Προς το περιεχόμενο

δεν μου ανοιγει ο σκληρος !!!

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση τον windows xp και δεν μου ανοιγει ο σκληρος ! μολις κανω διπλο κλικ επανο μετα απο λιγη ωρα μου βγαζει το εξης μυνημα

(η μοναδα δισκου δεν ειναι ετοιμη για χρηση.ειναι πιθανο η

θυρα της μοναδας να ειναι ανοιχτη.

ελεγξτε τη μοναδα δισκου και βεβαιωθειτε οτι υπαρχει δισκος

στη μοναδα και οτι η θυρα της μοναδας ειναι κλειστη.)

μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν ανοιγει και τη προβλημα εχω ?

ευχαριστω

post-29852-129062976724_thumb.jpg

Δημοσ.
Μήπως κάνεις διπλό κλικ σε συσκευή cd/dvd αντί για τον δίσκο;

Δεν είναι λογικό να μην ανοίγει ο δίσκος ενώ έχουν φορτώσει τα windows.

φιλε μου καλε δεν ειμαι νεος χρηστης και φυσικα κανω κλικ στο δισκο μου ,ο δισκος μου ανοιγη μονο με εξερευνιση και οχι με διπλο κλικ ,και επειτα μου βγαζει αυτο το ενοχλητικο μυνημα που σας παραθετο με κοκινα γραματα ποιο πανω !

Δημοσ.
φιλε μου καλε δεν ειμαι νεος χρηστης και φυσικα κανω κλικ στο δισκο μου ,ο δισκος μου ανοιγη μονο με εξερευνιση και οχι με διπλο κλικ ,και επειτα μου βγαζει αυτο το ενοχλητικο μυνημα που σας παραθετο με κοκινα γραματα ποιο πανω !

Εγκατέστησε τίποτα άλλο και κώλησες τίποτα περίεργο; Η ακόμα το cd των windows να είναι καινούργιο;);

Δημοσ.

Επειδή μπερδεύτηκα, ο δίσκος δεν ανοίγει καθόλου; Το μήνυμα το πετάει όταν κάνεις διπλό click; Όταν κάνεις "explore" είναι όλα οκ;

Δημοσ.

yah. Δεν ξερω γιατι αλλα τωρα τελευταια το εχω συναντησει σε 3 pc. Μονο με format μπορεσα να το επιδιορθωσω. Τι scan εκανα, τι ρυθμισεις στην registry... Τιποτα

Δημοσ.

Μηπως μετα την εγκατασταση εβαλες καποιο flash key για να περασεις καποιο προγραμμα και κολλησες ιο?

Για να δεις μηπως υπαρχει κατι υποπτο στον σκληρο σου κανε να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και φακελοι αλλα και τα προστατευμενα αρχεια λειτουργικου συστηματος, ανοιξε με τον explorer τον δισκο και δες αν υπαρχει καποιο αρχειο autorun.ini, αν ναι τοτε αυτο ειναι το προβλημα σου. Ανοιξε αυτο δεν με ποιο αρχειο δινει εντολη να ανοιξη ο δισκος καποιο αρχειο .exe βρες το και κανε διαγραφη και στα 2 μαλον δεν θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Sry, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Δεν είχες αναφέρει ότι ο δίσκος δεν ανοίγει με διπλό κλικ αλλά ανοίγει με εξερεύνηση και θεώρησα ότι δεν ανοίγει γενικώς (λάθος μου).

Στο επικείμενο τώρα.

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει ΑΥΤΟ.

Είναι ένα reg αρχείο που επαναφέρει τα default associations στους δίσκους.

Δοκίμασε το και πες μας αν δουλέψει μήπως γλυτώσει και ο Vasilisxd κανένα φορμάτ. ;)

Δημοσ.

παιδια καταρχην ευχαρστω σε ολους εκαννα λιγο απο ολλα αυτα που μου ειπατε αλλα τιποτα ! οποτε εκανα φορματ μιας και ητανε φρεσκο και ειναι ολλα ενταξει !μαλλον μπορεις να ειχα κοληση καποιον ιο !

αυτο μαλλον που ειπε ο tetod17 Μηπως μετα την εγκατασταση εβαλες καποιο flash key για να περασεις καποιο προγραμμα και κολλησες ιο?

ειχα βαλει ενα φλασακι με τους drivers της matherboard ,ισως να τανε αυτο ...

ευχαριστω σε ολους παντως

Δημοσ.

Γι'αυτό το antivirus το βάζω πάντα πριν αρχίσω με τους drivers... Μια φορά μπήκα στο Internet μετά από format για να κατεβάσω drivers και κόλλησα ό,τι virus κυκλοφορεί εκεί έξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...