alexpeykh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εδω και λιγες μερες εχω στησει το καινουριο μου συστημα το οποιο ειναι το εξης : Επεξεργαστης Intel Core 2 Quad Q9400 Μητρικη ASUS P5Q3 Μνημη Corsair RAM DDR3 2GB KIT 1333C9G Τροφοδοτικο Thermaltake Toughpower 650W Καρτα γραφικων GAINWARD 9566 HD4850 512MB Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι το DVD-R (NEC 4550A ή NEC 4570A) δεν μπορει να διαβασει δισκακια cd και δυσκολευεται και σε πολλα dvd .Ειναι συνδεδεμενο ως η μοναδικη IDE συσκευη με το καλωδιο που ειναι στη συσκευασια της μητρικης και συμφωνα με τις οδηγιες του manual (μπλε αποληξη στη μητρικη ,μαυρη στη συσκευη).Εχω δοκιμασει και αλλο καλωδιο με την ιδια συνδεσμολογια ,με η χωρις jumper στο master αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο .Οι συσκευες αυτες δουλευουν αριστα στο παλιο pc .Ενα παλιο CD player που δοκιμασα να συνδεσω δουλευει κανονικα .Τι μου προτεινετε να κανω ?
alexpeykh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μαλλον κατι στο bios πρεπει να ειναι αλλα τι πρεπει να αρχισω να πειραζω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.