Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για TV.

Wandex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μπει αυτές τις μέρες στο τριπάκι να πάρω κάποια καινούργια TV lcd. Ψάχνω μέρες και δεν ξέρω σε τι να καταλήξω. Βλέπω 100hz, fullhd και hdready, 24p και τα λοιπά. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.

Έχω λιγουρευτεί αυτές για παράδειγμα:sony L4000 1000ε, samsung 40' 800ε, sony v4000 1200ε στο περίπου οι τιμές.

Θέλω αν μπορείτε πάντα να μου πείτε αν αξίζουν τα λεφτά τους.

1. Μήπως πρέπει να πάω σε 100hz;

2. Αξίζει καλύτερα μια 32' αλλά 100hz και fullhd απο μία μέτρια 40';

3. Οι διάφορες τεχνολογίες(px bravia) κάνουν την διαφορά;

4. Και πιό βασικό ποια θα πέρνατε εσείς; Η αν έχετε κάποια στο μυαλό σας ευχαρίστως.

Σας ευχαριστώ πολύ.:-)

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, μπορει καποιος γνωστης να μας πληροφορησει καποια πραγματα?? Π.χ. ποσο σημαντικη ειναι η αντιθεση και την τονιζουν παντα με εμφαση (ειδα τηλεοραση με 2000000:1). Επισης ενω εως τωρα ειχαμε κορυφη τα 100Ηζ ξαφνικα μας προκυπτει Σονυ με 200 !!! Ολα αυτα ειναι σημαντικα η απλως μαρκετινιστικα κολπα?

Δημοσ.

τα 100Hz ειναι ωραια αλλα δεν ειναι πανακεια, τη μεγαλη διαφορα θα την παρατηρησεις στη ροη εικονας οταν παιζεις DVD το οποιο εχει μια διαφορετικη αισθηση απο το σινεμα, αλλα αλλα οταν δεν εχεις τοσο καλη εικονα σε τηλεοπτικα προγραμματα εχω την εντυπωση οτι δημιουργει λιγο ghosting αλλα οταν εχεις σωστη εικονα καταλαβαινεις τη διαφορα (καθαρα προσωπικη αποψη) και φυσικα δε θα παθεις τιποτα αν δεν εχεις τηλεοραση 100Hz γι΄αυτο θα πρεπε να πας να δεις τηλεορασεις απο κοντα. Το fullHD παλι δεν εχει καμια χρησιμοτητα στο τηλεοπτικο σημα και τα κανει χειροτερα γι αυτο θα πρεπει να εχεις μεγαλο χωρο ωστε να μπορεις να παρακολουθεις απο καποια αποσταση για να εξασθενει το φαινομενο.

Δημοσ.

Κατάλαβα. Η απόσταση είναι αρκετή. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό άρα μπορεί να την παλέψω με αυτό. Βλέπω αρκετές ταινίες και θέλω κάτι καλό. Τι θα πρότινες σαν αγορά;

Δημοσ.

Το μονο που θα προτεινα ειναι να δεις μοντελα απο κοντα και να αποφασισεις απο μονο σου, εκτος απο sony samsung υπαρχουν και πολυ καλα μοντελα της philips. Αν εχεις μεγαλο χωρο και βλεπεις ταινιες θα προτεινα κατι σε πολλες ιντσες, αν εχεις και χρηματα για 100Ηz ακομα καλυτερα αλλα ποτε χωρις να δεις απο κοντα το αποτελεσμα

Δημοσ.
Το μονο που θα προτεινα ειναι να δεις μοντελα απο κοντα και να αποφασισεις απο μονο σου, εκτος απο sony samsung υπαρχουν και πολυ καλα μοντελα της philips. Αν εχεις μεγαλο χωρο και βλεπεις ταινιες θα προτεινα κατι σε πολλες ιντσες, αν εχεις και χρηματα για 100Ηz ακομα καλυτερα αλλα ποτε χωρις να δεις απο κοντα το αποτελεσμα
Σε ευχαριστώ disqualified. Πήγα πριν λίγες μέρες στα γνωστά καταστήματα και από ότι κατάλαβα είναι ότι ο πωλητής μου μιλούσε για πλυντήρια. :-)Χε χε. Έχεις κανένα μοντέλο philips εύκαιρο; Thanks και πάλι.
Δημοσ.

αυτη τη στιγμη δε μπορω να σου πω, δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα της αγορας μιας και δεν εχω κανει προσφατη αγορα και ειδικα σε περισσοτερες απο 32 ιντσες, οποτε θα ταν ανευθυνο να σου προτεινω κατι ετσι στον αερα

Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο κατέληξα σε αυτή μιας και ψάχνονταν οι γονείς μου για tv:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1105655&category=69980053&page=2&x=30&catalog=19

Και μπορώ να πω οτι από το λίγο που την είδα είναι πάρα πολύ καλή.

Το μόνο αρνητικό (για κάποιον που δεν έχει ιδέα) είναι οι πραγματικά πάρα πολλές ρυθμίσεις που έχει για να τη "φέρεις" στα μέτρα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...