pop corn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Πρόσφατα μετακόμισα και έχω την υποψία ότι κάτι μετακινήθηκε. Ο υπολογιστής ανάβει κανονικά (συνήθως) αλλά σε κάποια φάση είναι πιθανό να κολλήσει για λίγο, να πετάξει στην οθόνη κάτι σε στυλ σα να έχω μπει στο BIOS και γράφει (όχι πάντα το ίδιο) DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Πιο κάτω κάτι "κινέζικα" και μετά STOP:0x000000D1 και μέσα σε παρένθεση κάτι παρόμοια, όχι πάντα τα ίδια. Κάνω επανεκκίνηση, αργεί αρκετά να bootάρει και όταν βγω στην επιφάνεια εργασίας μου λέι ότι τα windows έχουν ανανήψει από ένα σοβαρό πρόβλημα. Πολλές φορές όλο αυτό ξεκινάει με το firefox να τερματίζεται. Η οθόνη από τη μετακόμιση κάτι έχει πάθει (έχει ψιλοανοίξει στο πάνω μέρος αλλά τίποτα τραγικό) αλλά αν είχε μόνο αυτή πρόβλημα τότε δε θα έπρεπε απλά να μη δείχει ή να μη δείχνει καλά; Επίσης κάποιες φορές (έχει καιρό να συμβεί) κάτι γινόταν και έλεγε ότι ο επιταχυντής γραφικών δε λειτουργεί και δεν έπαιζε βίντεο. Μήπως κουνήθηκε η κάρτα γραφικών; Αλλά μόνο όταν της έρχεται δημιουργεί πρόβλημα;
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=207282 Υπάρχει ένα αντίστοιχο thread που παρουσιάζει το ίδιο error message δες την απάντηση που του έχουν δώσει μπορεί να σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.