Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TV TUNER ή MoBo?

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα λίγη βοήθεια.

Πρόσφατα αγοράσα ένα USB TV TUNER (AVERMEDIA Hybrid Volar HX). Την πρώτη μέρα λειτούργησε κανονικά. Μετά σταμάτησε να λειτουργεί. Η εφαρμογή ανοίγει κανονικά αλλά δεν εμφανίζει καμία πηγή εισόδου (Ούτε ράδιο ούτε Τηλεόραση).

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι στην θύρα USB καθώς όταν συνδέω το TV TUNER μου λέει πως η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα (κοινώς φαίνεται να έχει συνδεθεί σε USB 1.1 αντί για USB 2.0). Η θύρα είναι η ίδια με αυτή που το έβαλα την πρώτη μέρα και λειτούργησε κανονικά. Έβαλα τη συσκευή και σε άλλη θύρα (απευθείας στην MoBo και στο Front panel) αλλά πάλι το ίδιο. Άλλες συσκευές που συνδέω στις θύρες λειτουργούν κανονικά.

Η MoBo είναι η GIGABYTE GA-G33M και σύμφωνα με τα Specs της όλες οι θύρες της είναι USB 1.1/2.0. Έχει 4 θύρες απευθείας πάνω της και βγαίνουν και δύο στο μπροστινό panel.

Εκτός του TV TUNER μέσω USB είναι συνδεδεμένο ένα ποντίκι και μία κάμερα.

Απεγκατέστησα τους drivers όλων των USB μήπως ήταν κάποιο conflict και τους ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα. Το firmware της MoBo είναι Updated και από το BIOS είναι ενεργοποιημένες η θύρες σαν USB 2.0. To TV TUNER δουλεύει κανονικά στο άλλο PC χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα????????

Δημοσ.

Οι drivers του TV TUNER είναι οι τελευταίοι που έχουν βγεί σύμφωνα με το site της AVERMEDIA.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στη MoBo και λειτουργεί η USB σαν 1.1 αντι για 2.0. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάτι που πρέπει να κάνω για να παίζουν σαν USB 2.0 όλες οι θύρες και μου έχει ξεφύγει?

Δημοσ.

Απεγκατέστησε εντελώς την κάρτα τηλεόρασης drivers,πρόγραμμα !

Και κάνε επαννεκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. συνέδεσε την κάρτα (usb) και κάντα εγκατάσταση εκεί . μετά ξανακάνε επανεκκίνηση και πες μας.

Δημοσ.

κοιτα φιλε οι usb θυρες αναβαθμιζοντα σε usb 2 εφοσον εχεις βαλει το sp2 των xp κοιτα λιγο αν εχεις και αν δεν εχεις βαλτο μαλλον εκει ειναι το προβλημα και οχι στην μητρικη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...