Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Χρησιμοποιεί κανείς αυτόν τον browser; Διαβάζοντας αυτή τη σελίδα, διαπιστώνω ότι είναι πολύ κοντά σε λογική, απλά ο Camino είναι πιο κοντά στα Mac. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον δοκιμάσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει ορθογραφικό έλεγχο στα Ελληνικά, γιατί βλέπω στα χαρακτηριστικά του ότι χρησιμοποιεί τον ορθογραφικό έλεγχο του Mac (ο οποίος φυσικά δεν έχει Ελληνικά, και απ' όσο ξέρω δε γίνεται να βάλεις, έτσι δεν είναι; ) Πείτε γενικά εντυπώσεις ή προβλήματα που σας ενόχλησαν όσοι τον δοκιμάσατε και τον χρησιμοποιείτε ή τον απορρίψατε.
triggerman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Είναι κάτι σαν τον firefox με interface του safari.Απο την στιγμη ομως που υπαρχει ο safari δεν υπαρχει λογος να δοκιμασεις αλλον browser τουλαχιστον στο MAC OS.
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Firefox χαλαρα! Η παραμετροποιηση του και οι δυνατοτητες του δεν συγκρινονται με τους αλλους browser..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ τα addons που χρησμιμοποιώ στον Firefox, βλέπω ότι τα έχει και ο Camino (δεν ξέρω όπως είπα για τον ορθογραφικό έλεγχο). Ο λόγος που σκέφτομαι την αλλαγή, είναι γιατί ίσως είναι πιο γρήγορος ή πιο σταθερός, ακριβώς επειδή τα έχει ενσωματωμένα. Το Safari δεν έχει εικονίδια στη γραμμή με τα bookmarks και εγώ συνήθως σβήνω το όνομα της σελίδας για να μη μου πιάνει χώρο και κρατάω το εικονίδιο για να ξέρω ποιά είναι. Επίσης δεν έχει το "Εύρεση κατά την πληκτρολόγηση", που θεωρώ ανεκτίμητο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι απενεργοποιημένο by default στον Fifefox.
dtsaop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Επίσης νομίζω οτι ο Firefox τρώει πολυ περισσοτερη RAM απ'οτι ο Safari και ο Camino!
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ε, τρωει 150-200mb μνημη! Και τι εγινε,μνημη δεν εχουμε? Η ευχρηστια του ομως ειναι αλλο πραγμα.. Μονο τα gestures(addon), το search as you type και η πληρη παραμετροποιηση της συμπεριφορας των tabs(tab mix plus) ειναι ανεκτιμητα.. Χωρια το gmail manager, τον συγχρονισμο των bookmarks , τον καιρο καθως κ χιλια αλλα addons..
Snolly Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 αν μου βρείτε έναν browser που να μου κάνει sync τα bookmarks μου με MobileMe τότε μόνο θα σκεφτώ να αλλάξω τον Safari.
@_zerocool Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Καλύτερα θα ήταν ένα add on να κάνει ο Firefox sync με mobile me.
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 αν μου βρείτε έναν browser που να μου κάνει sync τα bookmarks μου με MobileMe τότε μόνο θα σκεφτώ να αλλάξω τον Safari. Πλακα-πλακα πρεπει να βγαλουν κατι για αυτο... Προ mobileme εποχης ομως safari χρησιμοποιουσες?
punky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Snolly, εχώ που έχω firefox στο laptop και στη δουλειά, χρησιμοποιώ foxmarks για να συγχρονίσω τα bookmarks. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θες, αλλά τα bookmarks σου τα έχεις όπου βρεθείς. Πάντως όσο δεν μπορώ να δουλέψω άλλον browser στα Win πλην του Firefox, τόσο δεν μπορώ να δουλέψω άλλο browser πλην Safari στο mac. O Firefox στο mac μου φαίνεται εντελώς ξεκάρφωτος, αισθητικά. Κι ο Camino που τον δοκίμασα, μου φαινόταν σαν ένας firefox χωρίς τα μεγάλα του ατού που είναι τα add ons.
dali13gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ τα addons που χρησμιμοποιώ στον Firefox, βλέπω ότι τα έχει και ο Camino (δεν ξέρω όπως είπα για τον ορθογραφικό έλεγχο). Ο λόγος που σκέφτομαι την αλλαγή, είναι γιατί ίσως είναι πιο γρήγορος ή πιο σταθερός, ακριβώς επειδή τα έχει ενσωματωμένα. Ο Camino είναι ο Firefox παραμετροποιημένος για το MacOS. Και δεν ξέρω αν έχουν αναβαθμίσει σε 3.0 ή είναι ακόμα βασισμένος στον 2. Μια χαρά είναι ο Firefox, γιατί να τον αλλάξετε;
haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Snolly, εχώ που έχω firefox στο laptop και στη δουλειά, χρησιμοποιώ foxmarks για να συγχρονίσω τα bookmarks. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θες, αλλά τα bookmarks σου τα έχεις όπου βρεθείς. Στο iphone θα τα εχει ομως?? Κατα τα αλλα και εγω την λυση που λες χρησιμοποιω.. Ο firefox λογω παραμετροποιησης ειναι πολυ μπροστα...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μια χαρά είναι ο Firefox, γιατί να τον αλλάξετε; Ελπίζω σε καλύτερες ταχύτητες, λιγότερη μνήμη και μου συμβαίνει ένα συγκεκριμένο κόλλημα, κάθε φορά που προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο Facebook. Κρασάρει (δεν ξέρω αν έχει να κάνει με Java, εννοείτε ότι χρησιμοποιώ τελευταίες εκδόσεις). Χρησιμοποιώ Safari για τη συγκεκριμένη δουλειά.
doomx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ο Camino είναι γενικά πιό ελαρφύς από τον FF. Υπήρξε μιά περίοδος που τον χρησιμοποιούσα αρκετά. Μετά βρήκα τα builts του FF για PPC/G4 και από τότε δεν ξαναδοκίμασα Camino. Αν έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα δοκίμασε τα custom build του Firefox για την CPU σου και ίσως έχει διαφορά (google is your friend). Εδώ και 6 μήνες όμως χρησιμοποιώ μόνο Safari.
WizeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 αν μου βρείτε έναν browser που να μου κάνει sync τα bookmarks μου με MobileMe τότε μόνο θα σκεφτώ να αλλάξω τον Safari. +1 σε αυτό... ο firefox είναι λίγο πιο ευέλικτος από safari αλλά επειδή τα έχω όλα σε sync (MAC - Iphone3G κτλ) μέσω του mobileme... κολλύωμαι να αλλάξω browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.