dtsaop Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθησα να κάνω chkdsk την ωρα που bootarei αλλά μου λέει οτι cannot access the volume. Στο Vmware όμως κάνει shut down και restart κανονικά!! Επίσης έχω παρατηρήσει οτι τα Leopard τωρα αργούν υπερβολικά στο shut down. Πρωτα έκανε shut down σε 10 δευτερόλεπτα και τωρα θέλει κανενα λεπτό. Αφού στο shut down μου βγάζει την ένδειξη του loading πράγμα που δεν το εκανε ποτε. Καμια βοήθεια? -----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 01 : 12 : 32----- Τελικά το repair στο boot camp partition το εκανε το paragon NTFS και όλα φαινεται οτι δουλεύουν κανονικά τώρα. Όσο για το αργό shut down φαίνεται ότι έφταιγαν κάποια απομεινάρια του parallels που τα καθαρισα μέσω terminal.
GR1337 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μια ερωτηση guys. Θέλω να περάσω μια έκδοση των vista που χωρίζεται σε 2 dvds. Υποψιάζομαι πως αν ξεκινήσω την εγκατάσταση στην αλλαγή που θα μου ζητήσει για το 2ο dvd δε θα μπορώ να βγάλω το πρώτο γιατί πιθανότατα το eject δε θα δουλεύει. Υπάρχει κάποια λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.