varemarious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν ας παραθέσω και γω τη δική μου ιστορία. Όποτε ανοίγω τον εκτυπωτή ο οποίος είναι συνδεδεμένος με USB και έχει και δική του τροφοδοσία μου κάνει επανεκκίνηση ο Η/Υ μεχρι να τον αποσυνδέσω ξανά. (δηλ. μόλις κάνει επανεκκίνηση εκεί που δείχνει την μπάρα να φορτώνει ξανακάνει επανεκκίνηση μέχρι να τον κλείσω τον εκτυπωτή). Αυτό δε συμβαίνει μόνο στον εκτυπωτή . Συμβαίνει και στο scanner το οποίο πάλι έχει δική του τροφοδοσία. Συμβαίνει και σε gamepad το οποίο δεν έχει δική του τροφοδοσία. Αλλά Δε συμβαίνει σε εξωτερικούς δίσκους τους οποίους έχω συνδέσει και έχουν δική τους τροφοδοσία ,ούτε και σε flashaki . Επίσης δεν συμβαίνει ούτε σε τιμονιέρα με δική της τροφοδοσία. Είχα 400 άρι τροφοδοτικό το άλλαξα έβαλα 500άρι. Όλα τα προαναφερόμενα συνδέονται με USB όλα έχουν δοκιμαστεί σε PCI κάρτα USB και σε USB onboard. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο . Drivers είναι όλοι αναβαθμισμένοι Ο Η/Υ μου είναι . Motherboard Albatron PX865PE (Pro) CPU Intel Pentium 4, 3000 MHz Μνήμη 2GB Η.D. x 3 (ο ένας ο σκληρός είναι συνδεδεμένος με κάρτα pci ) GPU ATI Radeon HD 2600 XT TV.Tuner Cinergy 600 DvD x2 Κάρτα ήχου Creative SB Live! 24-bit Τι μπορεί να φταίει ?
GIOMIL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Οτι και να φταιει εχει να κανει με τη θυρα USB σου...το δοκιμασες σς ολες τις θυρες??
varemarious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ναι και όπως αναφέρω και σε pci κάρτα usb
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο. Μπορει να ειναι θεμα τροφοδοσιας
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 όπως αναφέρω έχω αλλάξει τροφοδοτικό
parsifal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει ότι δεν είναι hardware το πρόβλημα, αλλά software (λειτουργικό/drivers). Έχεις καθόλου εμπειρία από Linux, για να δοκιμάσεις να συνδέσεις τις συσκευές στο περιβάλλον ενός LiveCD;
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ναι μπορώ .. θα το κάνω και θα επανέλθω.. Πάντως απο drivers τα έχω όλα σε τελευταία έκδοση.
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει ότι δεν είναι hardware το πρόβλημα, αλλά software (λειτουργικό/drivers). Έχεις καθόλου εμπειρία από Linux, για να δοκιμάσεις να συνδέσεις τις συσκευές στο περιβάλλον ενός LiveCD; Λοιπόν έτρεξα το live cd των linux και συνέδεσα τον εκτυπωτή ..όπως είπες και δε μου έκανε επανεκκίνηση και μου ζήτησε να κάνω αναζήτηση των drivers ...άρα καταλήγουμε στο λειτουργικό ... Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα ή αναγκαστικά θέλει format ?
parsifal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Αρχίζεις να απεγκαθιστάς ένα-ένα drivers και εφαρμογές που φορτώνονται με την έναρξη των Windows (π.χ. antivirus/firewall) μέχρι να βρεις τον ένοχο...
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 πωωω μου φαίνεται πολύ δουλειά αυτό που μου λες τωρα.. όποτε έχω προσπαθήσει να λύσω τα προβλήματα στα windows συνέχεια κάτι άλλο θα χαλάει μέχρι που καταλήγω στο format. θα το φορμάρω να ξεμπερδεύω . Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.