Tzimmys Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δύο διαφορετικά γεγονότα αλλά θέλω να τα πω και τα δύο, μιας και είναι του χαρακτήρα μου να κράζω τα στραβά αλλά και να επικροτώ τα σωστά. Η αδερφή μου πήρε ένα pc infoquest πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Πρόσφατα κάηκε πιθανά η μητρική και έπρεπε να πάει για αντικατάσταση. (θέμα εδώ) Έλα όμως που δεν υπήρχε ούτε απόδειξη, ούτε καν θυμόμασταν από που τον πήραμε. Μίλησα λοιπόν με την infoquest και αφού τους έδωσα το sn του υπολογιστή, ανέλαβαν να τον φτιάξουν. Και θα έρθει η ACS από το σπίτι μου να τον πάρει χωρίς καν να επιβαρυνθώ με έξοδα αποστολής. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ. Η pixmania τώρα, παρήγγειλα πριν από 2βδομάδες αρκετά πραγματάκια και ζήτησα να μου τα στείλουν με ACS (σε 8-9 μέρες παράδοση).Για κάποιο λόγω η παραγγελία θα αργούσε για 1,5 περίπου εβδομάδα, και γι΄αυτό το λόγο μου στείλανε πίσω τα χρήματα για τα μεταφορικά. Το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά η κίνηση και μόνο νομίζω πως είναι άξια αναφοράς και δείχνει επαγγελματισμό. Ακόμη ένα μπράβο λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.