Προς το περιεχόμενο

watch and mobile phone

Zoro2128

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις το είδα μου φάνηκε πολύ ωραίο.πρόκειτε για κινητό και ρολόι μαζί.

PER.999235.jpg

υπάρχει στην ιστιοσελίδα του e-shop.είναι μόνο 250 ευρώ.

πληροφορίες:

# Network: 850/1800/1900, 900/1800/1900.

# Οθόνη: 1.3260K TFT Touch Screen.

# Ανάλυση κάμερας: 1.3MP.

# Δέκτης ραδιοφώνου: FM.

# Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής: MP3, MP4.

# Μνήμη: 1G memory card.

# Χρόνος αναμονής: 100 ώρες (stand-by), 150 λεπτά (talk-time).

# Mobile Internet: GPRS WAP STK.

# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Σύστημα ανοικτής ακρόασης, Χειρισμός μέσω πληκτρολογίου, κλήση με δόνηση, 7 χρώματα, υποστήριξη dual Stereo-Bluetooth, ακουστικό Bluetooth.

# Γλώσσες μενού: English, French, Arabic, Russian, German, Italian, Spainish, Turkish, Vietnamese, Thai, Chinese, Traditional Chinese.

# Εγγύηση: 1 χρόνος.

;)

εσείς τι νομίζεται?αξίζει να το αγοράσω?

Δημοσ.

εχει πιο φτηνα στο emarket και κατα καιρους εχουν εμφανιστει και εδω στις αγγελιες. ενδιαφερον γκατζετακι (ιδιαιτερα αν ησουν φαν του knight rider!!!)

Δημοσ.

Νομίζω ότι στην περίπτωση του φίλου σημαντικό ρόλο παίζει η εγγύηση. Αν πάρεις π.χ. ένα τέτοιο gadgetάκι από κάποιον πωλητή του emarket, έχεις εγγύηση σε περίπτωση που κάτι συμβεί; Προφανώς όχι, εν αντιθέσει με το προϊόν του e-shop που γράφει ότι έρχεται με 1 χρόνο εγγύηση.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει η αγορα του.Δεν ειναι τιποτα φοβερο σαν τηλεφωνο και ειναι ακομα χειροτερο σα ρολοι.

Κατα τη γνωμη μου

1.Παρε το κινητο που σου αρεσει και σε βολευει

2.Μαζεψε χρηματα(οσα σε παιρνει) και αγορασε ενα καλο ρολοι το οποιο θα μπορεις και να το φορας 5-10 χρονια μετα.Λιγο να μεγαλωσεις και σιγουρα δε θα θες να φορας ενα ρολοι-κινητο.Ψαξε για ενα σχετικα φτηνο SEIKO(200-300€).ΘΑ το εχεις για αρκετα χρονια.Ενα καλο αντρικο ρολοι ειναι απο τα λιγα διαχρονικα πραγματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...