Προς το περιεχόμενο

GPS NDrive

Rubin074

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες κάτι πήρε το μάτι μου σήμερα χαζεύοντας στο internet για ένα νέο σύστημα πλοήγησης ονόματι NDrive. Προσφέρει, λέει, μεταξύ άλλων πραγματική πλοήγηση με χάρτες 2008, πλήρεις χάρτες Ελλάδος και φωτογραφίες για τα κτήρια, 5 για το καθένα: 4 περιμετρικά και 1 κάτοψης. Αν μη τι άλλο πρωτότυπο και χρηστικό. Θα έρχεται με κάρτα μνήμης 8 GB -λογικό μου φαίνεται, με τόσες φωτογραφίες τι να σου κάνουν τα 1, 2 και 4 GB...

attachment.php?attachmentid=12833&d=1226385750

Ξέρει κανείς σας τι παίζει με δαύτο;

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί έχω νέα. Λοιπόν, η σειρά θα περιλαμβάνει 5-6 μοντέλα συν ένα το οποίο θα είναι κινητό τηλέφωνο (με λειτουργίες GPS). Ορισμένα από αυτά θα υποστηρίζουν Bluetooth, FM ραδιόφωνο ενώ κάτι πήρε το μάτι μου και για μετρητή επιπέδων αλκοόλ στο αίμα!!! Θα υποστηρίζεται αποστολή συντεταγμένων (για τα POI) με SMS και θα έχουν οθόνη 4,3 ιντσών.

Κάτι μου λέει ότι μόλις βρήκα το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο (για τον εαυτό μου φυσικά)!

Δημοσ.

Πορτογαλικα ειναι ,αλλα δεν πειραζει...ετσι κι αλλιως δεν καταλαβαμε τιποτα !! :rolleyes:

Αυτο που αντιλφθηκα απο το videακι ειναι οτι η καινοτομια εγκειται στο οτι χρησιμοποιει τους χαρτες του google για τη πληγηση (σε μια απο τις λειτουργιες του)

Ενδιαφερον φαινεται παντως. Λετε να δουλευει και στην Ελλαδα ?

Δημοσ.
Πορτογαλικα ειναι ,αλλα δεν πειραζει...ετσι κι αλλιως δεν καταλαβαμε τιποτα !! :rolleyes:

Αυτο που αντιλφθηκα απο το videακι ειναι οτι η καινοτομια εγκειται στο οτι χρησιμοποιει τους χαρτες του google για τη πληγηση (σε μια απο τις λειτουργιες του)

Ενδιαφερον φαινεται παντως. Λετε να δουλευει και στην Ελλαδα ?

Μα για να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δε θα έχει ελληνικούς χάρτες;!;! Απ' ότι διαβάζω εδώ κι εκεί πάντως ναι, έχει και χάρτες Ελλάδας (τους NaviGreece της Creative Image) αν και δεν έχω καταλάβει ποιες πόλεις θα καλύπτει η πλοήγηση με φωτογραφίες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...