alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει κάτι σε free για να ανοίξω .rar αρχεία που έχουν κωδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 εγω εχω το winrar σε crossover με μειονεκτημα την λιγη καθυστεριση του winrar μεχρι να ξεκινησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 To macupdate είναι πάντα εδώ να σας βοηθήσει, μικροί μου νιούμπηδες. http://www.macupdate.com/search.php?keywords=rar&starget=google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 To macupdate είναι πάντα εδώ να σας βοηθήσει, μικροί μου νιούμπηδες.http://www.macupdate.com/search.php?keywords=rar&starget=google Ήρωα μου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει κάτι σε free για να ανοίξω .rar αρχεία που έχουν κωδικό; Τα στάνταρ είναι UnrarX και Stuffit Expander (το expander σκέτο είναι δωρεάν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τα στάνταρ είναι UnrarX και Stuffit Expander (το expander σκέτο είναι δωρεάν). Το Expander σκέτο έβαλα τελικά, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 παντως να ενημέρωσω πως με το unrarx ανοίγονται σωστα τα ελληνικά γράμματα ενώ με το expander τα βγαζει με ινδογραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Και το PathFinder που τα σπάει ανοίγει κλειδωμένα rar (χρησιμοποιεί StuffIt Engine) και επίσης πολύ καλός είναι ο unarchiver (και τσάμπα) αλλά αν είναι κλειδωμένα δυσκολεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.