alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Γεια σε ολους τους insomniacs , Θα χρειαστω τη βοηθεια σας. Πηγα να αναψω το πσ χθες και αναβε κανονικα αλλα η οθονη εμενε μαυρη. Δηλαδη δεν αναβε η οθονη. Δοκιμασα κι αλλη οθονη και τα ιδια κανει παλι. Δοκιμασα απο vga καλωδιο που ειχα ενα dvi και παλι τα ιδια. Γραφει no signal please check the video cable.Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι της οθονης. Οταν μου λεει no signal τοτε γινεται πορτοκαλι. Το πσ αναβει κανονικα μονο η οθονη αποτι καταλαβα δεν παιρνει σημα. Φανταζομαι θα φταιει η καρτα γραφικων αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Την εχω 3-4 μηνες. Ατι 4850 . Τι να κανω? Να την παω στο πλαισιο να την ελεγξουν??
varemarious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 λογικά είναι η κάρτα γραφικών. Αν έχεις εγγύηση τότε πήγαινε τη καλύτερα πίσω να στην κοιτάξουν .
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Tην καρτα θα την παω αυριο για να την ελεγξουν. Σημερα τι μπορω να δοκιμασω μπας και δε φταιει η καρτα γραφικων??
varemarious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 κοίταξε αν μπορείς να ανοίξεις το κουτί δίχως να χάσεις κάποια εγγύηση τότε άνοιξε τό βγάλε τη κάρτα γραφικών . ξεσκόνισέ το .. Αν έχεις κάποια πιο παλιά κάρτα βάλτην απάνω και δοκίμασε τη αν δουλεύει.
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 κοίταξε αν μπορείς να ανοίξεις το κουτί δίχως να χάσεις κάποια εγγύηση τότε άνοιξε τό βγάλε τη κάρτα γραφικών . ξεσκόνισέ το .. Αν έχεις κάποια πιο παλιά κάρτα βάλτην απάνω και δοκίμασε τη αν δουλεύει. To κουτι ανοιχτο ειναι ηδη. Την εβγαλα μια φορα και την ξαναεβαλα αλλα τιποτα. Δεν εχω αλλη PCIe να δοκιμασω
thanosaek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Το pc σου κάνει το γνωστό μπιμ κατά την εκίνηση????????Γιατί και εμένα σήμερα μμου έκανε ακριβώς το ίδιο αλλά δεν έκανε μπιμ.....
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Το pc σου κάνει το γνωστό μπιμ κατά την εκίνηση???????? Oχι δεν ακουγεται
citizen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ψιλοαπίθανη αιτία , αλλα ελεγξε το απαραίτητα. Μηπως είναι κολλημένο το κουμπί reset (στο κουτί) ?
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Σας εχω νεα... Λοιπον δουλεψε τελικα σε μια crt παλια που δοκιμασα πριν λιγο. Το κακο ειναι οτι πριν δε δουλευε στην ιδια crt που το δοκιμασα νωριτερα και τωρα δουλευει. Το αλλο κακο ειναι οτι δουλευει μονο στη crt και οχι στη tft που χρησιμοποιουσα κανονικα. Αρα λογικα θα φταει η οθονη. Αλλα γιατι προηγουμενως που δοκιμασα στη crt δε δουλευε και τωρα δουλευει. -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 08 : 03 : 03----- Δοκιμασα και μια τριτη ιθονη και δουλευε. Δεν ξερω εαν ακομα τιθεται θεμα αμφιβολιας για το προβλημα. Κατα 99% ( μαλλον 100% ) φταιει η οθονη. Εκτος κι αν εσεις πιστευετε κατι αλλο ή εχετε αλλη γνωμη. Περιμενω απαντησεις...
varemarious Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει μιά πιθανότητα να είναι αστοχία (ασυμβατότητα) υλικού. ΔΕΝ σημαίνει ότι στην οθόνη που δε δείχνει ότι δε δουλεύει κιόλας. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση των τελευταίων driver της κάρτας γραφικών και της οθόνης και δοκίμασε αν δουλεύει .
patentapc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει μιά πιθανότητα να είναι αστοχία (ασυμβατότητα) υλικού. ΔΕΝ σημαίνει ότι στην οθόνη που δε δείχνει ότι δε δουλεύει κιόλας. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση των τελευταίων driver της κάρτας γραφικών και της οθόνης και δοκίμασε αν δουλεύει . Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω με μια άλλη κάρτα και τελικά έπαιξε με την tft αλλα μετά απο πολλές επανεκκινήσεις και δοκιμές στην crt έπαιξε κανονικα ομως από την αρχη!!!! Αλλά οι drivers δεν φταίνε σίγουρα θα του έβγαζε τουλάχιστον την εκκίνηση!!! αφου οι drivers είναι για τα γραφικά στα windows!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.