Προς το περιεχόμενο

Compact φωτογραφική μηχανή

Rubin074

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

ψάχνω μια μικρή σχετικά σε διαστάσεις (όχι καμιά γκουμούτσα δηλαδή) φωτογραφική μηχανή. Ένας αισθητήρας στα 8 MP θα ήταν αρκετός πιστεύω, θέλω ωστόσο να ενσωματώνει ποιοτικές λειτουργίες και καλά τεχν. χαρ/κα για σταθερές φωτογραφίες, ευκρινή night shots κλπ. Από τιμή θα ήθελα να κυμαίνεται maximum στα €250.

Έχω σκεφτεί την Ixus960IS της Canon. Τι λέτε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις ultra compact ειναι απο τις καλυτερες επιλογες...

Αν δε σε πειραζει να παρεις λιγο μεγαλυτερο μεγεθος φωτογραφικης (αλλα φθηνοτερη τιμη κ καλυτερη ποιοτητα), τοτε κοιτα τις powershot της canon.

Thanx για την απάντηση guys :) Έχετε κάτι συγκεκριμένο σε μοντέλα να προτείνετε;

Τώρα έπεσε το μάτι μου και στην A200IS της Canon. Τι λέει αυτή; Έχουμε καμιά πληροφορία;

εγώ πήρα 2 τέτοιες πρόσφατα και μπορώ να πω πως για την τιμή τους είναι πολύ καλές

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1109677&page=2&Manufacturer=Kodak&category=69977547&catalog=19

Αν τελικά αποφασίσεις Canon, η Intersys θα σου κάνει δωράκι διπλή εγγύηση σε ό,τι πάρεις, και συγκεκριμένα για τις Ixus δίνει τρία χρόνια! Δεν παίζει να βρεις περισσότερα και μάλιστα σε τέτοια μηχανή και τέτοια μάρκα.

Δες εδώ.

Αν τελικά αποφασίσεις Canon, η Intersys θα σου κάνει δωράκι διπλή εγγύηση σε ό,τι πάρεις, και συγκεκριμένα για τις Ixus δίνει τρία χρόνια! Δεν παίζει να βρεις περισσότερα και μάλιστα σε τέτοια μηχανή και τέτοια μάρκα.

Δες εδώ.

Aρκεί να είναι εισαγωγή της intersys γιατί e-shops τύπου katerelos, adorama etc δίνουν δική τους εγγύηση.

Aρκεί να είναι εισαγωγή της intersys γιατί e-shops τύπου katerelos, adorama etc δίνουν δική τους εγγύηση.

προφανως, αλλά δεν βλέπω πρόβλημα. Τρία χρόνια είναι ιδιαίτερα καλά για μια μηχανή που μάλλον δεν θα τα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς. Και πάνω που άρχισα να ξαναφλερτάρω την EOS 450d, έστω και με δύο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...