GIOMIL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ο αδερφος μου εχει την παραπανω καρτα η οποια δουλεψε κανονικα σε ενα αλλο υπολογιστη αλλα στο δικο του υπολογιστη ο οποιος ειχε ηδη μια nvidia καρτα γραφικων παλαιοτερα και δουλευε απροβληματιστα .....τωρα η 6800 ειναι ολο προβληματα μπλε οθονες και κολληματα του υπολογιστη τα οποια μονο με restart διορθωνονται.....βγαζει και ενα μηνυμα σχετικα με nv4_disp. Το εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα το μονο που βρηκα σχετικο εχει να κανει με ενα conflict που κανουν οι μνημες με τη συγκεκριμενη καρτα αλλοι λεγανε οτι φταινε οι drivers ακρη δεν εβγαλα...! Υπαρχει κανεις που μπορει να μας δωσει τα φωτα του εχοντας αντιμετωπισει αυτο το προβλημα????
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Για αρχή καθάρισε το σύστημα απο τους παλιούς drivers και δοκίμασε να τους ξαναπεράσεις.Δοκίμασε το driver cleaner για να είσαι σίγουρος Τι τροφοδοτικό έχει ο αδερφός σου;Η 6800 ήθελε τουλάχιστον ένα αξιόπιστο 350άρι για να παίξει απροβλημάτιστα.
GIOMIL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 400ari εχει θα του πω να το κανει αλλα ποιους drivers να περασει με τοσα που εχω διαβασει εχω μπερδευτει!! -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 09 : 36 : 58----- Ειχε καποιος αλλος παρομοιο προβλημα??
patentapc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 400ari εχει θα του πω να το κανει αλλα ποιους drivers να περασει με τοσα που εχω διαβασει εχω μπερδευτει!! -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 09 : 36 : 58----- Ειχε καποιος αλλος παρομοιο προβλημα?? Το nv.... που αναφέρεις μου φαίνεται πως είναι απο τους drivers της κάρτας γραφικών! Άνοιξε το pc μπές προσθαφαιρεση πατα απεγκατάσταση των παλίων drivers κάνε επανεκκίνηση βάλε τους drivers της καινούργιας κάρτας απο το cd της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.