσω Vista. Το format δεν έγινε και επιπλέον όταν κάνω boot με το CD, δεν ανοίγει την recovery console γιατί δεν ανιχνεύει σκληρούς... Εδώ σας θέλω...

Δοκίμασα να περάσω σε ενα USB stick ενα πρόγραμμα super grub που βρήκα αλλά όταν κάνω boot απο αυτό μου βγάζει κάτι κινέζικα το λαπιτόπ!

Μπορείτε να με βοηθήσετε????

Ευχαριστώ!!!

Ίσως χρειάζεσαι την δισκέτα με τους οδηγούς για τον controller της μητρικής για να δει τον δίσκο. Σίγουρα όμως δεν βλέπει τον δίσκο; Μήπως δεν ανιχνεύει την εγκατάσταση των win; Μήπως τα διέγραψες και αυτά κατά λάθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...