Rubin074 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Παίδες κάτι πήρε το μάτι μου σήμερα χαζεύοντας στο internet για ένα νέο σύστημα πλοήγησης ονόματι NDrive. Προσφέρει, λέει, μεταξύ άλλων πραγματική πλοήγηση με χάρτες 2008, πλήρεις χάρτες Ελλάδος και φωτογραφίες για τα κτήρια, 5 για το καθένα: 4 περιμετρικά και 1 κάτοψης. Αν μη τι άλλο πρωτότυπο και χρηστικό. Θα έρχεται με κάρτα μνήμης 8 GB -λογικό μου φαίνεται, με τόσες φωτογραφίες τι να σου κάνουν τα 1, 2 και 4 GB... Ξέρει κανείς σας τι παίζει με δαύτο;
GR1337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 To αναμένουμε πριν τα χριστούγεννα στα καταστήματα.
Rubin074 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Επανέρχομαι στο θέμα γιατί έχω νέα. Λοιπόν, η σειρά θα περιλαμβάνει 5-6 μοντέλα συν ένα το οποίο θα είναι κινητό τηλέφωνο (με λειτουργίες GPS). Ορισμένα από αυτά θα υποστηρίζουν Bluetooth, FM ραδιόφωνο ενώ κάτι πήρε το μάτι μου και για μετρητή επιπέδων αλκοόλ στο αίμα!!! Θα υποστηρίζεται αποστολή συντεταγμένων (για τα POI) με SMS και θα έχουν οθόνη 4,3 ιντσών. Κάτι μου λέει ότι μόλις βρήκα το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο (για τον εαυτό μου φυσικά)!
mclaren1979 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Στα ισπανικά, σε λίγο καιρό και στα ελληνικά
SAMMIE Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πορτογαλικα ειναι ,αλλα δεν πειραζει...ετσι κι αλλιως δεν καταλαβαμε τιποτα !! Αυτο που αντιλφθηκα απο το videακι ειναι οτι η καινοτομια εγκειται στο οτι χρησιμοποιει τους χαρτες του google για τη πληγηση (σε μια απο τις λειτουργιες του) Ενδιαφερον φαινεται παντως. Λετε να δουλευει και στην Ελλαδα ?
Rubin074 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πορτογαλικα ειναι ,αλλα δεν πειραζει...ετσι κι αλλιως δεν καταλαβαμε τιποτα !! Αυτο που αντιλφθηκα απο το videακι ειναι οτι η καινοτομια εγκειται στο οτι χρησιμοποιει τους χαρτες του google για τη πληγηση (σε μια απο τις λειτουργιες του) Ενδιαφερον φαινεται παντως. Λετε να δουλευει και στην Ελλαδα ? Μα για να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δε θα έχει ελληνικούς χάρτες;!;! Απ' ότι διαβάζω εδώ κι εκεί πάντως ναι, έχει και χάρτες Ελλάδας (τους NaviGreece της Creative Image) αν και δεν έχω καταλάβει ποιες πόλεις θα καλύπτει η πλοήγηση με φωτογραφίες.
Alkis29 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το μηχάνημα κυκλοφόρησε ! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1192868 . Το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις ?
therock Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑι εγω αναζητω εντυπωσεις.Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Streetpilot 7200 της Garmin με την 7αρα οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.